Hur du Ändrar Ditt Apple-ID E-Postadress

0
84
Alexy Boldin/Shutterstock

Om du får en ny e-postadress eller inte längre har tillgång till en gammal man, uppdatera ditt Apple-ID är viktiga för att skydda ditt konto. Här är hur du uppdaterar ditt Apple-ID.

Ändra den e-postadress som du använder som ditt Apple-ID är inte svårt under rätt omständigheter. Om ditt Apple-ID är en tredje parts e-postadress, exempelvis gmail.com eller outlook.com du kan välja en annan tredje part adress när du ändrar ditt Apple-ID. Men om ditt Apple-ID är en Apple-e-post-adress, som icloud.com du är osannolikt att kunna ändra din Apple-ID på alla. Vi kommer att gå igenom detta scenario i mer detalj nedan.

Ändra Ditt Apple-ID

För att komma igång, chef för appleid.apple.com och logga in.

Nästa, klicka på “Redigera” i “Konto” – sektionen på sidan.

Under ditt Apple-ID, klicka på “Ändra Apple-ID”.

Skriv den e-postadress som du vill använda som din nya Apple-ID, och klicka sedan på “Fortsätt.”

Du kan se en lista över Apple e-postadresser som associeras med ditt Apple-ID om det är en icloud.com, me.com eller mac.com adress. Välj den adress som du vill använda och klicka på “Fortsätt” om så är fallet. Om inte, läs vidare.

Ändra Ditt Apple-ID När Det är en Apple-E-Postadress

Om ditt Apple-ID är en Apple-e-post-adress som slutar på cloud.com, me.com eller mac.com Apples support dokumentation som säger att du kan välja ett alias för att bli din nya Apple-ID. Som tidigare nämnts, om du har ett Apple-ID som använder en Apple-e-post-adress, kan du inte ändra till en adress som tillhandahålls av en tredje part, som Gmail och Outlook. Om du inte har någon extra Apple e-postadresser som associeras med ditt konto, kommer du inte att kunna ändra på ditt Apple-ID på alla.

Men, under våra tester har vi funnit det omöjligt att ändra Apple-ID eller associera ett alias med det. Skapa ett e-postalias inte tillåta att det används som ett Apple-ID. Så, att ditt enda alternativ är att skapa en helt ny iCloud e-postadress och sätta upp ett nytt Apple-ID, ett effektivt sätt att börja om från början.

Vi nådde ut till Apple för förtydligande, men fick inget tillfredsställande svar. Vi kommer att uppdatera denna guide bör detta ändras i framtiden. Under tiden rekommenderar vi att du kontaktar Apple Support om du behöver ändra ett befintligt Apple-ID som är associerat med en Apple-e-post-adress.

LÄS NÄSTA

  • “Hur för att Öppna RAW-Filer på Windows-10
  • “Varför Får Jag Spam Från Min Egen E-Postadress?
  • “Hur Gör Ansiktsigenkänning Fungerar?
  • “Hur korsreferens Mellan Celler i Microsoft Excel-Kalkylblad
  • “Hur Backa Upp Ditt Linux-System