Eufy RoboVac 11S Max Review: Extra Zuigkracht tegen een Redelijke Prijs

0
115

Waardering:
7.5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $270

Kopen op Amazon

Een zijaanzicht van de RoboVac 11S Max.

We houden Eufy de robot stofzuigers. Ze zijn betaalbaar, effectief en gemakkelijk te gebruiken. En Eufy de nieuwe robot-stofzuiger, de RoboVac 11S Max ($270 retail, $199 promotionele), is geen uitzondering. Na het plaatsen van het werk, het is duidelijk dat de 11S Max zuigt—op een goede manier.

Hier is Wat We Willen

 • Grote Zuigkracht
 • Goed bij het Reinigen van Hoeken
 • Eenvoudig te Programmeren en een Planning
 • Intuïtieve Afstandsbediening
 • Geweldig voor de Eigenaars van het Huisdier
 • Richel-Detectie voor Boven Reiniging

En Wat We niet

 • Op $270, Moet Smarthome Integratie
 • Is niet Compatibel Met de Grens Strips
 • Niet de Kaart van de Kamer

Eufy (een uitbreiding van het Anker, de draagbare batterij bedrijf), is in de robot vacuum spel voor een tijdje. Het doel is om te verkopen no-nonsense, betrouwbaar robot stofzuigers die kunnen beginnen met het schoonmaken van recht uit de doos. De RoboVac 11S Max is, zoals de naam doet vermoeden, een bijgewerkte versie van de standaard RoboVac 11S.

Maar de verschillen tussen de 11 en de 11S Max zijn weinigen en ver tussen. Terwijl de standaard 11S 1.300 Pa van de zuigkracht, de 11S Max 2000 Pa van zuigkracht (pascal zijn een meting van de kracht). En terwijl de 11S heeft besteedbaar stoffilters, de 11S Max heeft een wasbaar stoffilter. Naast een $40 retail prijs te verhogen en een iets grotere vuilnisbak, die zijn de enige merkbare upgrades.

Deze upgrades maken de 11S Max de moeite waard een mid-range robot stofzuiger? En is het echt de moeite waard de $40 meer dan de standaard 11S? Hier is onze ervaring.

Eenvoudige Installatie en een Eenvoudige Afstandsbediening

Het instellen van de RoboVac 11S Max is een eitje. Haar bescheiden verpakking is makkelijk door te komen, en alles is overzichtelijk. Het wordt geleverd met een afstandsbediening, een laadstation, twee paren van hoek borstels (de bug-achtige armen op de stofzuiger), een detangling borstel, en een pack van kabelbinders om eventuele losse TV-of USB-kabels uit de grond (het vacuüm kan vast komen te zitten op de kabel).

Als je de RoboVac de quick start guide, zult u merken dat het gemakkelijk is op te zetten. Zo makkelijk, dat ik overgeslagen in de instructies en had nog steeds de RoboVac in actie na ongeveer twee minuten. Ik wist zelfs niet plaatsen van de batterijen in de afstandsbediening of steek de stekker in het laadstation, hoewel Eufy raadt aan dat u de kosten van het vacuüm voor de eerste cyclus. Ik denk dat ik een beetje opgewonden.

De voor-en achterkant van de RoboVac afstandsbediening. De achterkant heeft een handige pictogram van de sleutel, zodat u het niet hoeft te onthouden de handleiding.

Mijn eerste reactie op de afstandsbediening was een van aarzeling. Afstandsbedieningen hebben de neiging om te worden onhandig en een beetje intuïtief, en ik kon het niet helpen, maar denken aan de robot-stofzuigers (met inbegrip van Eufy de “C” stofzuigers) die kan worden bestuurd met een telefoon. Maar, zo blijkt, de afstand is groot. Het is makkelijk in gebruik, het heeft een handige toets op de achterkant en de knoppen zijn uitgevoerd intuïtief.

