Nemen Deze 4 Redelijke Zomer Fitness-Doelen te Voorkomen Burn-out

0
128
Afrika Studio/Shutterstock

Voor veel mensen het begin van de zomer betekent de start van de grootse doelen om in vorm te komen voor badpak seizoen. Het is een stuk gemakkelijker en productiever te stel redelijke doelen al—hier is hoe.

Veel van ons nieuwe fitness-doelen elk jaar in voorbereiding voor de zomer. Het probleem is dat we de neiging hebben om de strenge doelen met de verwachting van het zien van de resultaten binnen een zeer korte tijd. Tegen de tijd dat we realiseren ons lichaam niet kan blijven met onze ambities, teleurstelling sets in. Echter, doelen kunnen worden veel meer haalbaar en inspirerend dan dat.

Het goede nieuws is dat alles wat nodig is om een meer positieve persoonlijke ervaring van afgelopen zomer is een kleine verandering in mentaliteit. Op het moment dat we beseffen instant bevrediging niet toegepast moet worden om fitness-doelen te bereiken, en die goede dingen hebben tijd nodig, we meer open naar het verwezenlijken van kleinere doelstellingen, en ons succes zal onvermijdelijk toenemen.

Of het geven van joggen een keer te proberen, steeds meer flexibele of sterker, er zijn een verscheidenheid van doelstellingen die u gemakkelijk zou kunnen werken op de loop van de zomer houd uw geest hoog en uw zelfvertrouwen sterk en gezond. Als u op zoek bent naar inspiratie voor een redelijke zomer fitness doelen voor dit jaar, lees verder om te weten te komen over de vier opties kunt u gemakkelijk vaststellen in de levensstijl die u bent klaar om te beginnen aan.

Flexibeler

Als u niet bijzonder actief, de beslissing om het verhogen van uw niveau van flexibiliteit is een goede manier om de overgang naar een meer actieve levensstijl. Voor zo simplistisch als deze activiteit mag lijken, de voordelen aanzienlijk zijn en betrekking hebben op zowel lichaam en geest.

Post-workout dynamische stretching en yoga, bijvoorbeeld, kan helpen bij het verbeteren van bereik van de beweging en de spieren veerkracht en zelfs lager de kansen van de spier letsel. Bovendien helpen ze in de stress en spanning loslaten, voelt u zich opnieuw vol energie en flexibeler aan het einde van elke sessie.

Of je besluit om te werken op dat raak je tenen aan of het doen van een specifieke yoga-pose, alles wat je hoeft te doen is de praktijk voor een paar minuten per dag. Dat is een deel van de schoonheid van stretching: het neemt niet veel tijd van je dag, het hoeft niet veel ruimte in, en het komt met een verscheidenheid aan voordelen.

Consistentie en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste. Hoe vaker je oefent, hoe sneller u zult merken een verandering. Deze mentaliteit is de kern van alle fitness-doel, dat is de reden waarom beginnen eenvoudig met iets zo eenvoudig als het verbeteren van uw flexibiliteit kunt de drijvende kracht achter de hogere doelen.

Houd een Plank Voor Een Bepaald Aantal Minuten

Planken zijn in een andere gemakkelijke manier om uw fitness-niveau. Het houden van een plank, of door het staan op je ellebogen of handen, is een eerlijk bedrag van de kracht om langer dan een paar seconden. Houd één voor langer dan één minuut is al een duidelijke indicatie van een sterke kern, de spieren die zich rond je buik kan helpen met een goede houding en de preventie van lage rugpijn.

Begin met het meten van het aantal seconden dat u als laatste op je eerste poging, en dan werken een aantal kleine doelen die je denkt te kunnen bereiken in een korte tijd. Als je kan houden van een plank voor 10 seconden ingedrukt om te beginnen met, zet 20 seconden als de doelstelling voor het einde van de tweede week, en 30 seconden voor het eind van de maand, enzovoort. Terwijl de praktijk kan zeker helpen, het is goed om te focussen op abs en obliques oefeningen, evenals het draaien of zelfs springen bij het versterken van je core. U kunt hiervoor kiezen welke activiteit je meer dol op net zo lang als dat het zal bijdragen tot de sterkte-ontwikkeling. Elk beetje helpt.

Sterker

Ivan.Posavec/Shutterstock

Voor velen van ons, een typische zomer doel is de mogelijkheid om te pronken met het resultaat van hard werken in de vorm van een slank figuur en spieren gepompt. Immers, het is zomer, en de hoeveelheid lagen die nodig zijn om zich comfortabel te voelen in de buitenlucht is minimaal. Echter, dat alles vergt tijd en helaas, als je niet beginnen maanden van tevoren, je kunt niet verwachten om te profiteren van de resultaten voor de zomer eindigt.

