4 Måter Å Minimere Bruk av Data i YouTube-App

0
201

YouTube er utvilsomt verdens favoritt video streaming plattform, men at det kan være en data hog hvis du lar den. Mens du bruker DSL-eller Fiber internett hjemme, kan du bryr deg veldig lite for båndbredde bruk, mobile-brukere ofte trenger å telle hver megabyte. Så hvis du ønsker å nyte YouTube-innhold mens du er borte fra billige fast internett-tilkoblinger, vil du ønsker å maksimere hvor mye video du får for begrensede data caps.

Den gode nyheten er at det er mer enn enb måter du kan bruke YouTube med sin mobil app som vil kutte ned på data regninger uten å gjøre mye skade for å vise glede. Hvis det høres ut som den slags ting du trenger i ditt mobile liv, les videre for å få praktiske tips om hvordan å minimere YouTube data sult.

Det Åpenbare: Nedre Video
Kvalitet

Som standard, YouTube prøver å streame på
beste kvalitet tilkoblingen din kan håndtere. På en rask moderne mobile tilkobling
det betyr at video i full HD er ingen svette i det hele tatt. Bortsett fra, HD-videoer kan rense ut
den mobile data lue i en hysterisk kort tid.

Så du bør gjøre et poeng av manuelt ved å velge en lavere kvalitet på videoen du streamer for å unngå å sløse data på video-kvalitet som du sannsynligvis ikke kommer til å sette pris på en mobiltelefon skjermen.

Du kan gjøre dette i appen ved å trykke på videoen du spiller, slik at kontrollene vises på toppen av video. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre i hjørnet. Det første alternativet vil være Kvalitet.

Prøv å plukke en kvalitet som er et godt kompromiss mellom visuell skarphet og den typen innhold du ser på. Hvis det er en snakkende-head-videoer som spilles av i den lille stående modus vinduet, du kan like godt slå den ned helt til den 144p innstillingen, som knapt bruker data i det hele tatt.

SD 480p innstillingen ser også flott på
typisk smarttelefon skjermen, avhengig av hvor nær skjermen er fra øyet.

Last Ned Videoer Preemptively

Visste du at YouTube-appen lar deg
last ned videoer? OK, dette er ikke universelt sant, men i enkelte deler av
verden er regelmessige brukere av YouTube kan laste ned videoer til enheten når du er på
Wi-fi og deretter se det når du er på mobil data uten å bruke noen.

Hvis du ikke bor i et område der YouTube har deigned å gi denne funksjonen for gratis, du har alltid muligheten til å betale YouTube-Premium-abonnement, noe som også gjør nedlastinger. Avhengig datakostnader, kan dette være billigere enn streaming på din mobil pakken, og har den ekstra fordelen av å også fjerne reklame fra YouTube og lagre enda mer data!

Det er også YouTube-Gå-programmer, er tilgjengelig i utvalgte regioner. Dette programmet er en super nedstrippet versjon av YouTube-bygget for å kjøre på low-end enheter, og bruker mindre data, samtidig som det er bygget rundt nedlastinger i sin kjerne. Du kan ha begge appene som er installert på den samme enheten med ingen problem, så hvis du ikke har tilgang til det i din region, er det verdt et forsøk.

Begrense Direkteavspilling av HD-video på Mobil

I innstillinger-YouTube-app (trykk på profil-ikonet øverst til høyre på hjemmesiden), det er en liten veksle som kan gjøre hele forskjellen når det kommer til dine data regning på slutten av måneden. Det er en innstilling som begrenser app fra streaming i HD-kvalitet, mens enheten er ikke koblet til et Wi-fi-sone.

Dette betyr at du ikke trenger å være konstant på vakt om administrasjon streaming kvalitet og kan bare se klipp trygg på at du ikke helt kaste din tilkobling.

Det er også en god idé å slå av Autokjør neste video alternativ i tilfelle du vil spille av en video og skje for å la telefonen stå uten tilsyn i gang.

Bruke en Android-App-Spilleren til
Last ned YouTube-Videoer på PC-en

Som det står, det er ingen offisielle laste ned funksjonen for YouTube på en PC. Så hvis du er på farten med en bærbar datamaskin, du kan ikke dra nytte av dette spesielle data strategi. Det er, med mindre du få litt kreativ. Du ser, er det en rekke Android-app-spillere” tilgjengelig for Windows. Vanligvis gratis, hvis du kan tåle litt lys reklame.

Det betyr at du kan laste ned YouTube-app
og bruke det på en datamaskin ved hjelp av en app-spiller. Vi har testet nedlastingen
funksjonen denne måten ved hjelp av en YouTube-Premium-konto, og kan bekrefte at det fungerer
bare fint. For nå, det er en flott løsning for laptop-brukere å dra nytte
av Wi-fi i sitt arbeid, skole eller på offentlige hotspots for å lagre videoer for
senere.

Du Trenger ikke å Føle Det
Klem

Online video er en fantastisk kilde til informasjon og underholdning. Mens forbindelsen hastigheter som trengs for å nyte dette innholdet er nå ganske vanlig, data caps har ikke alltid fulgt etter. Med litt forberedelse og noen justeringer her og der, kan du gjøre det begrensede data tildeling strekke seg mye lenger enn før.