5 Flotte App Dokker For Windows 10

0
125

Det har alltid vært rivalisering mellom Apples MacOS og Windows. I løpet av årene MacOS har hatt rykte for å være den mest brukervennlige grensesnitt, med Windows ansett som den mer utilitaristisk system. Moderne Vinduer har kommet en lang vei fra de tidlige dager, og egentlig er på nivå nå med hva Apple har å tilby.

Men, etter alle disse årene Microsoft fortsatt ikke gi en Mac-stil dock i sine operativsystem. Men det er tredjeparts alternativer du kan prøve hvis du virkelig vil ha en dock på din PC.

Nokia pc suite

Nokia pc suite har vært rundt i en lang tid nå. Faktisk, utviklerne som har laget den har ikke sluppet en ny versjon siden 2008! Ennå noe folk elsker fremdeles denne modige lille app launcher.

Nokia pc suite fortsatt ser ganske bra til tross for mer enn et tiår uten en ansiktsløftning. Du kan imidlertid gi det forskjellige skins, selv med de fra andre bæreraketter slik RK Bærerakett og Objectdock.

Legge til og fjerne snarveier er utrolig enkel. Den gjør akkurat hva du forventer en dock til å gjøre, uten noe oppstyr og bloat. Det er også gratis under en Creative Commons-lisens, slik at alle skulle prøve det minst en gang.

Launchy

Gjør Launchy virkelig teller som en dock? Kanskje ikke helt, men dette smart lite program launcher er for godt til å la ut på en liste som dette. Launchy presenterer seg selv som et lite vindu med tekst-feltet. Den indekserer Start-Menyen, samt dokumenter og mapper. Du kan sette opp dine egne snarveier og start det du trenger med et tastetrykk.

Launchy er gratis og open source, så hvem som helst kan prøve det uten noen form for forpliktelse. Det er også skins tilgjengelig for å tilpasse utseende sitt.

Mens programvaren er gratis, utvikleren gir mulighet for folk til å donere litt penger, noe som ville være en fin gest.

XWindows Dock

Mens de fleste havna er inspirert av hva MacOS har gjort med ideen, XWindows Dock er en rett-opp klone av Apple-programvare.

Som nokia pc suite, er denne dock det har egentlig ikke vært oppdatert på en stund, og synes ikke å offisielt støtte for Windows 10. Som sier at, dock jobbet ganske bra på vår Windows 10 installasjon med ett lite problem. Dock dukker opp bak oppgavelinjen.

Dette
er lett fast ved innstillingen oppgavelinjen for å auto-skjul seg selv. Dette har
den ekstra fordelen av å virkelig gi skrivebordet som MacOS se, men
noen personer kan være plaget av dette problemet.

Siden dette er en klone av Mac-dock, slik det ser ut og funksjoner er ganske lik. Det har imidlertid vært 8 år siden den siste stabile utgaven, så en fremtidig oppdatering kan gjengi den ikke-funksjonelle. For nå, men dette er det nærmeste du kommer til den klassiske MacOS dock.

Winstep Nexus

Winstep
Nexus er en av de få dock apper som offisielt støtter Windows
10. Det er gratis og betalt versjon. Det er gratis versjon som
vi henviser til her.

Denne dokkingstasjonen, som er det grunnleggende konseptet fra MacOS, men det gir det en ekte Windows-smaken. Det har reflekterende ikoner, støtte for animerte ikoner og selvfølgelig skins. Det er virkelig en veldig pen dock med alle slags spesialeffekter. Det er også den eneste dock app med støtte for Windows 10 s Universal standard Windows-Plattformen.

Vi liker også støtte for i-dock widgets og enkel plassering av dock-en i seg selv. Multi-monitor støtte er utmerket, med høy DPI rendering og plassering av dokk på alle skjermer. Den Ultimate versjonen tilbyr ganske mye ekstra funksjonalitet, men for de fleste brukere gratis personal edition vil være mer enn nok til å dekke regelmessig bruk.

Sirkel Dock

Krets
Dock er den mest innovative dock her, med sin radial design ute
helt forskjellig fra alt annet vi har sett. Dette er også
ikke en vedvarende dock. I stedet du trykker en hurtigtast, og trykk deretter doc
vises uansett hvor musepekeren er.

Det er en nyskapende idé og svært funksjonell, men programvaren ble aldri utviklet seg til et punkt der det matchet de liker av nokia pc suite, funksjon etter funksjon. Likevel, hvis du liker eksperimentelle UI ideer, Sirkel Dock er vel verdt å prøve ut.

En Dokkingstasjon God Tid

En av de beste ting om Windows, er at hvis du ikke liker noe om det, kan du endre det med den rette kunnskapen eller verktøy. Mens Windows 10 synes å ha lagt en demper på full UI erstatninger for eksempel den ærverdige Rainmeter, er det fortsatt mulig å føle deg som hjemme i mindre måter.