Varför Video Ringklockor Är den Bästa Smarthome Gadget

0
90
Josh Hendrickson

Video ringklockor är den viktigaste smarthome enhet som du kan köpa. Smart glödlampor kan vara flashig, men när väl integrerade—en video dörrklockan kommer att bli något du inte kan leva utan. De är otroligt rimligt också, kostar bara $99 för $199.

Om du bara kunde ha en smarthome-enhet, bör du göra det till en video dörrklocka—förutsatt att du kan installera en. Och om du kunde bara ha två, det ska vara en video ringer på dörren och en röst assistent med en display. Här är varför.

Video Ringklockor Är ett Fönster till Världen Utanför

Tack vare en anmälan, detta paket var inte kvar på verandan hela dagen.

En video dörrklockan kombinerar en kamera, mikrofon och högtalare med en rak fram dörrklockan. Vissa ansluta till ditt befintliga ledningar och en del arbete med ditt hus är klämta, andra har alternativ för att köra bort batteriet och kräver en trådlös ringklocka. Ljud-och video på din dörrklocka poster som strömmas tillbaka till din surfplatta eller telefon, och hur mycket de spela in och streama beror på makt. Batteridriven dörrklockor kan inte ström kontinuerligt, till exempel, kommer de att förlora sin makt för snabbt.

När någon närmar din dörr, video dörrklockan kommer att märka och meddela dig. Du kan börja titta på strömmen på den punkten. Och om de ringer på dörrklockan, så kan du chatta med dem med dem som en intercom.

Tack vare sitt läge, video dörrklockor fungera som en länk till omvärlden. Med en video dörrklockan, du kan se och interagera med världen utanför din dörr—även när du inte är hemma.

Detta fungerar oavsett om du arbetar hemifrån, ett kontor, eller utomlands. Du kan se vem som är vid dörren, innan de ens ringa på klockan. Du behöver inte flytta till titthål lugnt för att avgöra vem som ringde på och om du ska svara på.

Om du inte är hemma, kan du fortfarande se vem som är där och även prata med dem. Med en smart lock, du kan även distans låsa upp dörren och låta dina besökare in i ditt hus. Vissa ringklockor som Boet Hej och Wisenet Smartcam erbjuder ansiktsigenkänning, så att du vet när familj eller vänner anländer.

Har du någonsin varit hemma hela dagen bara för att upptäcka att någon vänster-paket på din veranda utan att ringa på dörrklockan? Video dörrklockor lösa det problemet också, så att de meddelar dig när en person som är vid dörren, oavsett om de ringer dörrklockan eller inte. Det är en bra säkerhetsfunktion också.

Smart Visar Agera Som en Digital Titthål

Google

Röst assistenter med displayer ta detta ett steg längre. I stället för att förlita sig på din smartphone eller surfplatta för att se video från din dörrklocka, din Echo Visa eller Boet Hem hub kan visa dig stream istället. Med Boet Hej och Google Hem nav är början av den ström är nästan ögonblicklig. Du kan även hålla din konversation från displayen, vilket innebär att du inte behöver lämna kontoret eller köket för att svara på dörren alls.

Telefonen och surfplattan ger liknande funktionalitet, men det är alltid långsammare och mer besvärligt att få till. Innan du kan dra ut telefonen, låsa upp det och öppna Boet app, video kommer redan vara att spela på din Boet Hub enheter. Du kommer även ha ett snabbt alternativ att börja prata med den som står vid din dörr. Helt ärligt, ingenting kommer i närheten av hur smidigt det är. Den bästa analogin som vi kan ge är att föreställa sig med en magisk förmåga att öppna dörren inom två sekunder av din dörrklockan ringer, varje gång.

Smart Dörrklockor Kan Ersätta Din Dörrklocka Klämta

Den verkliga magin börjar om du har röst assistent enheter i hela huset. Om ditt hem är tillräckligt stor och har en inre klocka, som du kan ha problem att höra att det ringer på dörren när man är tillräckligt långt bort. När någon ringer en video dörrklockan, tillhörande röst assistent (som Boet Hej och Google Hem, eller Ring och Echo) meddelar att “Någon är vid dörren.” Mer röst assistenter du har, desto fler rum du kommer att höra detta.

