6 Geweldige Functies in Windows 10 Nieuwe Spel Bar

0
77

Windows 10 Mei 2019 Update beschikt over een nieuwe game bar ervaring. Het is niet alleen voor het vastleggen van video ‘ s meer. Het is nu een overlay vol met handige tools, waaronder een quick-panelen voor het aanpassen van toepassing volume, het zien van het gebruik van bronnen en het spelen van Spotify.

Hoe het Spel Bar

Naar het spel te openen bar, druk op Windows+G. Het zal verschijnen als een overlay over het spel dat je speelt. Het zal ook verschijnen op je bureaublad of een andere applicatie die u gebruikt, maar het is vooral handig wanneer je een game speelt. Druk op Windows+G opnieuw om te sluiten.

Terwijl Microsoft nog steeds noemt dit het “spel bar,” dat is een misleidende naam op dit punt. Het is een goede overlay met meerdere panelen nu, niet slechts een enkele bar. Als u een kleinere bar, die u nog niet hebt geïnstalleerd Windows 10 Mei 2019 Update nog niet.

Terwijl het Spel Bar zichtbaar is, klikt u op de “Home” – icoon op het top paneel—het ziet eruit als een menu—toets-om te kiezen welke panelen zijn zichtbaar in de overlay-omgeving.

Als Windows+G helemaal niets doet, zorg ervoor dat het spel bar is ingeschakeld. Hoofd naar Instellingen > Gaming > Spel Bar, zorgen voor de “Record spel clips, screenshots, en uitgezonden via Spel bar” optie is ingeschakeld, en controleert u bent nog niet veranderd de sneltoets Win+G om iets anders. Als u een aangepaste snelkoppeling, een gebruik dat in plaats van Win+G.

Aanpassen Van Toepassing Volume

Deze functie is nuttig, zelfs als je geen gamer bent! U kunt druk op Windows+G overal in Windows (met inbegrip van tijdens het spelen van een spel) en het gebruik van de Audio paneel om het volume te regelen van alle actieve toepassingen.

Monitor De Prestaties Van Het Systeem

Het spel bar biedt ook een deelvenster Prestaties die geeft informatie over uw huidige CPU, GPU en RAM gebruik. U zult zien dat het huidige gebruik van bronnen en een grafiek van het verbruik over de laatste 60 seconden. Gewoon druk op Windows+G tijdens het spelen van een spel om dit informatie—geen Alt+Tab-toets nodig.

Zelfs als je niet aan het spelen van een spel, druk op de Windows+G om te zien dit kan sneller dan het openen van taakbeheer.

Natuurlijk, deze informatie is nu te vinden in de Task Manager ook. Windows 10 taakbeheer kan nu op vertoon van uw systeem is de totale GPU-gebruik en de GPU-gebruik van individuele processen, ook.

GERELATEERD: Hoe Monitor GPU-Gebruik in de Windows Task Manager

Het maken van Een Paneel Altijd aan de Top

Voor dit of een ander deelvenster, klikt u op de “Pin” – pictogram om het paneel verschijnen altijd op de top, terwijl u op uw systeem. Als u de pin-het volume paneel, verschijnt altijd op de voorgrond van wat je aan het doen bent, en biedt een snelle toegang tot de applicatie volume-instellingen.

U kunt sleep de titelbalk in de overlay te verplaatsen van de panelen (of widgets, zoals Microsoft ze noemt), rond op uw scherm.

De Muziek Van Spotify

Het spel bar beschikt nu over een Spotify-integratie—klik op de menu-knop en selecteer “Spotify” trek het omhoog. U kunt zich aanmelden bij uw Spotify-account en gebruik maken van de Spotify-widget om het afspelen van muziek en het afspelen te bedienen. Dit moet handiger dan Alt+Tabben van een full-screen te spelen.

Vergeet niet bij Gabe Newell zei Stoom bezig was met Spotify-integratie terug in 2014? Dat is nooit gebeurd voor een reden, maar dit is bijna net zo gemakkelijk—en het werkt in games die het niet ondersteunen van de Steam-overlay, ook.

Video ‘ s opnemen van Gameplay (of Een Toepassing)

De Uitzendingen & Capture venster is nog steeds hier. Dit was het oorspronkelijke doel van het Spel bar, biedt een manier voor het opnemen van gameplay, screenshots, en zelfs een live-stream op de wereld via Microsoft ‘ s Mixer, voorheen bekend als Straal. U kunt zelfs het automatisch opnemen op de achtergrond en kies voor opslaan van de laatste 30 seconden van de gameplay wanneer u maar wilt—net als op Een Xbox of PlayStation 4.

Hoewel deze tool is gericht op de gameplay, het maakt ook een uitstekende desktop screen recorder. Open het spel bar, klikt u op de record knop, en het zal leggen wat toepassing is op uw scherm, compleet met microfoon, waarmee u kunt in-of uitschakelen van het paneel. Klik op de knop stoppen daarna, en krijg je een clip-in .mp4-formaat, opgeslagen op uw C:UsersNAMEVideosCaptures de map.

Het spel bar-interface kunt u bladeren en bekijk alle screenshots en gameplay opnames die je hebt vastgelegd, ook. Klik gewoon op de “Toon Alle Vangt” link hier.

Chatten op Xbox Live

Het spel bar was in eerste instantie ontworpen als een “Xbox” functie en begraven in de Xbox-app. De Xbox branding gaat nog verder: Het nieuwe spel bar-interface biedt een “Xbox Sociale” widget ook. Vanaf hier kunt u chatten met uw Xbox-vrienden, net als op een Xbox-console. Er is ook een “Looking for Group” – paneel kunt u gebruiken om vrienden te vinden om te spelen met.

Dit zal vooral nuttig zijn voor PC-gebruikers die ook games spelen op de Xbox Één of Xbox 360. Echter, Microsoft probeert op te bouwen de Xbox ecosysteem met diensten als Xbox Spel Pas voor de PC, dus het kan handig zijn in de toekomst.

GERELATEERD: Alles wat Nieuw is in Windows 10 Mei 2019 Update Nu Beschikbaar

LEES VERDER

  • “We zijn op Zoek naar een Externe Technische Content Editor
  • “Het Uitschakelen van “Gereserveerd Opslag op Windows-10
  • “Waarom Doen Telefoons Ontploffen? (En Hoe om Dit te Voorkomen)
  • “Het Instellen van een Smart Slaapkamer
  • “Stoom niet ondersteunt Ubuntu 19.10 en Toekomstige Releases