Vervlogen is de leukste die ik Ooit heb Gehad met het Spelen van een Glitchy-Ass Spel

0
86

Waardering:
7/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $60

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Prachtige open wereld met prachtige graphics
 • Krachtige verhaallijn…als het eenmaal op gang komt
 • Het is verdomd leuk

En Wat We niet

 • Het belangrijkste verhaal is erg traag om te beginnen
 • Veel filler inhoud dat geen zin
 • Glitchiest release titel die ik ooit heb gespeeld

Dagen Verdwenen is repetitief, typisch, voorspelbaar en vooral ongeïnspireerd. Maar na op zoek naar het verleden van haar tekortkomingen, realiseerde ik me iets: het is ook een feest. Niet elk spel heeft zijn revolutionaire, en Dagen Weg is een perfect voorbeeld van.

Zombie games (en de meeste andere horror-survival titels) make-up veel van mijn speeltijd, dus toen ik zag dat de launch trailer voor de Dagen Voorbij drie jaar geleden, ik was geestelijk. Kijken Diaken St. John—een teken dat ik later zou leren kennen als “Deek”—uitvoeren van een enorme horde van wat het spel roept “Freakers” in die eerste blik was spannend. Terwijl het meer filmische dan gameplay, het leek intense, snelle, strategische, en de meeste van alle, gruwelijk. Direct verkocht me.

Fast-forward drie jaar en enkele vertragingen, en ik kreeg het spel in mijn handen op de dag van de lancering, 26 April 2019. Ik stak dat bad boy in mijn PlayStation 4 Pro aan het rollen te krijgen (letterlijk—de motorfiets in actie was iets wat ik was op zoek naar, in de hoop voor wat er zou uiteindelijk een van mijn nieuwe top vijf games.

Ik ging in het spel zo blind als ik kon. Ik keek naar de trailers en gameplay teasers als ze werden vrijgelaten, maar vermeden reviews, zodat ik kon gaan zonder vooropgezette ideeën over wat het spel is, is het niet, of niet moet worden. De intensiteit van de launch-trailer deed me denken aan een bepaald moment van mijn favoriete game aller tijden—de kelder van De Laatste van Ons, dus ik had goede hoop dat het zou omgaan. Spoiler: Het niet.

En dat is goed. Laten we praten over de reden waarom.

Waarschuwing: Belangrijke Dagen Verdwenen spoilers ahead.

Een goed Verhaal Kan een Geweldige Game…

Een geweldig spel maakt de spelers de zorg echt over de personages en wat ze doormaken—ik hou van Joel en Ellie (De Laatste van Ons) op wat voelt als een persoonlijk niveau. In Horizon: Nul Dawn, ik gaf Aloy ‘ s quest—wilde ik haar de antwoorden te vinden die ze zo wanhopig op zoek naar. In God of War (2018), Kratos toonde een zijde die we nog nooit eerder gezien en is een ongelooflijk dynamisch, veelzijdig karakter die u voelt.

Het is niet alleen deze personages, die in de verhalen, maar het is de andere personages die ze onderweg ontmoet, hoe ze omgaan met hen, en de relaties die worden gebouwd door de reis van het spel. Zeker, Deek (en door sommige uitbreiding, zijn beste vriend Kroeg) is een relatable, (meestal) lieve karakter en zijn zoektocht is gemakkelijk de meest betekenisvol deel van het spel. Het is de andere personages die laat veel te wensen over, vooral in het begin.

Als u niet bekend bent met het verhaal van vroeger (die, als je dit leest, je moet echt, want er zijn grote spoilers in), het begint met Diaken proberen om te gaan met de dood van zijn vrouw, Sarah. Deek is een zwerver—dat is, hij is niet een onderdeel van een bepaalde kamp—dus loopt hij boodschappen te doen en doet opdrachten voor de omliggende kampen. In ruil daarvoor bouwt hij vertrouwen met deze kampen en krijgt “camp credits” (de in-game valuta) te kopen dingen. Het is een noodzakelijk spel monteur. U start het spel door het uitvoeren van boodschappen voor deze (meestal onsympathiek) kamp leiders met geen echte doelen, buiten dat.

De eerste paar uur van het spel gebrek betekenis—het is niet totdat je leert dat Sarah mogelijk in leven dat de echte zoektocht begint. Op dat moment, heb je iets om over de zorg. Maar zelfs dan is het gevuld met pluis—er zijn zo weinig betekenisvolle momenten in tussen de repetitieve quests, het eerlijk gezegd moeilijk om te blijven spelen, op een aantal punten. Het wordt beter als je naar Iron Mike van de kamp, zelfs als slechts marginaal, met meer diepgaande gesprekken en interacties plaatsvinden tussen Mike en Diaken. Mike is een goede man vast te zitten in een slechte situatie—een echte diplomaat die heeft te maken met de moeilijke gesprekken, maar uiteindelijk wil iedereen mee te krijgen. Dit voegt de nodige complexiteit en de reden van het hele ding.