Om du har tillräckligt smart högtalare, kan du även överväga att inaktivera ditt hus är ringklockan helt och hållet. Du får fortfarande meddelanden på din telefon, din smartwatch, och alla smarta högtalare i hela huset. Det är ett fantastiskt sätt att se till att dörrklockan inte vakna upp sovande barn eller göra din hund att gå galet.

RELATERAT: Stänga av Din Inomhus Dörrklockan Chime med en Video Dörrklocka

Video Dörrklockor Fungera som Säkerhet Kameror, För

Om du vill ha ett skydd för ditt hus, det första objektet på din checklista kan vara övervakningskameror. Men du kanske vill överväga en video dörrklockan först. De flesta övervakningskameror har tydliga nackdelar. Vissa är endast avsedd att användas inomhus, vilket innebär att vidta åtgärder för att få dem att arbeta genom ett fönster. Andra kräver en ground fault circuit interrupter (GFCI) utlopp för att ge effekt. Och batteridrivna kameror inte kan ständigt spela. Fast kameror kräver att köra kabel-och borra hål i ditt hus.

En video dörrklockan undviker noga att de flesta, om inte alla dessa frågor. Det är redan utanför för en. Och om ditt hus är dörrklocka kablar fungerar, kan du ge ström utan att de behöver en GFCI utlopp eller kör kablar och borrning av hål. Och Boet Hej är inte begränsat till motion sensor inspelningar, med en prenumeration kan det ge kontinuerlig 24/7 inspelning.

Mikrofon och högtalare inbyggda i video dörrklockor lägga till komfort om inte säkerhet. Om du inte är säker om att besvara en dörr, du behöver inte. Istället, du kan tala med personen vid dörren från säkerheten i ditt hem.

Naturligtvis, tjuvar som kan frestas att stjäla paket från din veranda börjar känna igen video ringklockor på sikt, och så att de fungerar som ett avskräckande.

Video Dörrklockor Integreras i Resten av Ditt Smarthome

Amazon

Om du inte har andra smarthome prylar, ett av de enastående funktioner i en video dörrklocka hur de integreras i resten av ditt smarthome. Ring dörrklockor arbete med IFTTT för att utöka sin kompetens i hela huset. Du kan skapa recept för att slå på verandan ljus om rörelse detekteras, eller starta inspelningen på andra kameror som du kan ha.

Om du har både en video dörrklockan och en smart lock, du kan använda två tillsammans, även om de inte har en direkt anslutning. Om du inte är hemma och en vän, städning, eller elektriker kommer, har du en lösning på hand. Video dörrklockan kan du bekräfta vem som är där. Sedan, om du vill, kan du låsa upp dörren och bevilja åtkomst. Inget behov av att dela ut extra nycklar till ditt hus och litar på att de är i rätta händer.

Hur Mycket kostar en Video Dörrklockan Kostnad?

Beroende på exakt vilket företag och modell du gå med, video dörrklockor tenderar att kosta mellan $99 och $250. Batteridriven alternativ tenderar att vara billigare, men du vill faktor en trådlös signal om du vill ha en. Dessa kostar vanligtvis runt $30.

Den större kostnad kan vara dörrklockan ledningar om du vill använda ditt hus klämta. Om allt fungerar, då finns det ingen extra kostnad. Men om din dörrklocka inte arbetar för närvarande, kommer du att behöva anlita en elektriker för att avgöra om problemet beror på dörrklockan, ledningar, eller transformator. Denna kostnad kan lägga upp, efter att ha misslyckats med att hitta aktuella trasig transformator, vi hade en ny installerat för $200. Elektriker priser varierar, så det kan kosta dig mer eller mindre.

Installera en dörrklocka är inte svårt, speciellt om du använder en batteridriven version. Denna version kan hänga från ditt befintliga skruvarna (om du har en dörrklocka). Om inte, måste du borra hål och lägg till skruvar. Fast ringklockor har dessa steg och du kommer att behöva stänga av strömbrytaren och anslut dina befintliga kablar till din dörrklocka. Och Boet Hej efterlyser en ringklocka kontakt för att installeras. För de flesta människor, är installationen förmodligen runt en halv timme. Men om du inte är bekväm med att arbeta med elektriska ledningar, någon elektriker bekant med en vanlig ringklocka bör kunna installera en video dörrklockan. Men det kommer att lägga till den totala kostnaden.

