Wist U Dat De Smart Air Filters Zijn Er?

0
106
3M/Filtrete

Nee, dit is geen grap. Filtrete verkoopt smart air filters die je vertellen wanneer ze moeten worden vervangen. Zo grappig als dit klinkt, het is een verfrissend voorbeeld van hoe de slimme technologie kunt het verbeteren van ons leven.

Waarom? Goed, wanneer is de laatste keer dat het vervangen van uw luchtfilter? Als die vraag stuurt u in een koud zweet, van harte gefeliciteerd! U begrijpt waarom wij zo enthousiast over smart air filters.

Ze Vertellen Je Wanneer Ze Moeten Worden Vervangen

Niet meer agenda ‘ s. Geen meer schrijven van de datum op het luchtfilter. Filtrete de smart air filters zijn voorzien van een ingebouwde sensor die controleert of er wijzigingen in de luchtdruk en de luchtkwaliteit. Deze wijzigingen worden verzonden naar uw telefoon Filtrete app via Bluetooth, en je kunt het bijhouden van de veranderingen in de tijd. Wanneer het luchtfilter moet worden vervangen, ontvangt u een melding.

Helaas, dit alles gebeurt op uw telefoon. De slimme filters werken niet met Alexa, Google of Assistent. Maar de Filtrete app heeft een aantal leuke features. Het vertelt je of je nodig hebt om de luchtkwaliteit te verbeteren (door het openen van ramen of het kopen van een luchtreiniger), en het vertelt je de grootte van het filter, dus je hoeft niet te controleren voordat u koopt een vervanging.

Serenthos/Shutterstock

Bovendien, de Filtrete app geeft je de optie om automatische Amazon Dash bestellingen. Wanneer het tijd is voor het vervangen van de smart air filter, krijgt u automatisch een vervangend exemplaar bestellen bij Amazon, zodat u don ‘ t hebben om te jagen naar beneden in de winkel.

We zijn niet zeker waarom Filtrete de smart air filters maken gebruik van Bluetooth in plaats van Wi-Fi (indien uw air filters zijn verstopt in een kelder, de afstand kan een probleem), maar het heeft waarschijnlijk iets te maken met kosten. Filtrete de smart air filters zijn slechts $5 meer dan hun reguliere lucht filters, die is vrij aantrekkelijk. Wi-Fi-connectiviteit, die alleen nuttig zijn voor sommige mensen, kunnen maken van de filters duurder dan ze zouden moeten zijn.

Moet Je Kopen Smart Air Filters?

Smart air filters kan zeker maken het leven gemakkelijker en gezonder. In tegenstelling tot de meeste ‘slimme’ producten, Filtrete de smart air filters voor het oplossen van een probleem en zijn redelijk geprijsd, om op te starten. Als u vergeet altijd voor het vervangen van de luchtfilter, dan slimme filters zijn de moeite waard een schot.

Natuurlijk, je moet in de gaten houden voor iets vreemd. Deze filters zijn alleen op de markt voor een paar maanden, en het is moeilijk te vinden voor product reviews die aangeven hoe goed de Bluetooth smart-functies werken (of als de filter vraagt om eerder vervangen dan het zou moeten). Het is ook duidelijk dat 3M vervangen van een oude product listing op Amazon met deze, zoals de meeste van de beoordelingen dateren van 2016 en maken geen vermelding van smarthome tech.

Kopen op Amazon