Het verhaal uiteindelijk uit op een zinvolle manier bij het verlaten van Lost Lake en de tocht naar het zuiden om de Diamond Lake en Wizard Island kampementen. Dit is waar je vindt wat Diaken is op zoek naar heel de eerste helft van het spel: Sarah is op Wizard Island. Ze is werkzaam als onderzoeker verbonden aan het creëren van een “wapen” (lol jk het is echt een remedie tegen de freakers voor de militie.

Maar zelfs dan, als Diaken en Sarah zien elkaar voor de eerste keer, het is het missen van een echte holy shit moment. U wilt deze fantastische scene; in plaats daarvan gewoon een soort van…gebeurt. Zij nauwelijks erkent Diaken staat er, en hij hoeft niet te zeggen een woord om aan te geven dat het echt Sarah. Met deze eerste interactie, dat ik serieus dacht dat het was Sarah ‘ s zus of andere rare lookalike.

Na het spelen van het spel een beetje meer, en het wordt duidelijk waarom reageren ze op deze manier: de Wizard Island Militie leider, Kolonel Zolder, is een gek. Hij gaat op lange tirades over de eindtijd, en waarom de freaker uitbraak is gebeurt, hoe ze het uitverkoren volk aan de wederopbouw van de samenleving, en het ergste van alles, hoe je ze moet doden alle andere kampen. Hoe in hemelsnaam ga je om het opnieuw te bevolken de wereld als je wilt om te doden van iedereen? De man is ideologie is ernstig verdraaid.

Zijn batshit gekte moeten al eerder in de op—je weet, voor je het vinden Sarah—en vervolgens hun vergadering zou een stuk logischer. Zoals het staat, het speelt zich af als Diaken al meer weet over het kamp dan wij, ondanks leren over het op hetzelfde moment als de speler. Het is een enorme koppel.

Het is pas ongeveer driekwart van de weg door het spel, echter, dat het verhaal begint goed. Als Diaken en Sarah begint om opnieuw verbinding te maken, is het eindelijk vonken sommige echte emotie in de speler. Er is tenslotte een reden om de dingen te doen Deek wordt gevraagd om te doen—zelfs de repetitieve “ga dood van deze hinderlaag kamp” missies gevoel dat ze een bepaalde reden; immers, Deek passen bij de schutterij. Voor Sarah.

Maar daarin ligt het probleem: het moet niet wachten zo lang voort te brengen een emotionele reactie. Het is als het kijken naar een twee-uur durende film die is gewoon oke, maar dan wordt echt goed voor de laatste half-uur—of het lezen van een 600 pagina ‘s tellende boek, alleen om echt te gaan genieten van de laatste 150 pagina’ s.

Begrijp me niet verkeerd—het verhaal in Dagen Verdwenen is goed! De reis om er te komen, echter, is niet zo veel. Het is het missen van dat ene ding dat maakt zo vele andere geweldige spellen, goed, geweldig. Als je eenmaal in het reine te komen met dat, echter, begin je je te realiseren hoe veel leuke Dagen Gegaan kan worden.

Op een zijde nota, er is één ding dat ik zou nalatig zijn niet te vergeten: de soundtrack. De muziek in de Dagen Verdwenen is één van de meest intense, emotionele scores die ik ooit heb beluisterd. Het werkt dus goed in het spel, maar het is ook heerlijk om naar te luisteren zelf.

RELATEDThe Dagen Verdwenen Soundtrack is het Beste Spel Score die ik Ooit heb Gehoord

…of Geweldige Gameplay, een Grote Spel

Vroeger is niet een revolutionaire game. Het maakt niet brengen niets nieuws aan de tafel—de monteurs zijn getest en echt, het wapen systeem is typisch, en de gevechten zijn vrij veel wat je zou verwachten. Maar weet je wat? Dat is goed! Niet alles is te revolutionair. Elke nieuwe spel niet te breken een mal of het opnieuw uitvinden van een genre. Ze kunnen niet allemaal zingers—evenmin dienen zij te worden. Er zijn een aantal uitgesproken goede games die er zijn die nog steeds verdienen uw hard-earned geld en tijd. Doom 2016, Mortal Kombat X, of Just Cause 2, iemand?