Men hårdvaran är inte den slutliga kostnaden för att överväga. Nästan varje video dörrklockan erbjuder ett abonnemang av något slag, och de varierar i pris från $3 en månad till $30 i månaden beroende på funktionerna. Vissa dörrklockor, som SimpliSafe och Ring, fungerar bra nog utan abonnemang, även om du kommer att gå miste om funktioner som videoinspelning och granska. Andra dörrklockor, som Boet Hej, är alla men värdelös utan abonnemang.

Vilken Video Dörrklockan Skulle Du Köpa?

Amazon Och Google

Om du överväger en video dörrklockan, två huvudsakliga konkurrenter stå ut bland pack—Ring, som ägs av Amazon, och Boet Hej, som ägs av Google.

Om din dörrklocka ledningar inte fungerar, eller om du investerat stora belopp i Echo-enheter, Ring kan vara ditt bästa val. Ring inte bara integrerar med Eko-enheter, men det ger batteri-drivna alternativ. Kom bara ihåg att med batterier har en större dörrklockan design, så du kommer att vilja kolla att dörrklockan ska även passa på med din egna layout. Boet Hej används till att integrera med Amazon Echo-enheter, men den Fungerar med Boet programmet är slut, och det är oklart hur de två kommer att arbeta tillsammans i framtiden.

Om du inte har arbetat ledningar, och du valde Google Hem för din röst assistent enheter, då Boet Hej är det bästa valet. Till skillnad från Ring, Bo Hej erbjuder 24/7 inspelning och ansiktsigenkänning (med abonnemang). Och integrationen med Googles Startsida är tätare, vilket ger ett snabbare resultat. Du kan koppla ihop en Ring dörrklocka med Google Hem nav, men det fungerar inte så bra.

Om du bor i en lägenhet, lägenhet, radhus, eller till och med en hyra hem där du inte kan byta ut din nuvarande dörrklockan, du kan köpa Ringen är $199 Dörren Visa i Cam. Den ersätter ditt titthål, är batteridriven, och även sinnena och knackar på dörren. Kontrollera innan du köper—inte varje titthål är av samma storlek och Ring Dörr Se Cam kanske inte passar i alla av dem. Byggnadens förvaltning, uthyrning hem ägare, eller områdets villaägare association (HOA) kan inte godkänna.

Andra alternativ finns, men du kommer att förlora djup integration med röst assistenter genom att välja dem i stället. Augusti Dörrklockan är otroligt brett, och du får problem med att passa i ditt hem. Om du har en SimpliSafe system, SimpliSafe dörrklockan fungerar väl i sitt system. Men dess funktioner är inte lika avancerad som Ring eller Boet, så vi inte rekommenderar det.

Vad Händer Om Din Smarta Dörrklockan Är Stulen?

Du kan vara orolig för att sätta en smart gadget utanför ditt hem. Det är därför vissa företag, som Ring och Bo, erbjuder ersättning om din dörrklocka är stulen. Du måste fylla i en polisanmälan och kontakta Amazon eller Google, men de är i allmänhet lovar att ha en ny dörrklocka till dig i två veckor. Det är dock inte alla företag som kan erbjuda stöld ersättare; vi kan inte hitta någon liknande löften från SimpliSafe, till exempel. Med tanke på tjuven skulle spelas in i lagen, bör du nog oroa sig mindre och rädsla att någon slickar din dörrklocka istället.

Det är svårt att staten fullt ut den nivå av bekvämlighet i en video dörrklockan införs till ditt hus. Som de flesta smarthome prylar, kan du enkelt leva utan en. Det är inte en nödvändighet som vatten eller värme. Men, ungefär som internet i sig självt, när du har en video dörrklockan, kan du hitta dig själv vill gå tillbaka till hur saker och ting var. Den första gången du sparar ett paket från regnet som skulle ha lämnat ut hela dagen, du ska vara tacksam för att du investerade pengar.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Använder vmstat-Kommandot i Linux
  • “Hur man söker (eller Skanna) För Kanaler på Din TV
  • “Hur att Rapportera om Lösenordsfiske och Skadlig Webbplatser i Google Chrome
  • “Hur Söker du Alla Dina PC-Filer i Windows 10 Start-Menyn
  • “Hur till Hålla Din Mac och Appar uppdaterade