Technisch gezien is het niet eens nodig is om het gebruik van de afstandsbediening. Wanneer de RoboVac wordt verwijderd uit de oplader en zet op het tapijt, kunt u gewoon een tik op de power knop om te beginnen met automatische reinigingsfunctie. Maar je moet gebruik maken van de afstandsbediening, want het geeft je toegang tot een hoop andere modes reiniging. U kunt zien dat de RoboVac om zich te concentreren op de kamer van de randen, om ter plaatse reinigen van een gebied, of om terug te gaan naar zijn laadstation. U kunt zelfs de stofzuiger op een dagelijkse schoonmaak schema, of de controle op de richting handmatig met een paar knoppen.

Een Kleine Stofzuiger met Grote Zuigkracht

De RoboVac 11S Max is vrij goed in het zuigen. Het biedt 2,000 Pa (pascal) van de zuigkracht, dat is bijna het dubbele van de macht van de standaard 11S. Maar dat is nog steeds veel minder zuigkracht dan een traditionele vacuüm, dat werkt doorgaans rond de 20.000 Pa, dus hoe effectief is het 11S?

De 11S Max heeft drie verschillende zuig-modi. Een “Standaard” – modus, een high-powered “Max” – modus en een “BoostIQ” – modus die automatisch wordt aangepast zuigen vermogen afhankelijk van de verdieping van de zuiverheid en textuur.

Ik heb zelden gezien dat de RoboVac 11S Max voer het maximale vermogen-modus, die is goed van mij. Zelfs in de standaard modus, de 11S Max lijkt de zuigkracht van een grote stofzuiger. Het pakt de kruimels, katten haren, vuil, dode bladeren, en laat het aangename “vacuüm paden” aan de overkant van het tapijt. In mijn huis, het is altijd hoopt een walgelijk bedrag van de kat haar (genoeg voor de bouw van een nieuwe kat in huis), dat wordt zeer gewaardeerd.

Op een of andere manier, het doet dit alles zonder het maken van een racket. Zelfs met de 11S Max upgrade zuigkracht, het wordt alleen over 60db van ruis (dat wordt waarschijnlijk opgevangen door het tapijt). Ik heb geprobeerd uitgevoerd terwijl u TV kijkt, en het is nauwelijks een verstoring. Dat gezegd zijnde, de “Max” zuig-modus is een beetje luid, maar zelden gaat de “Max” – modus.

De onderkant van de RoboVac. Alles is overzichtelijk, en de vuilbakken is erg groot.

Maar wat ik waardeer van de RoboVac is de insect-achtige borstels. Deze borstels zijn bedoeld om knock-vuil en stof uit de randen van de muren en het meubilair, en ze doen een geweldige job. Ik realiseerde me niet hoeveel vervelende onzin ik miste met mijn full-sized vacuüm. Als er iets, ik zou willen voorstellen de RoboVac slechts voor het vermogen om te reinigen hoeken—het is een luxe.

Dit alles zei je moet kijken naar hoe de RoboVac werkt wanneer u voor het eerst gebruik van maken. Het haalt wat van de magie, maar je moet ervoor zorgen dat er geen rare obstakels liggen. Als de RoboVac loopt in een losse USB-kabel, een funky rug, of een stapel garen, dan gaat een harde tijd omgaan met de situatie. En terwijl de RoboVac schakelt automatisch uit als het wordt vast te zitten op iets, het is beter om te voorkomen dat het probleem in de eerste plaats.

Het Reinigt de Vloer door te Stoten In Alles

Sommige robot stofzuigers hebben een ingebouwde “mapping” – technologie. Zij maken gebruik van radio-of lidar om te leren hoe een ruimte is vormgegeven, en die gegevens vervolgens gebruiken om de schoonmaak zo efficiënt mogelijk.

De RoboVac 11S Max is niet zo high-tech. In plaats daarvan blindelings loopt rond, botste alles tot 100 minuten batterij is uitgeput. Op een manier, het is een beetje frustrerend om naar te kijken. Toen mijn RoboVac gebeurt er met een spot gemist, ik moet mezelf eraan herinneren dat het komt er uiteindelijk. Ook heb ik om mezelf eraan te herinneren dat de kamer mapping technologie is duur, en dat een meer efficiënte reiniging stijl is waarschijnlijk niet de moeite waard een extra $100 tot $200.