Dagen Verdwenen is leuk en het doet precies wat een game moet doen: het hield me terugkomen voor meer. Zeker, sommige van de gameplay is herhalend (hoeveel marauder, ripper, of anarchist kampen heb ik om te doden, toch?) en er zijn sloppenwijken hier en daar waar het begint te voelen stagnerende zoals alles is te slepen. Maar het lijkt alsof elke keer als ik kijk naar mijn vrouw toe en zegt, “ja, dit begint een beetje saai…” krijg ik een telefoontje van iemand vertelde me: “ze hebben een taak voor mij. En bijna elke keer een nieuwe, belangrijke verhaallijn naar voren komt uit dat gesprek. Zo goed als het spel begint te voelen een beetje muf, herleeft zelf op het juiste moment.

Natuurlijk, geweldige games nooit het gevoel verlopen. Maar vroeger is niet een geweldig spel. Het is een goed spel. In het slechtste geval, sommigen noemen het een slecht spel (ze had het mis). Op zijn best is het een goed spel. Maar het is niet—noch zal het ooit—een geweldig spel. Weer, hoewel, dat is oke. Er is genoeg ruimte in elke gamer ‘ s catalogus voor goede games.

Nu, dat gezegd hebbende, zijn er een aantal rare dingen in de Dagen Voorbij dat ik niet kon overzien. Voor starters, het is een van de glitchiest release titels die ik ooit heb gespeeld, iets Bend Studios is bezig met een goede baan te fixeren door middel van updates. Maar toch, het is moeilijk te begrijpen hoe sommige van deze dingen wordt door middel van testen in de eerste plaats.

Bijvoorbeeld, de audio is gesynchroniseerd met de cinematics vroeg op, en dat was gek. Gelukkig, dat was onlangs vast. Maar dat is slechts de eerste op een lange lijst van fouten die ik heb meegemaakt: ik was niet in staat om te voltooien een handvol van quests voor verschillende redenen. Een aantal van hen nodig ik andere quests; anderen nodig mij start de console opnieuw. Hetzelfde gebeurde met de start van een paar quests—zoals degene waar u het eerst vinden de Reacher in een grot. De grot was geheel afgesloten, dus moest ik opnieuw mijn PS4 en opnieuw laden van het spel. Het was fijn na dat. Het zelfde ding gebeurde in een later quest, waar het element te vonk de zoektocht was niet beschikbaar. Opnieuw, opnieuw vast. Zeker, ik heb een paar glitches in games, maar niets zo erg als vroeger. En dat is frustrerend.

Er zijn ook dubieuze beslissingen in de manier waarop het spel werkt, zoals het feit dat het vertelt je dat alle freaker nesten zijn verbrand en toont een afronding grafiek de tweede het laatste nest is gegaan—het maakt niet uit als je nog steeds proberen om te doden alle de omliggende freakers of niet, de onderbreking komt. En de goede god, de mens, het is frustrerend als de hel en super schokkend. Ik haat het.

Dan is er het navigatie systeem. Tenzij je op de fiets, het is gewoon klote. Het geeft geen enkele navigatie als te voet, alleen een pijl die wijst in de richting die je moet gaan. Ik denk dat dat is beter dan niets, maar het is nog steeds niet duidelijk voor mij waarom de gemarkeerde route verdwijnt op het moment dat u van de fiets afstappen. Soms wil ik lopen, weet je wel?

Waar ga ik heen? lol ik dunno

Het spreken van de fiets, zijn er een heleboel details Dagen Verdwenen bladeren uit die je moet uitzoeken voor jezelf—zoals het feit dat u kan oprollen tot een tankstation, pomp en tanken. Voor uren kreeg ik van de fiets en zocht de omgeving tot ik een gas kan. Er zijn een aantal kleine dingen als dat niet totaal game changers, maar door de kleine dingen die het gemakkelijker maken om te spelen. Ik ben niet zeker waarom deze dingen zijn niet meer duidelijk.

Gelukkig, de meeste van het spel van de problemen zoals deze zijn dingen die kunnen (en hopelijk) worden aangepast of getweaked met updates. Zoals ik al zei, Bend Studios is bezig met een vrij goed werk van deze tot nu toe.

Maar vroeger, Ontbreekt in Beide (en Dat is Prima)

Het nemen van een Ripper Kamp, sniper stijl.

Het belangrijkste verhaal in de Dagen Verdwenen is echt geweldig, maar het duurt een lange tijd om erin te komen. De bulk van het spel is het beheer veel kleine kant quests, die komt meestal uit als filler inhoud. De gameplay is prima, maar een beetje glitchy. Samengevat, geen van deze dingen gemaakt voor een geweldige game, maar dat is oké, want vroeger is leuk.

