Dagelijks Nieuws Roundup: 1000 Google Startpagina Opnamen Werden Gelekt

0
118

Tenzij u een instelling wijzigt, slaat Google alles wat je zegt Google-Assistent op de servers. Het bedrijf telt aannemers om te luisteren naar die opnames aan het verbeteren van Google Assistent van de prestaties. Een aannemer gelekt meer dan 1000 opnamen, sommige van persoonlijke aard.

Google-Assistent op een apparaat niet intelligent. Als u een Google-Huis, al kan doen op zijn eigen is luisteren voor de wakker word. Zodra je zeggen dat de wakker word, Google Startpagina stuurt alles anders die volgt op de cloud-servers voor interpretatie. Deze cloud-servers bieden de echte intelligentie om de Google Startpagina.

Wat er vervolgens gebeurt, hangt af van uw instellingen. Als u een nieuwe Google-Assistent gebruiker, standaard Google negeert uw opnamen als het eenmaal interpreteert uw opdracht en stuurt een antwoord terug. Maar Google maakte onlangs dat het gedrag van de standaard, en dat het niet met terugwerkende kracht toepassen van de nieuwe keuze voor bestaande gebruikers.

Dus als je een lange tijd Google-Assistent gebruiker, en u nog niet uw voorkeur, Google slaat uw stem op de servers. Het bedrijf gebruikt deze opnames voor het verbeteren van de Google-Assistent service, voor een deel door het hebben van mensen naar hen luisteren. Het idee is, dat een mens kan luisteren naar de opdracht die is verzonden en bekijk het antwoord gegeven, het vinden van fouten en het signaleren van hen voor de correctie.

Een onderaannemer voor dit doel recent uitgelekte meer dan 1000 opnamen die afkomstig was van Google-Assistent. Een aantal van deze opnamen bleek dat de Google-Assistent deed af en toe opnemen wanneer niemand sprak de wakker word. Dit is doorgaans een exemplaar van vals-positieve, een persoon de Google Startpagina dacht dat het gedetecteerd wakker word en is begonnen met het opnemen, maar het was verkeerd.

Een aantal van de opnamen gelekt opgenomen persoonsgegevens, zoals medische gegevens, en de aannemer beweerde dat het in sommige gevallen kunnen ze potentieel link de stem van een werkelijke gebruiker.

In de afgelopen paar maanden, soortgelijke rapporten komen over Alexa, en het belangrijkste verschil is dat u kan opt-out van Google Assistent— dat is het mogelijk gebruik te maken van een Google-Huis en niet uw stem opgeslagen. U kunt geen opt-out aan Alexa.

Maar het meest verontrustende is dat een aannemer kan lekken deze stem afschriften in de eerste plaats. Het is niet duidelijk hoe ze erin geslaagd om de gegevens te kopiëren, en Google zegt dat het nu met het onderzoek en de plannen om de leaker. Hopelijk, langs de weg, voegen ze meer veiligheidsmaatregelen die voorkomen dat het verwijderen van data van de servers [TechCrunch]

GERELATEERD: Hoe om te Stoppen met Uw Google Startpagina Van het Opnemen van Al Uw Gesprekken

In Ander Nieuws:

 • Een Japans hotel, gebouwd in een full-sized flight simulator in één van de kamers: Dus je hebt net uren in een vliegtuig te reizen naar Japan. Zou u waarschijnlijk willen sit back, relax, en doen alsof ze vliegen op een 747. Goed, een Japans hotel is de kamer voor u hebben. Het beschikt over een full-size flight simulator die eruit ziet als een Boeing 747 cockpit en kun je zelfs betalen voor vlieglessen. Een ticket naar Japan, alstublieft. [De Rand]
 • U kunt nu inschrijven voor de Minecraft Aarde closed beta: Microsoft werkt aan een AR-spel Minecraft langs de lijnen van Pokemon Gaan. Het bleek uit een aantal gameplay op Apple ‘ s WWDC-evenement. Het is nu klaar om te beginnen vroeg testen met een gesloten bèta. Gewoon hop op naar de registratie site, dan kruis je vingers. En kijk uit voor klimplanten. [Thurott]
 • YouTube is het toevoegen van meer mogelijkheden voor creators om geld te verdienen: Reclame-inkomsten is niet altijd betrouwbaar, en afhankelijk van het als enige bron van inkomen is een riskante zaak. Dus YouTube is het toevoegen van meer mogelijkheden voor creators om geld te verdienen op het platform. De opties uit te breiden van merchant partners voor uitgebreide chat functies van het zogenaamde Super Stickers, die fans kunnen kopen tijdens evenementen. [Digital Trends]
 • Een zelf-rijdende shuttle crash kan worden voorkomen door de manuele bediening: In Las Vegas, een zelf-rijdende shuttle begon een jaar lang testen en geslaagd om in een kleine botsing na slechts een uur van de testen. De National Transportation Safety Board (NTSB) onderzocht en vond twee oorzaken: de vrachtwagen die op het zelf-rijdende shuttle niet stoppen als het moet. En de zelf-rijdende shuttle handmatige besturing (met een Xbox controller) werden opgesloten in een lastige locatie. Gelukkig niemand was gewond, en nu de controles zullen te allen tijde bereikbaar. [Engadget]
 • Microsoft-Teams heeft nu 13 miljoen dagelijkse actieve gebruikers: Microsoft aangekondigd dat de Teams nu heeft 13 miljoen dagelijks actieve gebruikers. Dat aantal stijgt naar 19 miljoen bij het tellen van de wekelijkse gebruikers actief zijn. Dat zet Teams over Slack ‘ s van laatst gerapporteerde cijfers van 10 miljoen gebruikers. Waarschijnlijk is de grote impuls komt van Microsoft is de bundeling van het product met Office 365 business lagen, die aantrekkelijk is voor bedrijven die al een abonnement op de service. [Venture Beat]
 • Twitter testen een optie voor het verbergen van antwoorden: Soms Twitter threads gaan uit de rails, en allerlei ongerelateerde mini-discussies rommel van de draad. Twitter zegt dat het zal beginnen met het testen van een functie die u toelaat om te verbergen antwoorden in Canada. De functie is niet te verwijderen antwoorden; zij simpelweg niet weergegeven in de normale weergave. Een grijze knop zal onthullen de verborgen antwoorden. [TechSpot]
 • Een boze menigte het afbranden van het huis van een verdachte bitcoin oplichter: In Zuid-Afrika, een Ponzi scheme is goed op gang. “Bitcoin Portemonnee” het beloofde een 100 procent rendement op uw investering in slechts 15 dagen, als u zich over $357 in contanten. De bron van gegarandeerde inkomsten was, natuurlijk, Bitcoin, bekend om zijn stabiliteit en veiligheid. Natuurlijk, de beloften ging niet door, en een boze menigte eindigde het afbranden van het huis van de man die verdacht wordt van de ring leider van de regeling. [De Volgende]

Genereert Vis Voor Eeuwig.

Mariene bioloog Rocha Luiz zag een onbekende vis tijdens het duiken voor de kust van Zanzibar. Hij nam een foto en stuurde het naar Yi Kai Thee, een PH-waarde.D. kandidaat aan de Universiteit van Sydney.

Koffie bevestigd Rocha hopen; dit was een onontdekte soorten fee lipvis vis. Een Koffie had gehoopt dat het zou worden gevonden. De fee lipvis is meestal klein, licht gekleurd en heeft de neiging om te wonen in de buurt van koraalriffen in puin gebieden. Deze nieuwe soort vult een gat in de verdeling van de sprookjes van wrasse die Thee had eerder opgemerkt.

Deze vis is een bijna lichtgevende paarse dat lijkt vibranium zoals te zien is in Marvel ‘ s Black Panther. Gezien het feit dat kijken, Rocha kon bedenken, maar een passende naam voor de nieuw ontdekte soorten: Cirrhilabrus genereert. Het is de moeite waard de foto zie de paarse kleuren en doorzichtige vinnen. [Vlieger]

LEES VERDER

 • “Het Toevoegen van Alexa naar Uw Smart-Spiegel
 • “Het Coderen en Decoderen van Bestanden Met GPG op Linux
 • “Hoe Criminelen Om Telefoons in Uw Naam (en Hoe om Ze te Stoppen)
 • “Windows 7 juli 2019 Security Patch Bevat Telemetrie
 • “Hoe Open beelden in RAW Bestanden op Windows-10