Een slimme manier om die ideeën in haalbare doelen is door te streven naar het verhogen van uw kracht. Hoewel het waar is dat de opbouw van spieren kost tijd, het hele proces van krachttraining kan veel meer de moeite waard dan alleen maar te beslissen om te werpen een bepaalde hoeveelheid ponden of verliezen van een paar centimeter uit uw taille.

Deze lange-termijn project kan eenvoudig worden verdeeld in kleinere korte-termijn doelen die u kunnen helpen blijven betrokken en enthousiast te hard blijven werken. Wilt u het kunnen doen van 20 opeenvolgende volledige pushups door het einde van de zomer? Begin met het trainen van je arm spieren regelmatig en beslissen over een paar kleinere doelen, zoals tien knie push-in week één en 20 van week 3. Hoe kleiner het doel, hoe groter de kans zal zijn om ze te bereiken, en hoe meer opgewonden je bereiken van uw uiteindelijke doel.

De toets is voor het aanpassen van uw doelen en het ontwikkelen van een gestructureerd plan — het vaststellen van uw huidige conditie, het vaststellen van uw grenzen en wees bewust van je levensstijl. Het hebben van een specifieke en meetbare actie plan is te gaan om het makkelijker te maken voor het bijhouden van uw vooruitgang en het verbeteren van uw vertrouwen in het proces. Begin langzaam met eenvoudige oefeningen en weinig herhalingen. Zodra u merkt dat sommige verbetering, verhoging van het aantal herhalingen en sets tot je klaar bent om verder te gaan naar zwaardere gewichten en meer geavanceerde workouts. Vergeet niet dat een vorm is van cruciaal belang en dat moet je niet jezelf dwingen om meer te doen dan wat uw lichaam aankan. Als dingen overweldigend, je kunt altijd het huren van een coach om u te begeleiden op weg naar succes.

Overweeg het Uitvoeren van een Marathon

Als krachttraining klinkt niet echt spannend of aantrekkelijk, je zou kunnen geven joggen een keer te proberen. De zomer is de perfecte tijd om erin te komen als het weer en de lange uren bieden u tal van mogelijkheden om een snelle jog in je dagelijkse routine. Op de top van dat, het sporten in de buitenlucht is aangetoond boost stemming en angst verminderen door het vrijkomen van endorfines en de absorptie van vitamine D. Wanneer allen het neemt is een paar hardloopschoenen en comfortabele kleding, het is moeilijk om nee te zeggen tegen een activiteit die leidt tot een verscheidenheid aan voordelen voor de gezondheid.

Als u in een dappere bui bent, een grote jogging-gerelateerd doel zou kunnen zijn om een marathon of een halve marathon door de volgende zomer. Deelnemen aan een geweldige voorbereiding, discipline en serieuze inzet, dingen die je nodig hebt om te beginnen met het werken met maanden van tevoren. Door te beginnen te werken deze zomer, geef je jezelf voldoende tijd te krijgen in de gewoonte, plegen naar, en werken op het maken van aanzienlijke vooruitgang.

Hoewel het misschien lijkt alsof de beste manier om het ontwikkelen van een opleidingsplan wordt door de nadruk op het oefenen steeds meer wordt uitgevoerd, er is meer aan de hand dan je zou denken. Hardlopen vergt uithoudingsvermogen en kracht, waarin wordt gepleit voor een afwisselende training plan waarin afstand wordt uitgevoerd, cross-training, en rustdagen. Cross-training omvat elke activiteit die kan helpen bij het verbeteren van spierkracht, met name core-spieren, zoals yoga en pilates, die moet worden gedaan op een regelmatige basis.

Omdat je hebt maanden van voorbereiding voor je, het is gemakkelijk om de korte-termijn doelen om je gemotiveerd te houden en tijd te maken gaat u door schijnbaar sneller dan wanneer u alleen om te werken naar een einddoel. Denk aan het invoeren van een kortere afstand races of het uitvoeren van specifieke tracks na een bepaald aantal weken en geniet van het gevoel van voldoening als je eenmaal in te vullen. Wacht maar tot je de finish van de marathon in de zomer!

Ongeacht de fitness doel u besluit om voor jezelf deze zomer, vergeet niet om het redelijke en inspirerend. Doel is om kleinere doelen te blijven betrokken en toegewijd aan uw uiteindelijke doelstelling en de klim een beetje makkelijker. Geduld en vastberadenheid zou verlaten nooit uw kant.