7 Gemeenschappelijke Reis Fotografie Fouten (en Hoe Ze te Vermijden)

0
132
kudla/Shutterstock

Elke beginnende fotograaf maakt een blunder van hier en daar. Hier zijn zeven common travel photography fouten die je moet vermijden.

Reizen naar een nieuwe plek is een van de meest opwindende manieren om push jezelf en je fotografie. U kunt gaan op de speciale foto-uitstapjes of gewoon met je camera mee op uw vakantie. Reizen, echter, is duur dus, als u van plan bent om foto ‘ s te nemen, je moet ze een beetje van het denken in. U wilt niet te veel geld uitgeven aan een reis en geen beelden van je trots op bent om te laten zien. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende reisfotografie fouten en, belangrijker nog, hoe u ze kunt vermijden.

Niet Het Doen Van Uw Onderzoek Voordat U Uw Reis

Harry Guinness

Het geheim natuurlijke, spontane reis foto ‘ s is veel van de planning. Bijna elke grote reis shot begint thuis. Je kunt niet verwachten om te struikelen op de meest verbazende dingen die wandelt in een nieuwe stad voor de eerste keer.

Sinds de tijd en geld zijn vaak de grootste beperkingen op reizen, fotografie, het is de moeite waard om te zetten in een paar uur van het onderzoek voordat je gaat. Werk uit wat voor soort foto ‘ s u wilt krijgen, waar je ze kunt krijgen, wat de tijd zal het beste werken, en als je de kans. Als je kunt, het ontwikkelen van een shotlist. Op die manier bent u klaar om de opname te starten zodra u aankomt.

En, als je dat doet struikelen op een ongelooflijke situatie als je wandelt, zo veel beter. Maar je hebt ook een paar ervoor dat de schoten in de kan.

Het schieten van de Dezelfde Foto ‘ s als Iedereen

Hey, kijk naar al deze verschillende foto ‘ s van de eiffeltoren!

Wanneer u onderzoek een reis, zie je de vorm van foto ‘ s de meeste mensen zijn het nemen van die locatie. U zult te weten komen wat de beroemde bezienswaardigheden in de buurt zijn en hoe ze worden neergeschoten.

En dan kun je iets anders gaan doen.

Er is niets mis met het fotograferen hetzelfde als iedereen, maar er weinig zin in het nemen van een foto die ‘ s beschikbaar van 100 fotografen op stock photo sites. In plaats daarvan zie wat je al gedaan hebt en probeer iets anders te doen. U kunt het werk vanuit een andere invalshoek, een andere samenstelling, of schiet iets heel anders. Jezelf dwingen om meer creatief.

Het starten Te Laat (of te Stoppen Te Vroeg)

Harry Guinness

Geweldige foto ‘ s er gebeurt op ongebruikelijke uren. De beste tijden voor reis fotografie zijn de uren rond zonsopkomst en zonsondergang. De nacht brengt interessante veranderingen naar een plek die veel mensen niet vastleggen omdat ze in bed of in een bar.

Als u wilt een betere reis-foto ‘ s, krijgen eerder en schieten voor de dageraad. Het herschikken van uw diner plannen, zodat je kan schieten voor een uur of twee rond zonsondergang. Dan, na het diner, krijg je terug en zien hoe de dingen er uitzien als om middernacht. De grote verlichting tijdens zonsopgang en zonsondergang zal drastisch verbeteren van uw werk.

Veel Te Snel

Ik wachtte op de boot om het frame. Het schot zonder het werd een beetje saai. Harry Guinness

Reisfotografie is een oefening in geduld. Het is vaak een kwestie van het vinden van een goede scène of achtergrond, en dan te wachten tot er iets gebeurt. Misschien een interessante plaatselijke zal lopen door het frame, of het licht zal veranderen, of iets anders onverwachts gebeuren. De beste reis-fotografen hebben de neiging om het spel een plek en werken veel verschillende manieren.

Niet alleen een foto en denkt dat je klaar bent met een bepaalde scène. Wees geduldig. Langzaam. Neem een foto en wacht; zie als iets anders je aanspreekt of hoe dingen veranderen in de loop van de volgende paar minuten. Hoe langzamer je gaat, hoe beter je foto ‘ s van zal worden.

Als je kan, vermijd het nemen van foto ‘ s terwijl opknoping rond met nonphotographers. Zal je nooit vertragen genoeg omdat je je zorgen over te saai uw vrienden of familie. Als je op vakantie bent, neem dan een volledige avond om af te gaan door jezelf en voor serieuze fotografie tijd in plaats van dieven een paar minuten hier en daar.

Brengen Te Veel Spullen

Mijn go-to setup. Harry Guinness

U hoeft niet veel spullen om grote reizen schoten; uw camera en één, multifunctionele lens zijn genoeg. Ofwel gaan met een fatsoenlijke prime lens, zoals een 24 mm of 35 mm, of een handige zoom lens, net als een 18-55mm, 24-70mm, of een 16-35mm. Zeker, je zou kunnen missen een paar foto mogelijkheden, want je hoeft niet een lange telelens, maar je zult niet missen omdat u bezig bent het verwisselen van lenzen. Ook, het is veel gemakkelijker mee te nemen en te kijken na een lichtgewicht foto instellen plaats van elk stuk van de kit die u gebruikt.

Alleen het Fotograferen met een DSLR

Alleen maar omdat je je DSLR of mirrorless camera, niet negeren uw smartphone. De camera ‘ s in de moderne telefoons zijn geweldig en kunnen zelfs RAW-afbeeldingen.

Smartphones hebben een paar van de voordelen die het overwegen waard. Ze zijn klein, licht, en je hebt altijd alles bij je. Ze hebben ook meer discreet, zodat u kunt vaak het vastleggen van foto ‘ s met je telefoon zou je niet in staat om met uw DSLR, als, laten we zeggen, in een kathedraal. En ze zijn echt super snel te gebruiken; als er iets interessants gebeurt, kunt u de zweep van uw telefoon in een mum van tijd.

Opnamen maken in de Automatische Modus

Harry Guinness

Net zoals andere vormen van fotografie, je kunt niet houdt uw camera in de automatische stand en verwachten te krijgen van grote reizen en foto ‘ s. Je moet om te controleren wat er gebeurt. Als u nog steeds schieten in de auto, een paar uur duren om te leren hoe om te controleren uw camera voor uw volgende reis.

Om u te helpen, check out onze gids op steeds een deskundige met uw camera. Je kan ook mijn artikel over de camera-instellingen u moet gebruiken voor straat-en reisfotografie over op How-To Geek lezen.

Ik reis nooit ergens zonder mijn camera. Het is altijd een groot deel van mijn reis. Maak niet dezelfde fouten die ik in het begin—alle tips hierboven werden op de harde manier geleerd.