Hur Värdering en Billig Amazon Prime Abonnemang för Prime Dag

0
136
Amazon

Amazon normalt tar ut $120 per år för Prime. Men du behöver inte betala mycket för att få tillgång till försäljning denna Prime Dagen på juli 15 och 16. Det finns några billigare (även gratis!) sätt betyg Prime.

Någon: Få 30 Dagars Gratis Amazon Prime

Om du aldrig har registrerat dig för Amazon Prime-innan—eller kanske om du har—du kan få en gratis 30-dagars prenumeration. Det är nog dags att handla den Främsta Dagen erbjudanden på Amazon och sedan avbryta prenumerationen senare, om du inte vill betala.

Vi har sett rapporter om att Amazon erbjuder detta gratis trial för att människor som inte har betalat för Amazon Prime under de senaste 12 månaderna också. Om du har förfallit Prime medlemskap, besök Prime sign-up sida för att se om Amazon erbjuder dig en gratis testperiod igen.

Efter 30 dagar, Amazon kommer automatiskt att uppgradera till en betald prenumeration. Se till att avbryta auto-förnyelse om du inte vill behålla det.

Studenter: Få Sex Månaders Gratis Prime

Amazon erbjuder sex månader av Utmärkt för studenter. Amazon kommer att verifiera att du är en student genom att skicka ett e-post till en .edu e-postadress som du styr.

Efter att den Främsta Student-medlemskap kommer att förnya på antingen $59 år eller $6.49 per månad—ungefär hälften av kostnaden för en standard Prime-abonnemang. Du kan hålla det på denna lägre pris eller avbryta automatisk förnyelse för att förhindra Amazon från betalningstjänster.

EBT eller Medicaid: Få de Främsta för Halva Priset

Om du har en EBT eller Medicaid kort, Amazon kommer att låt du registrerar dig för en billigare Prime-medlemskap. Du kommer att få samma 30-dagars gratis trial någon annan kan få. Amazon kommer då att fakturera dig $5,99 per månad för Prime.

Det är ungefär hälften av kostnaden för en standard Prime abonnemang, som vanligtvis kostar $12.99 en månad eller $119 per år.

Någon Betalar För en Månad i Stället för ett År

Låt oss säga att du för närvarande inte prenumerera på Prime, men du inte är berättigad till en kostnadsfri 30-dagars prenumeration ännu. Du måste betala $120 för att komma åt de Främsta Dag försäljning?

Nej, det behöver du inte. Du kan istället betala för en enda månad på Prime. Registrera dig till en månatlig prenumeration, betala för en enda månad på $12,99 per månad, och sedan avbryta automatisk förnyelse. Kommer det att kosta dig bara $12.99 att få tillgång till de Främsta Dag försäljning. Kanske kan du även binge något på Amazon Prime Video medan du är på det.

Om du är en frekvent Amazon shopper som vill ha Prime, en årlig prenumeration är en bättre affär—det är billigare. Om du bara vill ha Prime ibland, en månatlig prenumeration är mer flexibla.

Familjemedlemmar till: Dela en Utmärkt Medlemskap

Två vuxna i ett hushåll kan dela med sig av sina Amazon Prime-medlemskap. Så, om din partner eller make / maka har en Prime-konto redan, du behöver inte betala för din egen. Du behöver inte dela en enda konto, antingen—du kan ha din personliga Amazon-konto, men delar den Främsta medlemskap.

För att dra fördel av detta som ett Utmärkt abonnent, måste du lägga till en andra vuxna konto till din “Amazon Hushåll.” Det andra kontot kommer att få Främsta fördelarna gratis.

Mer Prime Dagen Erbjudanden

Om du har en Whole Foods nära dig och du är en Utmärkt abonnent, anser att svänga av. Om du spenderar minst $10 på Whole Foods och skanna ditt Prime-Kod eller ge en kopplad telefon nummer, du får en $10 kredit att spendera på Amazon Prime Dag. Du måste betala på Whole Foods i slutet av juli 16, och du måste använda din kredit i slutet av juli 17.

Bonus: Om du har två personer i en Amazon Hushåll och de är delar i samma Prime-medlemskap var och en kan få en $10 krediter. Antar att du kommer att spendera $20 på Amazon detta Prime Dag ändå, det är i princip $20 gratis mat. Även om du måste betala $12.99 för en månad av Prime, som är en bra affär.

På Prime Dag, använd en begränsad tid Amazon Assistent marknadsföring för att spara $10 i en $100 eller mer för—allt du behöver göra är att köpa via Amazon Assistent tillägg till webbläsaren och använd koden GET10PD i kassan. (Denna del bör arbeta för flera personer, också—om du har två vuxna i ett hushåll och du spenderar $100 på varje konto, det är en annan $20 rabatt totalt.)

Det finns ytterligare en affär du kan vara berättigad till: Om du har ett American Express-kort, Amex kan ge dig tre månader fritt Amazon Prime. Besök denna sida på Amazon: s hemsida för att se om du är berättigad.

RELATERAT: Hur du Får Din Amazon Prime Rabatt på Hela Livsmedel

LÄS NÄSTA

  • “Hur Stream UFC Fight Night 155 de Randamie vs. Ladd Online
  • “Hur man kan Snabba Upp Din Internet-Anslutning
  • “Hur man Lägger till Alexa till Din Smart-Spegel
  • “Hur för att Kryptera och Dekryptera Filer Med GPG på Linux
  • “Hur Brottslingar För Telefoner i Ditt Namn (och Hur att Stoppa Dem)