Hoe Intrekken Van Derden Toegang Tot De Website Op Facebook, Twitter En Google

0
48

We hebben gezien dat deze knoppen al zo vaak als ze
zijn een vast onderdeel geworden van het Internet. Als je te lui om te aanmelden
voor diensten met gebruik van uw e-mail adres, u kunt gewoon gebruik maken van je sociale media of
Google-accounts aan te melden voor deze diensten met.

Deze websites neem dan contact op met Facebook, Google, Twitter,
enz., en deze sites kennen een authenticatie token met je basic details
als uw naam, foto en e-mailadres. Bang je bent.

Het probleem is dat als je eenmaal subsidie websites item via
de deur naar uw social media accounts, het kan riskant zijn. Wat als dat
website met slechte bedoelingen? Wat als ze proberen om meer te oogsten van uw gebruiker
informatie zoals uw wachtwoorden?

Dit is waarom je dient op regelmatige basis, die
sites toegang hebben tot je sociale media-accounts of Google-account. Als u
het niet gebruiken van een site het niet meer, intrekken van de toegang! Hier is hoe het te doen met de top
drie van derden teken-sites.

Facebook

Na het inloggen op Facebook, ga dan naar deze link. Hier vindt u alle van de verschillende sites waarvoor je je hebt aangemeld en bent ingelogd via uw Facebook-referenties.

Je kan beslissen eerste van alle, voor het intrekken om te zien
als u het probleem kunt verhelpen dat je met een andere manier. Bijvoorbeeld, als de app
is het verlaten van ongewenste status-updates over uw Facebook muur, kunt u misschien
wijzigen van het privacy-instelling, dus niemand ziet het.

Als u besluit intrekken van de app is het enige antwoord,
sluit dat app-venster en ernaast is een klein’. Selecteer het.

De “Verwijder” knop zal nu oplichten. Het klikken zal u vragen om een bevestiging dat je echt wilt om de app te verwijderen. U kunt ook vertellen Facebook te verwijderen, berichten, foto ‘s of video’ s die de app heeft geplaatst op Facebook.

Klik op “Verwijderen” weer zal intrekken van de app van de rechten om toegang te krijgen tot uw account en u krijgt een bevestiging.

Twitter

Log in op uw Twitter-account, ga dan hier in uw Instellingen. De “Apps en Sessies” tab is waar alle actie is voor de herziening van wie toegang heeft tot uw Twitter-gegevens.

Ik was heel verrast, nu net aan hoe veel hebben
geaccumuleerde in mijn Twitter-account omdat mijn laatste reinigen van een paar maanden terug.

Klik gewoon op degene die je wilt intrekken, en als
Facebook, ziet u de details van die website.

Klik op “Revoke access” aan de onderkant en dat is het. In plaats van het vragen van u om te bevestigen zoals Facebook doet, Twitter draait het intrekken koppeling in een “undo toegang intrekken” link als je plotseling van gedachten verandert. Klik dan op die om alles terug te zetten naar de manier waarop ze waren.

Ga terug naar je Apps pagina, spoel en herhaal dit voor de andere
apps die je wilt nuke.

Google

Google vereist dat u inloggen op uw account, die u kunt openen hier of via uw Gmail-instellingen.

Als je via de directe link, moet je naar beneden scrollen tot je ziet dit venster.

Klik op “Beheren van toegang voor derden” aan de onderkant open het goed. Ik heb meer dan 30 apps op hier sinds mijn laatste schoon uit dus het is echt tijd dat ik verlost van de plakkerig entourage.

Met elke één van u in een oogopslag kunt zien wat het is
toegang tot. Om zich te ontdoen van een van hen, klik op het.

Klik op de blauwe “Toegang Intrekken” knop en u wordt gevraagd te bevestigen de verwijdering voordat Google stuurt de verpakking.

Na het klikken op OK, de app zal worden gegaan. Blijven de
proces voor de anderen die u wilt geven marching orders.

Natuurlijk zijn er nog veel meer diensten die u kunt gebruiken om in te loggen op websites. WordPress, bijvoorbeeld, biedt het en Apple heeft onlangs aangekondigd dat ook zij bieden een “log in met je Apple ID” functionaliteit zeer snel. Maar op het moment, Facebook, Twitter en Google zijn de drie die u nodig hebt om te houden constant in de gaten.