4 Sätt Att Minimera Användningen av Uppgifterna i YouTube-Appen

0
158

YouTube är utan tvekan världens favorit video plattform, men det kan vara en data hog om du låter det. När du använder DSL-eller Fiber-internet hemma, kan göra att du bryr dig väldigt lite för bandbredd, mobila användare ofta har att räkna varje megabyte. Så om du vill njuta av YouTube-innehåll när du är borta från billiga fasta anslutningar till internet, kommer du vill maximera hur mycket video du får för begränsade data caps.

Den goda nyheten är att det finns mer än enb hur du kan använda YouTube med sin mobil-app som kommer att skära ned på din data räkningar utan att göra mycket skada på din visning njutning. Om det låter som den typ av sak du behöver i din mobil livet, läsa om praktiska tips om hur man kan minimera YouTube data hunger.

Det Uppenbara: att Sänka Video
Kvalitet

Som standard, YouTube försöker ström på
bästa kvalitet anslutningen kan hantera. På en snabb modern mobil anslutning
det innebär full HD-video är inte svettas alls. Förutom HD-video kan rensa ut
din mobil data cap i en dråpligt kort tid.

Så bör du göra en punkt för att manuellt välja en lägre kvalitet för video du strömmande att undvika att förlora data på video kvalitet som du förmodligen inte kommer att uppskatta på telefonens skärm.

Du kan göra detta i appen genom att trycka på video spela så att de kontroller som visas på toppen av video. Sedan pekar du på de tre punkterna längst upp i högra hörnet. Det första alternativet kommer att vara Kvalitet.

Försök att välja en kvalitet som är en bra kompromiss mellan visuell skärpa och den typ av innehåll som du tittar på. Om det är en talande huvuden videoklipp som spelas upp i det lilla stående läge fönstret, du kan lika gärna slå ner den hela vägen till 144p inställning, som knappt använder någon data alls.

SD 480p inställning också ser bra ut på
typiska smartphone-skärmen, beroende på hur nära displayen är från ditt öga.

Ladda Ner Dina Filmer Förebyggande Syfte

Visste du att YouTube-appen kan du
ladda ner filmer? OK, detta inte alltid är sant, men i vissa regioner i
världen regelbundna användare av YouTube kan ladda ner filmer till sin enhet samtidigt som du på
Wi-fi trådlöst lan och sedan titta på det när du är på mobila data utan att använda.

Om du inte bor i en region där YouTube nedlät sig till att tillhandahålla denna funktion gratis, du har alltid möjlighet att betala YouTube-Premium-abonnemang, vilket också gör det möjligt för nedladdningar. Beroende på vilka uppgifter som kostnader, kan detta vara billigare än streaming på din mobil paket och har den extra fördelen av att även ta bort reklam från YouTube, spara ännu mer data!

Det finns även YouTube-Gå-program, som finns i vissa regioner. Denna app är en mycket avskalad version av YouTube-byggd för att köras på låg-end produkter och använder färre data, samtidigt som byggs runt nedladdningar på sin kärnverksamhet. Du kan ha både appar som är installerade på samma enhet med ingen fråga, så om du inte har tillgång till den i din region, det är värt ett försök.

Begränsa HD-Streaming på Mobilen

I inställningarna för YouTube-appen (tryck på ikonen profil högst upp till höger på hemsidan), det finns en liten växlar som kan göra hela skillnaden när det kommer till din data faktura i slutet av månaden. Det är en inställning som inte tillåter att appen från streaming i HD-kvalitet samtidigt som din enhet inte är ansluten till ett Wi-fi-hotspot.

Detta innebär att du inte måste ständigt vara vaksamma på att hantera streaming kvalitet och kan bara titta på klipp säker på att du inte är helt kastar din anslutning.

Det är också en bra idé att stänga av Autoplay-funktionen nästa video alternativ i fall du spelar upp en video och råkar lämna telefonen utan tillsyn någon gång.

Använder en Android-App Player för att
Ladda ner YouTube-Videor på DATORN

Som det står, det finns inga officiella ladda ner funktionen för YouTube på en PC. Så om du är på språng med en bärbar dator, du kan inte dra nytta av att vissa uppgifter strategi. Det är, om du får lite kreativ. Du ser, det finns ett antal Android-app-spelare” som finns för Windows. Oftast gratis, om du kan tolerera lite ljus reklam.

Det innebär att du kan ladda ner YouTube-appen
och använda det på en dator med hjälp av en app-spelare. Vi har testat ladda ner
har detta sätt med hjälp av en YouTube-Premium-konto och kan bekräfta att det fungerar
bara bra. För nu, det är en bra lösning för användare av bärbara datorer att utnyttja
för Wi-fi på deras arbete, skola eller på offentliga hotspots att spara videoklipp för
senare.

Du Behöver inte Känna
Krama

Online video är en fantastisk källa till information och underhållning. När anslutningen hastigheter som behövs för att njuta av det här innehållet är nu ganska vanligt, data caps har inte alltid följt efter. Med lite förberedelser och några justeringar här och där, kan du göra det begränsade data tilldelning sträcker sig mycket längre än innan.