YouTube TV? Je Zou het Showtime voor Gratis

0
67

Als je een “oude vriend” van YouTube TV, dan hebt u mogelijk toegang tot Showtime gratis. Immers, dat is wat vrienden voor—bumming elke andere streaming-accounts.

Blijkbaar, YouTube TV wil om zich te verontschuldigen voor de recente prijsstijging. De kabel-als streaming service is rustig uitdelen van gratis Showtime tot een van zijn “vrienden” die zijn blijven hangen in ondanks een verhoging van de abonnementskosten. Indien u in aanmerking komt, krijgt u gratis toegang tot Showtime vanaf nu tot en met 5 September.

Terwijl YouTube TV is nog niet opgehelderd wat maakt iemand tot een “oude vriend” kunt u controleren voor het aanbod in de YouTube TV-instellingen menu onder het Lidmaatschap optie. Zodra de offerte is geactiveerd, hebt u de gratis Showtime toegang via YouTube TV tot 5 September. Het is de moeite waard op te merken dat we niet konden krijgen van deze geactiveerd onder onze rekening (die actief is geweest voor een lange tijd), dus het kan langzaam uit te rollen aan gebruikers.

Nu, dit is niet zomaar een gratis proefversie dat vereist uw credit card info. Eenmaal September 5e rollen rond, uw Showtime toegang (als je geluk hebt genoeg om het te krijgen) zal verdwijnen gewoon in de ether. Geen automatische verlenging, geen trucs, op slechts een paar maanden van Showtime gratis.

Als u niet ziet de Showtime bieden in uw YouTube-TV-instellingen later opnieuw te proberen. Er is een kans dat u al een slechte vriend, maar er is ook een kans dat Google slip de aanbieding in uw account later op de dag.