Bruk YouTube Inkognito-Modus for å Se Videoer Privat på Mobile Enheter

0
71

YouTube har blitt en utrolig kilde eller
video innhold og en åpen plattform for alle å dele sine videoer med
world. En av grunnene til at det er slik en populær tjeneste er takket være Googles
algoritmer, noe som kan forutsi hva du vil se, de fleste og deretter tyder på at det å
deg. Alt du gjør på YouTube er nøye registrert og lært av det, men
det er ikke alltid noe man ønsker.

Noen kan sende deg en link til en video du vil heller ikke ha i din historie. Kanskje du ikke vil at en bestemt video påvirke dine forslag.

Det er også situasjoner hvor du deler en enhet i husholdningen, eller trenger du å låne noen andres telefon. Uansett årsak, vil du bli glad for å vite at YouTube tilbyr nå en inkognito-modus som ligner på privat surfing for sin Android-og iOS-apper.

Engasjerende Inkognitomodus i
YouTube-App

Instruksjonene for hvordan du bruker Inkognitomodus i
YouTube-Appen er den samme enten du er på iOS eller Android. Selvfølgelig, du
må være logget på med en YouTube-konto for at dette skal fungere. Hvis du ikke
så poenget er snarere moot.

Åpen
YouTube-Appen
på sin hjem-skjermen.

pek på din profil-ikonet , og deretter trykker du “Slå på Inkognito”

Du vil merke at din profil-ikonet har blitt
erstattet av dette ikonet.

Alltid sjekk for dette tegn på at du er i Inkognito-Modus
er aktiv. Når du er ferdig med din egen visning, du må slå
mode off.

Trykk på profil-ikonet, og deretter trykker du “Slå av Inkognito” på menyen som dukker opp. Nå Youtube er å spore dine seervaner igjen.

Som du kan se, det er ganske enkelt å raskt bytte mellom ulike moduser. Så det er en god idé å komme inn i vanen med å tenke på hva du ønsker YouTube til å beholde om deg.

Med smart bruk av Inkognito-modus, kan du virkelig finjustere din erfaring og unngå å bli videoer presset på deg som ikke gel med din smak.