Het Gebruik van Microsoft Word ‘ s Learning Tools

0
65

Microsoft Word ‘ s Learning Tools, een functie uitsluitend beschikbaar voor abonnees van Office 365, gericht te helpen bij het verbeteren van de leesvaardigheid en algemene spreekvaardigheid. Hier is een overzicht van wat er beschikbaar is in Word leermiddelen.

Wat is Beschikbaar in Word leermiddelen?

Word ‘ s Learning Tools biedt verschillende educatieve functies die gericht zijn op verbetering van de scherpstelling, het lezen van snelheid, uitspraak, vlotheid. Ze bieden geen ondersteuning voor alle talen. Tekst afstand niet werkt in talen met complexe of aangesloten scripts, en de voorleesfunctie geen ondersteuning voor het registreren van de overdracht van talen. Bovendien, de syllabification functie geen ondersteuning voor een aantal talen. Office support site de details van de te Leren taal ondersteuning, dus zorg ervoor om te controleren dat uit.

Het volgende zal u een idee geven van het aanbod dat er beschikbaar is in deze toolset. Ten eerste, je nodig hebt om ze te openen. Om dit te doen, Word openen, ga dan naar de tab “Beeld” en selecteer vervolgens “Learning Tools.”

Je bevindt je nu in de nieuwe “Learning Tools” tabblad met zes verschillende opties voor je.

Elk aanbod biedt een uniek voordeel in de taal leren van het proces. Hier is wat u moet weten.

Kolom Breedte

De “kolombreedte” optie geeft u aan hoeveel tekst er op een enkele lijn. Met minder woorden per regel, nieuwe leerlingen voelen zich minder angst bij het doorlezen van de tekst. Als je vooruitgang wilt u misschien langzaam aanpassen van de breedte van de kolom om meer tekst aan elke lijn.

Er zijn vier niveaus om de Breedte van de Kolom optie. Om toegang te krijgen tot deze opties, selecteer “kolombreedte” en kies vervolgens de gewenste breedte van de drop-down menu.

Pagina Kleur

Het aanpassen van de achtergrond kleur is nuttig voor het verbeteren van een lezer de mogelijkheid te romen en tekst scannen. Het idee hier is om vermoeide ogen te verminderen tijdens het gebruik van deze methoden van het lezen door verbetering van de tekst-naar-achtergrond contrast.

Het selecteren van de “Pagina Kleur” optie zal brengen in een menu met een bibliotheek van verschillende kleuren.

Muis over de verschillende kleuren geven u een live voorbeeld.

Lijn Focus

Lijn Focus is een functie die, zoals de naam impliceert, brengt je focus op een regel (of regels) door de tekst te markeren. Er zijn drie opties beschikbaar om uit te kiezen: één, drie of vijf lijnen. Het selecteren van “Geen” uit het menu zal verwijderen het hoogtepunt.

Als je eenmaal hebt gekozen voor de optie die u wilt om te gaan met, u kunt navigeren door het hele document door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag aan de rechterkant van het venster.

Tekst Afstand

Tekst Afstand legt meer witte ruimte tussen elke letter, woord, en de line-in van uw inhoud. Deze functie wordt gebruikt voor het verhogen van vloeiend lezen.

Hier is wat uw tekst eruit zou zien voordat tekst afstand:

En hier is hoe het eruit zou zien na de tekst afstand:

Lettergrepen

Het inschakelen van de “Lettergrepen” functie pauzes tussen elke lettergreep van een woord. Dit is bedoeld om lezers te helpen met de uitspraak en het snel herkennen van woorden.

Hardop Lezen

De voorgelezen hoogtepunten van de eigenschap dat elk woord als het systeem leest de inhoud hardop. De audio zal beginnen op de positie van de cursor. U kunt ook de nadruk op bepaalde woorden of zinnen te lezen alleen dat inhoud.

Zodra u de “voorgelezen” optie, ziet u een optie balk weergegeven in de rechterbovenhoek van de pagina. Hier kunt u een (1) afspelen/pauzeren van het audio-en overslaan tussen de alinea ‘ s of (2) selecteer een andere stem.

Microsoft geeft ook een paar handige sneltoetsen voor de bediening van het Voorlezen functie. Hier is wat ze bieden:

 • Start/Afsluiten Hardop Voor Te Lezen: Ctrl+Alt+Spatie
 • Pause/Play Hardop Voor Te Lezen: Ctrl+Spatie
 • Snelheid de snelheid van de lezing: Alt+Rechts
 • Vertragen van de snelheid van de lezing: Alt+Links
 • Lees de volgende alinea: Ctrl+Rechts
 • Lees voorgaande alinea: Ctrl+Links

En dat is allen daar is aan het. Dit is een fantastische tool voor het helpen van jonge lezers in het verbeteren van hun leesvaardigheid, dus zorg ervoor dat u er optimaal gebruik van!

LEES VERDER

 • “Hoe om te Stoppen met Chrome (of Rand) Van de overname van Uw Media-Toetsen
 • “Het Aanpassen van de Nieuwe Windows Terminal App
 • “6 Geweldige Functies in Windows 10 Nieuwe Spel Bar
 • “We zijn op Zoek naar een Externe Technische Content Editor
 • “Het Uitschakelen van “Gereserveerd Opslag op Windows-10