HyperX Cloud Stinger Review: Een Comfortabele Gaming Headset, Geen Toeters, noch Bellen

0
83

Waardering:
7/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $100

Kopen op Amazon

Michael Crider

HyperX de Cloud Stinger is een eenvoudige draadloze headset gebouwd met gamers in het achterhoofd. Maar “eenvoudige” is niet hetzelfde als “slecht”, en dit krijgt een voorlopige aanbeveling door gebruiksgemak en comfort.

Hier is Wat We Willen

 • Uiterst comfortabel
 • Lichtgewicht
 • Eenvoudige installatie vereist geen drivers

En Wat We niet

 • Geen knop voor dempen microfoon
 • Middelmatige audio-en opname-kwaliteit
 • Geen aan/uit detectie

Er is niet veel aan de Cloud Stinger-Draadloos—geen hardware-gebaseerde surround geluid, een afneembare microfoon, zelfs niet een configuratie tool voor Windows. Maar die eenvoud is misschien precies wat je zoekt: sluit gewoon de ontvanger op uw PC (of als het kan, uw Nintendo Schakelaar of PS4) en je bent klaar om te gaan.

Licht van Gewicht (en de Extra ‘ s)

De Cloud Stinger ziet zijn eenvoudig maar op een verfrissende manier. Dit all-zwart, plastic headset niet misstaan in een kantoor, maar de grote USB-dongle betekent dat het niet travel bijzonder goed. Afgezien van een reliëf “X” logo op rond-het-oor-kop, het is helemaal ontdaan. Zelfs de roterende microfoon heeft een flexibele, praktische boom de nadruk in de functie boven vorm.

De Cloud Stinger heeft slechts twee knoppen: de volume wiel en een power knop. Michael Crider

Dat wil niet zeggen dat het ontwerp is volledig utilitaire. Grote, comfortabele faux lederen pads cup op je oren terwijl het gewatteerde band is eenvoudig om te blijven voor een paar uur zonder ongemak. De headset is ook verrassend licht op slechts 9.4 ons—gemakkelijk de lichtste die ik heb gebruikt, en aanzienlijk lichter dan mijn Anker Souncore Bluetooth headset, ondanks de blijvende langer op een lading.

De controles zijn beperkt: slechts een knop op het linker oor en een volume knop aan de rechterkant. Ik waardeer HyperX de dingen eenvoudig te houden hier. Te veel ontwerpen proberen te krijgen fantasie met touch-gevoelige controles of knoppen geïntegreerd in de styling. Hoewel er niet een van de programmeerbare knoppen, het is gemakkelijk genoeg om het ding op en gebruik het. Het enige wat ontbreekt is een speciale mute aan/uit-knop voor de microfoon.

De cups kunnen worden 90 graden gedraaid, en het schuim koppen verwijderd. Michael Crider

Een laatste fysieke ontwerp taai wordt gewaardeerd: de oorschelpen draaien negentig graden voor eenvoudig leggen van de Cloud Stinger op een tafel of hangend plat op een muur. Het maakt niet de hoofdtelefoon gemakkelijker te pakken, zoals sommige vouwen ontwerpen, maar het is meer dan zou kunnen worden verwacht. Gecombineerd met soepele telescoop actie op de band, de scharnieren houden het ding zeer comfortabel op mijn oversized Charlie Brown hoofd.

Software: die zijn Er niet. Volgende!

Oké, we moeten praten over de software voor de Cloud Stinger, of juist het ontbreken daarvan. Aansluiten van de headset in mijn PC, ik was verrast om te zien dat Windows 10 niet van me vragen om te downloaden op een aangewezen bestuurder toepassing, zoals meestal het geval met bijna alle “gaming” accessoire van een gevestigd merk. In plaats daarvan, is het alleen maar overgestapt op de audio input over en begon met het afspelen van geluid meteen.

