Hoe Maak Je Domme Venster airconditioner Smart

0
110
Josh Hendrickson

Venster A/C units zijn van cruciaal belang in woningen zonder centrale airconditioning. Maar het draaien van elke unit in-en uitschakelen is een pijn en smart airconditioners zijn duur. Met een smart plug, kunt u vele A/C units smart.

Waarom u een Venster A/C Smart?

Josh Hendrickson

Venster airconditioners zijn duur, vaak variërend van $200 tot $500. Ze doen dat ook kosten door een duurzame lange tijd—het is niet ongewoon om ze te zien werken voor vijf tot tien jaar. De beste manier om af te koelen meerdere kamers in een woning is te koop met meerdere eenheden, één voor elke kamer. Maar dat laat je loopt van kamer naar kamer om deze in te schakelen bij u thuis te krijgen. Later, u bent rond te rennen om ze uit te schakelen om stroom te besparen. En wanneer kom je thuis, uw huis kan warm totdat u uw airconditioning aan en ze een kans hebben om de nodige verkoeling. Maar u misschien niet wilt lopen ze de hele dag als je ver van huis bent.

Sommige nieuwere A/C units hebben een Wi-Fi-opties voor stem en afstandsbediening, maar het kopen van een geheel nieuwe airconditioner voor die functie geen zin heeft als de oude anders werkt prima en is energie-efficiënt. Dus de volgende beste ding is om uw domme A/C smart door het toevoegen van een smart plug. Met een smart plug, kunt u gebruik maken van een app of voice control in-en uitschakelen een airconditioner in het huis of appartement. En je kan ze op afstand wanneer je op de weg naar huis, zodat uw woning is cool als je aankomt.

Slimme stekkers zijn goedkoop, variërend van $15 tot $30, – en kan worden ZigBee, Z-Wave, Wi-Fi, of Bluetooth gebaseerd. De meeste werken met Alexa, Google of Assistent, en u kunt eenvoudig de controle van uw telefoon. Het beste kunt gebruiken voor slimme stekkers is voice control en automatisering, maar het is mogelijk om geld te besparen ook. Maar, niet elke A/C unit is compatibel met smart switches, dus het eerste wat je moet doen is controleren of je gaat werken met de slimme stekkers.

Hoe om te Controleren of Uw A/C Werkt Met een Smart Plug

Uw A/C unit behoeften fysieke schakelaars of knoppen, vergelijkbaar met deze, te werken.

Slimme stekkers zijn geweldige gadgets die werken op eenvoudige principes. Eerst sluit u een apparaat, zoals een lamp of theevoorzieningen—in de smart plug. Steek de stekker van de slimme stekker in het stopcontact. Nu, u kunt het programma en de controle van de plug met zijn smartphone-app.

Wanneer u de smart plug uit, snijdt het vermogen om alles wat eraan verbonden is. Effectief, het is het zelfde als de stekker van de lamp of het koffiezetapparaat. Wanneer u de smart plug op, heb je “de stekker van de lamp in.”

Maar dat simpele principe van het snijden en het herstellen van de macht grenzen smart plug-mogelijkheden. Niet alle apparaten werken met een smart plug, omdat sommige maken gebruik van een elektrische schakelaar. Elektrische schakelaars opslaan van de huidige stand van de in-en uitschakelen op een printplaat, en dat het geheugen verloren als de stroom uitvalt. Mechanische schakelaars laten macht door op basis van hun fysieke toestand, net als een gewone schakelaar.

Het eerste wat je wilt doen voor het kopen van een slimme plug voor uw raam A/C is te onderzoeken op de power knop. Is het een zachte druktoets met een LED display? Of een mechanische schakelaar die salto ‘ s in verschillende posities voor het in-en uitschakelen zoals een schakelaar of bellen?