Nu, om eerlijk te zijn, het is duidelijk dat de RoboVac maakt optimaal gebruik van zijn onhandige manier om te reinigen. Wanneer het botst op een muur, het probeert te lopen langs de muur en schoon in de hoeken. Bij het dalen in een tabel been, rokken rond om te proberen en vind een aantal verborgen en vuil. Het weet ook hoe om gevaar te vermijden, en dat moeten we iets om over te praten.

Ik Probeerde te Duwen Mijn RoboVac de Trap naar Beneden

Ik woon in een huis van twee verdiepingen, en op het nemen van de RoboVac boven, stuitte ik op een interessant idee. De RoboVac komt niet met een grens strips, dus wat is het stoppen van een val van de trap? Het oneffenheden in muren en meubels als een domme idioot—zal het de behandeling van een richel met dezelfde foolhardiness?

Dus, zoals elke goede burger, ik probeerde te verleiden mijn RoboVac in het vallen van een trap. Ik ben niet beschaamd om toe te geven dat, evenals alle van de mensheid de grote verdiensten komen op de duur van het leven zelf. In de woorden van Voltaire: “Wanneer zijn hoogheid stuurt een schip naar Egypte, heeft hij moeite zijn hoofd of de muizen aan boord zijn op hun gemak, of niet?”

De RoboVac het naderen van de mogelijke ondergang.

Ik ben nog steeds verbaasd door de resultaten van mijn experiment. Wanneer de RoboVac loopt in een richel in de automatische stand, alleen stopt, draait zich om, en blijft het schoonmaken als er niets gebeurd is. Zelfs in de handmatige modus, de RoboVac weigert val van de trap, ongeacht hoe hard u op de vooruit knop op de afstandsbediening.

Bij nadere inspectie is het duidelijk dat de RoboVac heeft een naar beneden gerichte IR-sensor, dat moet een richel detector. Ik waardeer dit ontwerp keuze. Ik kan mijn robot vacuum boven zonder je zorgen te maken over de gevolgen. Maar, tegelijkertijd, ik ben er niet zeker van dat dit maakt het gemis van de grens strip compatibiliteit. Bepaalde kamers of ruimtes van het huis (de keuken, een kamer vol met garen en stoffen, enz.) kan onveilig zijn voor de RoboVac. Want het heeft een ingebouwde planner voor gebruik zonder toezicht, het heeft alleen zin om zijn grens strips om steun dit gebruik zonder toezicht.

Onderhoud uitvoeren Is een makkie

Als een vacuüm, de RoboVac moet regelmatig gereinigd worden. Eufy suggereert dat je de dump van de inhoud en het rippen van een huisdier het haar van de borstels na elk gebruik. Maar maak je geen zorgen, de RoboVac is veel gemakkelijker schoon te maken dan een full-sized vacuüm.

Het vuil is eenvoudig te verwijderen van de RoboVac 11S Max, en het bevat een kleine wasbaar stoffilter (een upgrade van de standaard 11S). Terwijl deze onderdelen hoeven niet te worden gewassen met elk gebruik, spoel ik ze vaak. Stofzuigers kunnen breken snel als ze niet zijn hoede genomen, en ik wil niet om een kans te nemen met de RoboVac.

De RoboVac de borstels moet ook af en toe schoonmaken, vooral als je huisdieren hebt. Gelukkig, deze borstels zijn eenvoudig te verwijderen, en de RoboVac wordt geleverd met een handig hulpprogramma voor het opschonen van dat maakt het borstelen en haren verwijderen is een eitje. Deze tool kan ook worden gebruikt voor het reinigen van de vacuüm wielen, maar in mijn ervaring, haren van huisdieren niet verstrikt raken in de wielen te vaak.

