Top 5 Tabletten om de Productiviteit te Verhogen

0
83

Het eerste wat u moet doen wanneer ze op het werk tablet is het beste voor u is om te definiëren termen van productiviteit. Alle tabletten kunnen helpen bij het verhogen van de productiviteit, maar je moet beslissen of je wilt meer dingen doen, minder efficiënt of minder dingen efficiënter.

Alle tablets, meer of minder, kunt voeren dezelfde taken. De tablets die meer mogelijkheden kunt doen aanvullende taken met een offer in de levensduur van de batterij en vice versa. Om deze reden, de volgorde van mijn top 5 kunnen verschillen van de uwe.

Zonder verdere omhaal, laten we maar beginnen.

5. Amazon Fire HD Tablet

De enige reden waarom dit geweldige (no pun intended) machine niet geplaatst lager op mijn lijst, omdat het niet te zijn voorzien van dezelfde functies die sommige van de andere modellen bieden. Deze machine heeft een batterijduur van 10 uur, die fatsoenlijk is wanneer gestapeld tegen sommige van de andere concurrenten, maar het zwaar mist functionaliteit in mijn mening.

Deze tablet is ideaal voor het surfen op het web, bekijken van video ‘ s, en het controleren van e-mail. De data-intensieve applicaties zoals games, HBO en Spotify zal aanzienlijk verminderen levensduur van de batterij. Echter, met de volledige ‘Alexa’ ondersteunen, beheren van schema ‘ s en gebeurtenissen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het is als het hebben van uw eigen persoonlijke assistent en alleen al om die reden is deze tablet kan zeker concurreren met de high rollers.

Voors:

 • 10
  Uur levensduur van de batterij
 • Quad
  Core-Processor
 • Handen-vrij
  “Alexa” integratie
 • Smart
  Home voice control

Nadelen:

 • Begint op 32 GB opslag
 • Tenzij het aanschaffen van ‘zonder speciale aanbiedingen’ – optie van uw tablet vol met advertenties
 • Slechte camera en geluid kwaliteit
 • Behoefte aan Meer RAM

4. De Samsung Galaxy Tab Een
8″

De Samsung Galaxy Tab Een 8-inch model is zeer vergelijkbaar met de Amazon Fire in mijn mening, dat is de reden waarom deze zo hoog is. Deze tablet richt zich vooral op toepassingen van het web, maar heeft een ongeëvenaarde levensduur van de batterij, zodat tijdens het uitvoeren van de Android 7.1 Besturingssysteem, kan het ook doen in principe alles wat een computer kan met één van de sterkste batterijen op de markt.

Een van mijn favoriete delen over dit tablet is het formaat. De meeste mensen waarschijnlijk niet op zoek zijn naar een kleine tablet (dat is niet veel groter dan de galaxy note smartphone), maar het compacte formaat maakt hem ideaal voor het werken on-the-go en is gegarandeerd om te helpen de productiviteit.

Voors:

 • 14 Uur video afspelen
 • Uitbreidbaar geheugen tot 256 GB opslag ruimte (micro SD card slot)
 • ‘Bixby Thuis’ integratie ‘(vergelijkbaar met Amazon ‘ s ‘Alexa’)
 • Android 7.1 Besturingssysteem is zeer responsief

Nadelen:

 • Basis
  model wordt geleverd met 32 GB opslag ruimte
 • 8MP
  Achter Gerichte Camera / 5MP Camera aan de Voorkant

3. De Lenovo Yoga-Boek

Deze tablet is de perfecte 2-In-1 tablet en het is vooral nuttig voor de bouw, de grafische vormgeving en kunst gerelateerde werkzaamheden. De 360-graden scharnier zorgt voor 4 verschillende weergave-configuraties: Create Mode, Horloge-Modus, de Modus Bladeren, en Type Modus.

Mijn absolute favoriete onderdeel over deze tablet (naast een scherm draaien in een virtuele toetsenbord) is de 2.4 GHz Intel Atom processor en 4 gb dedicated ram (de meeste tablets hebben alleen 2). Als je grafisch werk dat gedaan moet worden, dit is de absoluut de beste tablet te gebruiken.

