Dagelijks Nieuws Roundup: AT&T Zal Blokkeren Robocalls Gratis

0
124

In een welkome stap vooruit in de strijd om een einde te maken aan de constante robocalls, AT&T heeft zojuist aangekondigd dat het zou zijn Oproep Beschermen service is standaard ingeschakeld voor alle klanten. En nog beter, de service is gratis.

Iedereen heeft een hekel aan robocalls, maar oplossingen voor het probleem zijn weinigen en ver tussen. We hebben in het verleden heeft gezegd dat het beste wat je kunt doen is niet het beantwoorden van uw telefoon, maar ook voor bedrijven en ziekenhuizen, dat is geen haalbare optie. Zelfs wanneer kunt u negeren oproepen, zult u nog vaak te maken met vervelende notificatie en de onderbreking van uw telefoon te rinkelen. We hebben zelfs geprezen iOS 13 voor de komende veranderingen om te helpen voorkomen dat robocalls van je dwarszit, maar het heeft dezelfde nadelen.

AT&T is het nemen van een stap vooruit en het aanbieden van iets wat geen van de andere grote providers hebben beloofd: Gratis robocall bescherming op standaard voor alle klanten. Het bedrijf Bellen Beschermen service werkt in drie fasen. Het detecteert en blokkeert frauduleuze oproepen geheel vlaggen telefonisch als spam, en het geeft je een blok lijst, kunt u onderhouden.

Sommige apps, zoals TrueCaller en Robokiller bieden de laatste twee functies, maar ze zijn beperkt in effectiviteit en komen vaak met betaalde premium-functies. En in feite, Hiya helpt power AT&T Bellen Beschermen Service.

Verizon, T-Mobile en Sprint, alle vergelijkbare instrumenten, maar niemand zet ze op de standaard. En de Sprint niet bieden gratis robocall het blokkeren van functies op dit moment. Hopelijk, zullen ze je volgen in AT&T ‘ s voetsporen. [De Rand]

GERELATEERD: Moe van Robocalls? Stop Met Het Beantwoorden Van De Telefoon

In Ander Nieuws:

 • IBM is nu eigenaar van de Red Hat: We wisten dat het zou komen, maar nu alle verkopen zijn definitief. IBM gekocht Red Hat Linux distributie hield in de enterprise wereld, voor $34 miljard. IBM beloften die we niet moeten merken een verschil, als geen leiderschap wijzigingen zijn komst naar de Rode Hoed. Tenminste nog niet. [TechCrunch]
 • Instant Pot wil Instant Fry: Het bedrijf achter de Instant Pot, de snelkookpan heeft u waarschijnlijk een eigen of willen bezitten, heeft een nieuw product voor in uw keuken—een lucht friteuse. Wel de Instant Vortex Plus, het fries, geroosterd vlees, bakt, reheats, droogt, en draait voor een rotisserie-stijl kip. Het zal niet breken. Wal-mart al heeft het in voorraad voor $120. [Engadget]
 • Nintendo kondigt een nieuwe versie van de Schakelaar: Nintendo ‘ s nieuwste console, de lightswitch Schakelaar Licht, houdt het meeste van wat u graag over de Schakelaar. Hij is kleiner en lichter is, niet aansluiten op uw TV, en de controllers zijn van een permanent aangesloten. Bedoeld voor portable gebruik, de console gaat voor $199.99, ongeveer $100 uit de originele Schakelaar. Nintendo is van plan om te verkopen beide modellen naast elkaar. [VentureBeat]
 • Wyze camera ‘ s winst persoon detectie gratis: Tot nu Wyze gebruikt pixel-gebaseerde motion detectie om u te informeren van de beweging. Dat betekende dat als er iets wordt veranderd, zoals een bug op het scherm of de zon opkomt, zou je een melding krijgen. Nu, Wyze is het toevoegen van persoon detectie (maar niet facial recognition) als een optie, die moet bezuinigen op de extra meldingen. Het beste van alles, het is een gratis upgrade. [ReviewGeek]
 • Zoom gaat, belooft patch webcam kwetsbaarheid: Gisteren hebben we gemeld dat de Zoom van de software websites laten beginnen met uw webcam zonder uw toestemming. Zoom noemde dit een functie op het eerste, maar nu zijn ze bedaard en de belofte om het probleem te corrigeren—op zijn minst op de Mac, geen woord nog op Windows. [Digital Trends]
 • Logitech unifying-ontvangers zijn kwetsbaar voor injectie aanvallen: de Logitech unifying-ontvangers zijn handig. U kunt verbinding maken met zes verschillende muizen, toetsenborden, etc. op een computer met een dongle. Helaas, het lijkt ook de dongle is kwetsbaar voor injectie aanvallen. De enigszins goede nieuws is dat de aanvallers moeten de fysieke toegang tot de machine, die het moeilijker maakt om af te trekken. Het betere nieuws, Logitech belooft fix twee van de kwetsbaarheden. Echter, Logitech zegt dat het zal verlaten twee andere kwetsbaarheden in het voor nu. [Bleeping Computer]
 • YouTube manual copyright claims vereisen nu een tijdstempel: YouTube heeft aangekondigd dat het nu nodig handmatig verzonden copyright beweert te zijn voorzien van een tijdstempel van het materiaal. De hoop is door te verwijzen direct naar de video-of audio in geschil het probleem kan worden opgelost door een meer geschikte wijze. Zin om ons. [Android Central]
 • Alexa biedt nu gecontroleerd medisch advies in het verenigd koninkrijk: Meestal als u vragen Alexa iets ziekenzorg, zij geeft informatie uit een verscheidenheid van niet-geverifieerde bronnen zoals WebMD. Nu in het verenigd koninkrijk Alexa zal trekken medische antwoorden van het land van de National Health Service (NHS). Dat moet leiden tot een nauwkeurige medisch advies, terwijl het nemen van de stress uit de NHS systemen. [TechRadar]

Archeologen twee zeldzame boot begrafenissen in Zweden. Terwijl het schip graven zijn gevonden in heel Europa, ze waren ongewoon en meestal voorbehouden voor de mensen van belang. Je kunt het zien als iets wat lijkt op de piramides, op een minder grote schaal. Wanneer het schip begrafenissen deed ontstaan, het was niet ongewoon om items van status en zelfs de dieren.

Maar water is onvriendelijk voor de archeologie, en de overblijfselen van de schepen en de inhoud zijn meestal ongeschikt voor onderzoek als er iets is gevonden. Dat maakt de laatste vind het zo spannend. Niet alleen waren de twee schepen gevonden, maar onderzoekers ontdekten ook het skelet van een volwassen man, een paard en een hond in een van de waterige graf.

Het opgraven van een gezonken boot is geen kleine taak onder de beste omstandigheden, en al het moeilijker wanneer het doel is om het behoud van de inhoud intact. Het duurde een maand om de schepen op, en nu wetenschappers zijn het begin tot het onderzoek van de skeletten in de hoop om te bepalen hoe oud de volwassen was toen hij stierf, en wat de methode van de dood was. De ontdekking is een klein venster in een verleden dat we doorgaans niet te zien krijgen. [ScienceAlert]

LEES VERDER

 • “Hoe Verwijzing Cellen Tussen Microsoft Excel-Werkbladen
 • “Hoe een Back-Up van Uw Linux-Systeem
 • “Waarom Heeft Windows Nog steeds Gebruik van Letters voor Schijven?
 • “Zoom Websites Beginnen Filmen Zonder Uw Toestemming, Zelfs op Windows
 • “Hoe om te Zien of Zoom Is het Uitvoeren van een Geheime Web Server op Je Mac (en Verwijderen)