Hoe Scoor je een Goedkope Amazon Prime-Abonnement voor Prime Dag

0
114
Amazon

Amazon normaal kosten $120 per jaar voor Prime. Maar je hoeft niet zoveel betalen om toegang te krijgen tot de verkoop van deze eerste Dag op 15 juli en 16. Er zijn een aantal goedkopere (ook gratis!) manieren om te scoren Prime.

Iedereen: Voor 30 Dagen Gratis Amazon Prime

Als je nog nooit hebt aangemeld voor Amazon Prime vóór—of misschien zelfs als je—kunt u een gratis abonnement van 30 dagen aan. Dat is genoeg tijd om te winkelen de eerste Dag deals op Amazon en vervolgens het abonnement later, als u niet wilt betalen.

We hebben gezien rapporten die Amazon biedt deze gratis proefversie van mensen die niet hebben betaald voor Amazon Prime in de laatste 12 maanden, te. Als u een vervallen Prime-lidmaatschap, ga naar de Prime sign-up pagina en zie als Amazon biedt u een gratis proefversie weer.

Nadat je 30 dagen, Amazon zal automatisch een upgrade naar een betaald abonnement. Wees zeker te annuleren automatische verlenging als u niet wilt om het te houden.

Studenten: Voor Zes Maanden Gratis Prime

Amazon biedt zes gratis maanden van Prime voor studenten. Amazon zal controleren of je bent een student door het sturen van een e-mail naar een .edu e-mailadres dat u de controle.

Na dat de eerste Student-lidmaatschap verlengen op $59 per jaar of $6.49 per maand—ongeveer de helft van de kosten van een standaard Prime-abonnement. U kunt houden op dit lagere prijs of te annuleren automatisch vernieuwen om te voorkomen dat Amazon van facturering u.

EBT of Medicaid: Voor Prime voor de Halve Prijs

Als u een EBT of Medicaid kaart, Amazon laat u zich aanmeldt voor een goedkoper Prime-lidmaatschap. U krijgt dezelfde 30-dagen gratis trial van iemand anders kan krijgen. Amazon zal vervolgens rekening u $5.99 per maand voor Prime.

Dat is ongeveer de helft van de kosten van een standaard Prime-abonnement, dat kost meestal $12.99 per maand of $119 per jaar.

Iedereen: Betalen Voor een Maand in Plaats van per Jaar

Laten we zeggen dat je momenteel niet abonneren op de Prime, maar u niet in aanmerking komt voor een gratis abonnement van 30 dagen nog niet. Moet je betalen $120 om toegang te krijgen tot deze Prime Dag te verkopen?

Nee, je hoeft niet. U kunt in plaats daarvan betalen voor één maand van Prime. Aanmelden voor een maandelijks abonnement, betalen voor één maand op $12.99 per maand, en daarna automatische verlenging annuleren. Het kost je slechts $12.99 om toegang te krijgen tot de eerste Dag van de verkoop. Misschien kunt u zelfs binge iets op Amazon Prime Video terwijl u bij het bent.

Als je een frequente Amazon shopper die wil Prime, een jaarlijks abonnement is een betere deal—het is goedkoper. Als je gewoon wilt Prime af en toe een maandelijks abonnement is meer flexibel.

Familieleden: het Delen van een Prime-Lidmaatschap

Twee volwassenen in een huishouden kan delen hun Amazon Prime-lidmaatschap. Dus, als uw partner of echtgenoot heeft een uitstekende account, je hoeft niet te betalen voor uw eigen. Je hoeft niet te delen met een enkele rekening, of—je kunt elke persoonlijke Amazon-account, maar het aandeel van de Prime-lidmaatschap.

Om te profiteren van deze als een Prime abonnee, heb je voor het toevoegen van een tweede volwassene account om uw “Amazon Huishouden.” Dat tweede account krijg voornaamste voordelen voor gratis.

Meer Prime Dag Aanbiedingen

Als u een Whole Foods bij u in de buurt en je bent een uitstekende abonnee overwegen te zwaaien door. Als je ten minste $10 bij Whole Foods en scan uw Prime-Code of een gekoppelde telefoon nummer, je krijgt een $10 krediet te besteden op Amazon op Prime Dag. U moet betalen bij Whole Foods tegen het einde van juli 16, en je hebt om het gebruik van uw creditcard door het einde van juli 17.

Bonus: Als je met twee mensen in een Amazone Huishouden en ze delen dezelfde Prime-lidmaatschap, iedere kun je een $10 krediet. Ervan uitgaande dat je gaat om te besteden $20 op Amazon deze eerste Dag toch, dat is eigenlijk $20 aan gratis boodschappen. Zelfs als je moet betalen $12.99 voor een maand van Prime, dat is een goede deal.

Op Prime Dag, gebruik maken van een beperkte tijd Amazon Assistent promotie op te slaan $10 op een $100 of meer om—alles wat je hoeft te doen is de aankoop door middel van het Amazone-Assistent browser extensie en gebruik de code GET10PD bij het afrekenen. (Deze deal zou moeten werken voor meerdere mensen, ook—indien u met twee volwassenen in een huishouden en je bent de besteding van $100 op elke account, dat is nog eens $20, – korting in totaal.)

Er is nog een deal kunt u in aanmerking komen voor: Als je een creditcard van American Express, Amex zou kunnen geven u drie maanden gratis Amazon Prime. Bezoek deze pagina op Amazon ‘ s website om te zien of u in aanmerking komt.

GERELATEERD: Hoe Krijg Je Amazon Prime Kortingen bij Whole Foods

LEES VERDER

  • “Hoe Stream UFC Fight Night 155 de Randamie vs. Ladd Online
  • “Hoe de Snelheid van Uw Internet Verbinding
  • “Het Toevoegen van Alexa naar Uw Smart-Spiegel
  • “Het Coderen en Decoderen van Bestanden Met GPG op Linux
  • “Hoe Criminelen Om Telefoons in Uw Naam (en Hoe om Ze te Stoppen)