Programmeerbare knoppen en een LED-scherm zijn meestal een elektrische schakelaar, en zal niet werken met een smart plug. Josh Hendrickson

Als het een zachte druk knop, het apparaat zal niet werken met een smart plug. Als het een mechanische schakelaar, dan kunt u het smart. Als u nog niet zeker weet, er is een eenvoudige test om te controleren. Zet uw A/C unit op dan de stekker. Wacht vijf seconden en steek dan de stekker er weer in. Als uw A/C unit ingeschakeld zonder dat u het indrukken van knoppen, dan zal het werken met een slimme switch.

Dit zal werken voor portable airconditioners, ook. Echter, dezelfde beperking is van toepassing op: U moet een draagbare airconditioner mechanische schakelaars die draaien op het moment dat u de stekker in het stopcontact zonder extra knop drukt.

Zodra u heeft vastgesteld dat uw airconditioner werkt met slimme stekkers, is het tijd om te kopen. We hebben een aantal aanbevelingen voor de slimme stekkers, en als je niet van een hub, moet u overwegen op basis van Wi-Fi. Een slim Smart Plug, zoals de eufy Smart Plug Mini, kan uw ruimte te passen het beste als de A/C unit plug is groot en onoverzichtelijk.

GERELATEERD: De Beste Slimme Stekkers

Hoe u Uw A/C Met Uw Smart Plug

Josh Hendrickson

Zodra u uw smart plug, om alles klaar is een recht-toe-rechtaan. Als u dat nog niet hebt gedaan, installeert u uw venster A/C unit, zoals gebruikelijk. Aansluiten op uw smart plug, en dat in de muur. Dan download en installeer de smart plug-app.

De opzet van de app en smart plug variëren afhankelijk van uw slimme stekkers. Hier zijn gidsen voor de Kasa, eufy, en Belkin smart plugs. Het is gewoon het opzetten van een slimme plug met een ander apparaat, en als je dit hebt gedaan, voordat je moet al weten wat te doen.

Wanneer je de smart plug stel, u wilt om het te integreren met Google-Assistent of Alexa.

Wanneer u verbinding maakt met een smart plug met een voice-assistent, denken door de naam van elke plug en vergeet niet om toe te voegen aan een groep of kamer. Dat maakt het regelen ze het zelfs nog gemakkelijker.

Als je eenmaal klaar bent met ze te koppelen aan een voice-assistent, kunt u een routine om automatisch op uw A/C unit aan en uit tijdens bepaalde tijden van de dag of nacht. Wij raden u aan om dit via de Google Startpagina of Alexa app en niet de smart plug-app. Volg je dat advies met al je apparaten, dan weet u altijd dat die app te gaan wanneer u het nodig zijn om een routine. Het is handiger dan het proberen te onthouden om het gebruik van de Kasa-app voor smart plug-timers, maar de Philips Hue app voor verlichting, enzovoort.

Slimme stekkers zijn niet een perfecte automatiseringsoplossing. Kunt u niet aanpassen van de temperatuur of de snelheid, bijvoorbeeld. En als je A/C unit is oud genoeg het afval elektriciteit of niet koelen van een ruimte meer, moet u overwegen deze te vervangen in plaats van het kopen van een smart plug. Maar als je raam airco werkt prima en is niet te hard op elektriciteit, en alles wat je nodig hebt is op en off-mogelijkheden, dan slimme stekkers zijn een geweldige manier om de stem en de afstandsbediening, samen met automatisering, voor minder geld dan het kopen van een smart air conditioner.

U kunt gebruik maken van deze zelfde truc om andere apparaten slim ook. Je zou zelfs kunnen stellen een aantal “slimme” fans om uw huis koel, zonder de airconditioning.

GERELATEERD: Niet Alle Apparaten Werken met Smart Verkooppunten. Hier is Hoe Weten om

LEES VERDER

  • “Microsoft’ s Nieuwe Windows Terminal Is Nu Beschikbaar
  • “Hoe meld een Nep bedrijfsvermelding op Google Maps
  • “Hoe Piraterij Maakt Juridische Streaming Diensten Beter
  • “Hoe Veilig Verwijderen van Bestanden op Linux
  • “5 Manieren om Geld te Besparen op Uw Netflix-Account