Dagelijks Nieuws Roundup: Apple Verwijdert Zoom Web Server Van Uw Mac

0
108

Eerder deze week is een security-onderzoeker bekendgemaakt een exploit waaruit blijkt dat websites kunnen gebruik maken van Zoom ‘ s video chat software om te beginnen met je webcam en opnemen zonder uw toestemming. Nu Apple is het verwijderen van de Zoom op de webserver van alle Macs automatisch.

Zoom, een video chat service wilde gemak. Het ontworpen zijn software aan te sluiten bij een video-chat en start je webcam door te klikken op een link. Maar dan Safari, Apple ‘ s browser een update uitgebracht om te voorkomen dat precies dat gedrag. In plaats daarvan zou u bevestigen dat u wilde beginnen met uw webcam.

Dus Zoom besloten om te werken rond dat probleem en de installatie van een lokale web server op de Mac, dat kan omzeilen van de beveiliging te controleren, in de naam van het gemak. Dat hele concept is problematisch, en zoals aangegeven door Jonathan Leitschuh, een slechte acteur kan gemakkelijk een website maken, dat zou autojoin u naar een oproep toe en start uw webcam.

Erger nog, het verwijderen van de Zoom van uw Mac niet verwijderen van de web server. Wat betekende dat het was gemakkelijk te dwingen opnieuw installeren van de software, opnieuw zonder uw toestemming.

Zoom beloofd om veranderingen te maken en blijkbaar is Apple stapte in te helpen. Apple bracht een stille update verwijdert Zoom web server van uw Mac. Het proces is geautomatiseerd, en u zult geen behoefte om iets te doen. Daar moet iedereen die graag Zoom veiliger op MacOS. Echter, de autojoin functie nog steeds van invloed op Windows. [TechCrunch]

GERELATEERD: Zoom Websites Beginnen Filmen Zonder Uw Toestemming, Zelfs op Windows

In Ander Nieuws:

 • Microsoft ‘ s nieuwste Insider update bevat passwordless sign-in: Microsoft vooruit met Voorkennis testen, en de laatste update bevat een aantal interessante toevoegingen. Naast het uitbreiden van Uw Telefoon om te werken met meer Oppervlak apparaten, het bedrijf is het testen van een nieuwe passwordless teken-in-optie. Het is in wezen krachten van alle Microsoft-accounts op een PC gebruik van Windows Hallo, die moet login een beetje soepeler. [Microsoft]
 • Een voormalige Tesla werknemer geeft bij het uploaden van de broncode iCloud: Guangzhi Cao, een voormalige Tesla ingenieur, verliet het bedrijf om voor te werken Chinese EV opstarten Xiaopeng Motoren. Hij werkte in Tesla ‘ s automatische piloot divisie, en voordat hij vertrok geüpload automatische piloot bron code naar iCloud. Tesla heeft hem beschuldigden van het stelen van de code op te nemen in zijn nieuwe bedrijf, hoewel Xiaopeng Motors ontkent enige kennis van de diefstal. Cao beweert dat hij verwijderd alle bestanden die hij geüpload naar de cloud. [De Rand]
 • Microsoft is sluiten Remix3D.com later dit jaar: Microsoft gaat met pensioen Remix3D.com op 10 januari 2020. Het bedrijf introduceerde de site als onderdeel van een 3D-druk op de Windows-10 Makers Update. Net als Tv ‘ s, 3D in Windows nooit van de grond gekomen, en nu lijkt het kronkelende langzaam naar beneden. [Thurott]
 • Bleke Maan browser oudere download versies geïnfecteerd met malware: Bleke Maan, een afsplitsing van FireFox, heeft aangekondigd dat hackers geschonden zijn archief server. De server links naar oudere versies van de browser, en de hackers toegevoegd malware die downloads. Het doel lijkt te zijn van het stelen van uw cryptocurrency. Krijt het om een andere reden niet gebruik te maken van Firefox vork. [ZDNet]
 • Google afsluiten van het Nest Apple-Horloge-app: maak je gebruik van je Apple-Horloge om te controleren uw Nest thermostaat? Volgens Google, waarschijnlijk niet. Het bedrijf zegt dat heel weinig mensen gebruikt de app, en is dus verwijderd Apple Horloge compatibiliteit met de nieuwste update. [9to5Google]
 • Witte Hoed hackers probeerden te nemen van ransomware criminelen, maar het is een teken: Witte Hoed hackers geprobeerd het gebruik van een Denial of Service aanval om te voorkomen dat de verspreiding van ransomware, in een nieuwe aanpak voor een groeiend probleem. Ze merkte delen van hoe de ransomware verspreid en aangevallen werden voorspelbaar en probeerde te profiteren van die kwetsbaarheid. Aanvankelijk werkte, maar de slechte hackers alleen maar de software vernieuwd. Toch een goede poging. [Ars Technica]
 • Apple uitgeschakeld Walkie-Talkie in het Apple-Horloge volgende exploiteren: Na de bekendmaking van een exploit, Apple uitgeschakeld in de Walkie-Talkie-functie op het Apple-Horloge. Details zijn schaars, maar het lijkt er op met de rechter stappen een slechte acteur zou kunnen gebruiken Walkie-Talkie om te luisteren naar de gesprekken, zonder dat je het weet. Apple belooft fix voor het probleem en opnieuw inschakelen van de functie van de weg. [9to5Mac]

GERELATEERD: Wat Zijn Denial of Service-en DDoS-Aanvallen?

Veertig jaar geleden vandaag, 11 juli, NASA ‘ s ruimtestation Skylab viel terug naar de Aarde.

Skylab was het eerste ruimtestation gelanceerd en wordt beheerd door de NASA. Zag het slechts gebruiken voor ongeveer 24 weken, en het station was van een gewijzigde Saturnus Raket en overgebleven Apollo hardware.

Het ruimte station zag problemen vroegtijdig en werd beschadigd door de start te krijgen van de raket in de ruimte. Als een resultaat, astronauten doorgebracht een aanzienlijke hoeveelheid tijd in het herstellen van het station wanneer ze voor het eerst aankwam.

Astronauten uitvoeren van experimenten aan boord van het ruimtestation, variërend van life science aan zonne-energie fysica. Maar het belangrijkste doel was gewoon om te bewijzen dat de mens kon leven aan boord van een ruimtestation, zelfs als het maar tijdelijk. Op die manier, Skylab de weg naar de toekomst ruimte stations, zoals het International Space Station (ISS).

Nadat de NASA besloten om te stoppen met het verzenden van nieuwe bemanning naar het station, zijn baan brokkelde langzaam af voordat de ingestorte terug naar de Aarde. NASA heeft geprobeerd om de controle van de vallen, zodat het ruimtestation het land in de Indische Oceaan en het voorkomen van nadelige gevolgen voor iedereen.

Helaas delen van het land deed in Australië, leidt het land—en dit geldt fijne NASA $400 voor rommel. [Space.com]

LEES VERDER

 • “Windows 7 juli 2019 Security Patch Bevat Telemetrie
 • “Hoe Open beelden in RAW Bestanden op Windows-10
 • “Waarom Krijg Ik Spam Van Mijn Eigen E-Mail Adres?
 • “Hoe Werkt De Gezichtsherkenning Werkt?
 • “Hoe Verwijzing Cellen Tussen Microsoft Excel-Werkbladen