Het Melden van Phishing en Schadelijke Websites in Google Chrome

0
69

Google maakt het nu veel makkelijker te melden “verdachte websites” in Chrome. Websites die u zou willen rapport zijn phishing-websites, sites die malware hosten, en dergelijke slechte dingen. Google gebruikt deze rapporten te blokkeren van websites voor iedereen.

Deze nieuwe officiële browser extensie rapporten slechte websites van Google Safe Browsing. Dat is een dienst die wordt gebruikt door web browsers, zoals Google Chrome, Apple Safari en Mozilla Firefox proactief te blokkeren van kwaadaardige websites. Wanneer u een website bezoekt, wordt uw webbrowser controleert, en dat komt niet overeen met een lijst van bekende schadelijke websites en geeft u een waarschuwing als het doet. Denk aan het als antivirus software met definities—maar het blokkeert schadelijke websites.

Dat kon je eerder rapport van kwaadaardige websites door op weg naar de Google-Rapport Phishing-Pagina vorm en het invoeren van het adres van de website. U kunt nog steeds—maar nu is er een Chrome-extensie die je maakt dit veel sneller.

Om dit te gebruiken, installeer de Verdachte Site Verslaggever van de Chrome Web Store. Na het installeren van het, kunt u klikken op het vlag icoon op uw werkbalk rapport een slechte website.

De extensie laat u kiezen wat voor te leggen—de URL van de website en uw IP-adres zijn verplicht, maar u kunt er ook voor kiezen om delen van een afbeelding van de pagina, de DOM-inhoud (alle HTML-code van de site), en de verwijzer ketting (die laat zien hoe je uiteindelijk op de verdachte site.)

Google kunt gebruik maken van deze rapporten van Chrome-gebruikers proactief te blokkeren deze verdachte websites voor iedereen, hopelijk maken van het web een betere plek te maken.

Het bedrijf lanceerde deze Chrome-extensie op 18 juni, 2019. Deze functie gaat hand-in-hand met andere verbeteringen tegen “bedrog” in Chroom, met inbegrip van waarschuwingen over de verwarrende Url ‘ s zoals “go0ogle.com” in Chrome 75.

LEES VERDER

  • “Hoe om te Zoeken in Al Je PC’ s Bestanden in Windows 10 Menu Start
  • “Hoe Houd Je Mac en de Apps Up-To-Date
  • “Waarom Doen Ruisonderdrukkende Hoofdtelefoon Pijn In Mijn Oren?
  • “Heb Je Echt Nodig Antivirus Voor Uw Smart TV?
  • “Hoe te Repareren van een Zwart Scherm Na het Bijwerken van Windows 10