USB-RF, compatibel met PC, Mac, Switch, en PS4, is de enige verbinding. Michael Crider

Dit kan goed of slecht zijn, afhankelijk van uw verwachtingen. Het betekent dat fijner audio-equalizer control is up-to-Windows of het spel of de toepassing die u gebruikt op het moment, en je kunt het niet krijgen van de specifieke audioprofielen die gebaseerd is op de hardware. Maar het betekent ook dat, als je niet geneigd zijn om te gaan met al dat spul, je hoeft het niet te doen. En ik kom graag een PC-accessoire dat niet de vraag zijn eigen plek in mijn taakbalk van Windows.

HyperX adverteert de Cloud Stinger als compatibel met de PlayStation 4 en de PS4 Pro. Al heb ik geen mogelijkheid gehad om dit te testen functionaliteit, ik heb geen reden om te twijfelen, aangezien de headset ook werkte prima toen ik gestoken in mijn Nintendo Switch-dock. Dat was niet het geval met de Xbox Één—punten er af, want de Kingston niet adverteren dat als een functie.

De gebruiksduur van de batterij voor 15 uur en wordt opgeladen via MicroUSB. Michael Crider

Een ding wil ik onderdeel was van het ontwerp: de mogelijkheid voor de USB-ontvanger om te detecteren dat de headset is uitgeschakeld. Als het is, wanneer u op de power-knop op de headset, moet u de audio-uitgang op uw PC om terug te schakelen naar de sprekers, of gewoon trek de stekker uit. Op de PS4 en Schakelen, de stekker van de ontvanger is de enige optie…wat betekent het krijgen van de bank af. Het lijkt net alsof er een aan/uit stand detectie functie zou niet te hard aan toe te voegen.

Geluid Kwaliteit en Levensduur van de Batterij

De Cloud Stinger heeft voldoende geluidskwaliteit, met een typisch frequentiebereik van 20-20,000 Hz. Het zal niet blazen je weg met trouw of bas en zang hebben de neiging om te overmeesteren onderliggende muziek en effecten op de standaard instelling. Dat is waarschijnlijk opzettelijk: als u een headset met een microfoon, kunt u op zoek bent om te chatten.

De headset maakt gebruik van 50mm drivers, maar de kwaliteit van het geluid is gemiddeld. Michael Crider

Spreken van die, de geluidsopname aspect van de hoofdtelefoon is ook in orde. Het ontbreekt aan de subtiele tonen en de trouw van een speciale mic—proberen om dit te gebruiken voor een lokale podcast of opnemen van muziek zou een vergissing zijn. Maar het is meer dan voldoende voor het krijgen van uw stem over gecomprimeerd lijnen op Skype, Verdeeldheid, of een aantal standaard spel cliënten. Ik wil alleen er was een snelle manier om het geluid van de microfoon via een knop.

Levensduur van de batterij op de bijgeleverde oplaadbare batterij is indrukwekkend, met de headset duurzaam een gezamenlijke 15 uur op mijn PC over meerdere sessies. Op een volle lading via de MicroUSB-kabel, dan is het bijna onmogelijk om de afvoer van deze zaak in een enkele zitting.

Conclusie: Over en Uit

De Cloud Stinger geeft een gemiddelde waarde met een prijs van $100. Dat is een betere prijs dan vinden we voor de meeste gaming gerichte draadloze sets. Het is gemakkelijk genoeg om te vinden dat het dezelfde prijs of iets lager met meer functies, zoals virtuele draadloze, maar vrijwel alle van hen zijn op verkoop of gerenoveerd.

De Cloud Stinger is een goede, als eenvoudige, naast uw PC of console audio-setup. Michael Crider

Voor de uiterst comfortabele ontwerp en eenvoudige installatie, deze hoofdtelefoon is een ideale keuze voor gamers die willen gemakkelijk stereo draadloze zonder opvallende kenmerken. Het is niet een goede keuze als u wilt hogere kwaliteit of draagbaarheid, maar voor het segment dat het gericht is op de Cloud Stinger een schot in de roos.

Beoordeling: 7/10
Prijs: $100

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Uiterst comfortabel
 • Lichtgewicht
 • Eenvoudige installatie vereist geen drivers

En Wat We niet

 • Geen knop voor dempen microfoon
 • Middelmatige audio-en opname-kwaliteit
 • Geen aan/uit detectie