Terwijl het doden van de kampen—marauders, rippers, anarchisten, enz.—is meestal hetzelfde idee over en over, ze zijn een van mijn favoriete onderdelen van de game, omdat ze nog steeds dynamisch. De omgevingen veranderen voor elk wat betekent dat het aanpassen van uw aanpak elke keer. Maar wat maakt het kamp doodt nog interessanter is, is Deek zelf—als je meer vaardigheden, de manier van spelen verandert. Bijvoorbeeld de vaardigheid die u toelaat om te zien de vijanden met Overleven Visie drastisch zal de manier veranderen u speelt. Dat is niet alleen voor de kampen, maar het hele spel vanaf dat punt naar voren.

Het spreken van vaardigheden, de vaardigheid boom upgrade systeem is een van de beste dingen in het verleden, want het is niet een slog. Zo veel games die gebruik maken van dit soort systeem dat je grind voor nieuwe upgrades, dat is een gebied waar vroeger gaat de tegenovergestelde richting: de vaardigheid punten komen vaak voor. Er waren zelfs een paar keer, waar had ik twee (of meer) punten in één keer, want ik wist niet dat ik al had gekregen van een bij de volgende werd beschikbaar. U kunt het plannen van uw upgrades twee of drie punten op voorhand de meeste van de tijd en de hit van dat doel vrij snel, dat is de moeite waard. En de meer bijgewerkt Deek is, hoe leuker het spel wordt.

Dat brengt mij tot het beste deel van het spel: de hordes. Mijn God, de hordes. Terwijl zoveel van de game is veel van hetzelfde materiaal, de hordes zijn krankzinnig. Ze zijn een echt unieke ding in het spel—ik kan niet zeggen dat ik ooit heb gespeeld een ander spel met iets als de hordes. Maar het ding is, je hoeft niet de apparatuur hebben om op te nemen hordes tot vele, vele uren door in te spelen, in feite, zijn ze niet van een echte focus totdat je hebt voldaan aan de belangrijkste verhaallijn. Zodra je er echter dingen wilde. Sommige van de groepen zijn klein (en optionele), maar ze zijn erg leuk.

De echte uitdaging ligt echter met de verplichte hordes vooral de zagerij. Als je keek naar de eerste Dagen Verdwenen trailer, u weet het ik het over heb. Ik was dus jazzed om te zien dat het een echte ding moest je gezicht in het spel en niet zomaar een cool uitziende filmische het bedrijf gewerkt aan het bouwen van interesse in het spel. Het is een enorme horde, en het is heel moeilijk te verslaan. Ik heb geprobeerd een aantal verschillende tactieken voordat ik landde op het recht, en dat was een verfrissende afwijking van de rest van het spel dat ik had voornamelijk het spelen op dezelfde manier. Ik hou van de hordes zo veel.

Het grootste probleem met de hordes is dat je alleen kunt spelen met hen eens. Je kan het niet herhalen, en er is geen New Game Plus-modus (nog niet tenminste), dus je kunt niet opnieuw doen zonder het op te starten vanaf nul. Dit is een vrij veel voorkomende verzoek van vroeger spelers, dus hier is te hopen Bocht brengt nieuwe opties snel—ik zou graag zien dat New Game Plus snel. Zoals ik al zei, de meer krachtige Deek en zijn wapens krijgen, hoe leuker het spel wordt. Dus een tweede playthrough met New Game Plus zou geweldig zijn. Ook hier is te hopen dat er een manier is om te resetten de hordes ook. Laten we korrelig, y ‘ all.

Uiteindelijk is er een heleboel van uiterst negatieve druk op de omliggende Dagen Verdwenen, en het is eerlijk gezegd een beetje raar naar mij—bijna als een verhaal werd ingesteld vroeg op en viel in een aantal bizarre internet echo chamber. En terwijl veel van de negatieve punten zijn technisch niet verkeerd, ik denk dat dit alles maakte het te gemakkelijk voorbij aan het feit dat dit spel is leuk. Zeker, het is waarschijnlijk niet zal ingaan als een van de beste games in de geschiedenis, maar dat betekent niet dat je niet moet halen en genieten van de absolute shit uit van het toch.

Omdat het leuk is als de hel. Ook het vervolg is going to be wild.

Beoordeling: 7/10
Prijs: $60

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Prachtige open wereld met prachtige graphics
 • Krachtige verhaallijn…als het eenmaal op gang komt
 • Het is verdomd leuk

En Wat We niet

 • Het belangrijkste verhaal is erg traag om te beginnen
 • Veel filler inhoud dat geen zin
 • Glitchiest release titel die ik ooit heb gespeeld