Als voor de RoboVac de hoek borstels, ze hoeven niet heel veel aandacht. Ze gewoon slijten in het gebruik. Eufy gooit in een extra paar van deze hoek borstels met de RoboVac, en ze zijn super goedkoop bij Amazon, dus ze zijn echt niet de moeite waard zorgen te maken over.

Een Paar Klachten

Het is moeilijk om te klagen over de RoboVac 11S Max. Het werkt goed, het is makkelijk in het gebruik en gemakkelijk schoon te maken, en dat het geen val van de trap. Ik heb slechts drie klachten, en om eerlijk te zijn, ik voel me een beetje dom, voor het vinden van iets om over te klagen.

Op $270, dit is een geweldige stofzuiger. Ik denk dat het redelijk geprijsd. Maar niet alle robot-stofzuigers (vooral $270 robot stofzuigers) komen met een app en smarthome integratie? De afstandsbediening werkt goed, begrijp me niet verkeerd, maar alles zou makkelijker en sneller met mijn telefoon. Plus, met smarthome integratie, kon ik de controle van de RoboVac met spraak opdrachten of aangepaste routines. Het lijkt net als een mysterieuze wijze afwezig functie, en hoewel het is niet een deal-breaker voor mij, het zou een deal breaker voor anderen. Het is ook vermeldenswaard dat Eufy de “C” – lijn van stofzuigers worden geleverd met smarthome integratie op in principe dezelfde prijs, maar ze hebben niet bijna dezelfde zuigkracht (1,300 Pa) als de RoboVac 11S Max (2,000 Pa).

Een blik op de 11S Max naar beneden IR-sensor. Dit houdt het uit vallen van een trap.

Er is ook de kwestie van de ruimte in kaart brengen. Sommige robot stofzuigers maken gebruik van radar of laser-kaart van uw kamer in 3D, waardoor het schoonmaken efficiënter. En terwijl ik let niet op de RoboVac 11S Max blind reinigingsmethode, ik voel me als afval zijn energie door vol in de muur in plaats van rond te kijken voor een kamer. Het is een kleine klacht (vooral omdat de kamer mapping technologie zou waarschijnlijk het dubbele van de RoboVac de prijs), maar met haar 100 minuten levensduur van de batterij, de RoboVac baat zou hebben bij een meer efficiënte manier om te reinigen.

En zoals u al weet, ben ik hing op het ontbreken van de grens strips. Ze zijn niet nodig, de RoboVac 11S Max weet niet om te vallen van de trap, maar ik zou toch graag houden het bepaalde kamers zonder de deur te sluiten. En het is niet zo dat ik gewoon kopen sommige grens strips, zoals de 11S Max niet ondersteunt hen bij allen.

De RoboVac 11S Max is een grote stofzuiger. Ik zou graag voorstellen aan iedereen, vooral voor het gemak van het gebruik en de mogelijkheid tot reinigen van hoeken. Voor zijn prijs, het is een van de beste robot stofzuigers die geld kan kopen, zelfs als deze niet zijn voorzien van een handige app.

Nog steeds, de 11S Max is niet erg verschillend van de standaard 11S. De extra zuigkracht en wasbare filters zijn de moeite waard een extra $40, – en de $199 promotionele prijs voor de 11S Max maakt het een no-brainer tussen de twee. Zodra de promotionele prijzen periode eindigt op 24 juni, het kan echter de moeite waard een oogje op alle aanbiedingen voor de 11S—kan het de moeite waard.

Waardering: 7.5/10
Prijs: $270

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Grote Zuigkracht
 • Goed bij het Reinigen van Hoeken
 • Eenvoudig te Programmeren en een Planning
 • Intuïtieve Afstandsbediening
 • Geweldig voor de Eigenaars van het Huisdier
 • Richel-Detectie voor Boven Reiniging

En Wat We niet

 • Op $270, Moet Smarthome Integratie
 • Is niet Compatibel Met de Grens Strips
 • Niet de Kaart van de Kamer