Voors:

 • 12-uur batterij levensduur
 • Full HD 10.1″ beeldscherm en Dolby Atmos Luidsprekers
 • 2.4 GHz Intel Atom Processor / 4 GB dedicated RAM
 • Kan gebruik maken van een ECHTE PEN bij het schrijven op de tablet oppervlakken

Nadelen:

 • Achterkant
  De Camera is alleen 2MP
 • Geen
  Opslag-Upgrade-Opties Beschikbaar
 • Android
  6.0 Marshmallow
 • Alleen
  een micro-USB en een micro-HDMI-poort

2. Apple iPad Pro 10.5″

Ik wed dat deze keuze hoeft u niet verbazen, maar ja, de Apple iPad is zeker een van de beste all-around tablets op de markt voor de productiviteit, en voor goede redenen. De retail website zegt de tablet heeft maximaal 10 uren van levensduur van de batterij, maar persoonlijk heb ik keek 12+ uur live streams op het geen probleem (helderheid verminderd).

Zoals eerder vermeld, is de batterij echt gewoon is afhankelijk van de werkbelasting. Mijn favoriete deel van deze machine is om alle van de opties voor opslag. 1 tb aan opslagruimte gaat zeker een lange weg afgelegd voor het soort werk dat ik leuk vind om te doen (Fotografie en tekst). Van alle rond, dit is een respectabele machine voor het krijgen van werk.

Voors:

 • 12.9″ Edge-to-Edge Vloeistof Netvlies
  Weergeven
 • Meerdere opbergmogelijkheden (64GB/
  256GB/ 512GB/ 1TB)
 • Camera ‘ s zijn geweldig (12MP Achter
  Geconfronteerd met/ 7MP Voorkant)

Nadelen:

 • Gebruikers hebben gemeld systeem en touchscreen crashen
 • Niet kopiëren Microsoft office-bestanden via USB-C aansluiting (moet gedaan worden door de Cloud-diensten)
 • De gehele machine is bekend om te buigen en vervormen onder gespannen voorwaarden
 • Zeer duur in vergelijking met andere tablets op de markt

1. Dell Latitude 7000
7202 Ruige 11.6″

De Dell Latitude is een van de beste tablets op de markt, vooral omdat het is bijna onverwoestbaar. Met een 26-uur lithium-ion batterij is een van de duurzaamste tabletten ooit gemaakt.

Volgens de Milieu het testen van de informatie verstrekt door Dell, deze militaire rang tablet kan werken bij temperaturen met Een hoogte van 145 graden F (63 C) en een laag van -20 graden F (-29 C). Opslag de temperaturen zijn hoog, 160F (71C) en laag -60F (-51 C)” (Amazon).

Deze tablet is ideaal voor outdoor en het werk op het veld, maar is bekend om de ervaring van de batterij problemen later in zijn levensduur. Dit probleem is eenvoudig gepareerd met de hot-swappable batterijen, waarmee u de batterijen te wisselen, zonder dat het afsluiten van de apps die je uitvoert.

De primaire reden van mijn top pick kunnen verschillen van de uwe is, omdat, tenzij je aan het doen bent uitgebreide werk op het veld, veel van deze functies kan geen beroep doen op het type werk dat u hoeft te voltooien, noch zullen zij overeenkomen met de omgeving waarin het werk zal worden opgeleverd.

Over het algemeen is het een fantastische machine.

Voors:

 • Hot-Swappable
  batterij
 • Duurzaam
  bouwen
 • Extreme
  Temperatuur Uithoudingsvermogen
 • Water
  Bestendig
 • Handschoen
  Staat
 • Anti-vibratie
 • 8GB
  ram / 512 GB SSD

Nadelen:

 • Resolutie
  problemen met het scherm wanneer er sprake is van extreme temperaturen
 • Zwaar
  bouwen

Omdat iedereen andere behoeften heeft en in elke werkomgeving is uniek, deze groep van verschillende tabletten moet overeenkomen met de meeste in de behoeften van mensen. Zijn er tabletten die je denkt te moeten zijn op deze lijst? Laat het me weten op sociale media!