7 Fantastisk Cocktail Recept för att Blanda ihop i Sommar

0
114
Cabeca de Marmore/Shutterstock

Sommaren är cocktail säsongen. Här är några av de bästa cocktail recept för att komma igång.

Det finns inget som att slappa i solen, drink i handen, inte ett bekymmer i världen. Men, du borde dricka rätt dryck. Om du kommer att leva ditt bästa liv, bör du dricka den bästa drinkar. En trevlig kall drink är en perfekt följeslagare för din sommartid kul.

Medan avant-garde slutet av cocktails kan bli komplicerat, alla dessa klassiker är lätt att göra hemma. Om inget annat anges, alla recept är för en enda drink så skala upp som nödvändiga.

Allmänt Cocktail Tips

Innan du dyker i, låt oss gå över några saker.

Kvaliteten på dina cocktails (upp till en punkt direkt i proportion till kvaliteten på ingredienserna. Du kan göra en margarita med billig tequila, men din chef kommer inte att tacka dig nästa dag. Å andra sidan, ska ni absolut inte göra en margarita med en bra smuttar mezcal—du slösar bort det! För de flesta cocktails, du kommer att få bästa resultat med en anständig premium sprit—den typ av sak du se anständig barer att göra drinkar med.

Samtidigt som du kan göra drinkar med alla redskap, en riktig shaker gör saker och ting lättare. På samma sätt kan en grej för att mäta häller går en lång väg mot att hålla din drinkar konsekvent. En uppsättning som detta har ganska mycket allt du behöver för cocktails på denna lista, men du kommer också att behöva en mixer om du vill göra frysta drinkar.

Och, naturligtvis, medan alkohol är lagligt och roligt nästan överallt, det är en drog som är regelbundet misshandlade. Drick ansvarsfullt. Cocktails tenderar att vara ganska potent (och deras sötma ofta masker hur starka de är) så var extra noga med att inte ha en för många.

Klassisk Daiquiri

Klassisk daiquiri är en av mina all-time favorit drycker. Det är en av de enklaste drinkar som möjligt—rom, sockerlag och lime juice—men owe hur det fungerar med sour lime kompenseras av den söta socker och rom.

Ingredienser

 • 1.5 oz vit rom
 • 1 oz färsk lime juice
 • 0.5 oz enkel sockerlag
 • Lime

Vägbeskrivning

Häll i rom, limejuice och enkel sockerlag i en shaker med vanliga isbitar. Skaka väl och sila genom en bar sil i ett cocktail glas. Garnera med en limeskiva. Kanalisera din inre-Hemingway och sip bort.

Frozen Daiquiri

Medan frozen daiquiri kan vara en stapelvara i usel tema barer, ett väl har gjort en är fortfarande en utsökt sätt att kyla ner en varm dag. Du kan antingen lämna dem rent lime smaksatt eller lägga till jordgubbar för en fruktigare alternativ.

Ingredienser

 • 1.5 oz vit rom
 • 1 oz färsk lime juice
 • 0.5 oz enkel sockerlag
 • 0.5 oz triple sec
 • 0.75 dl krossad is
 • 1 dl jordgubbar (valfritt)

Vägbeskrivning

Om du gör en strawberry daiquiri, först sätter jordgubbar i en mixer och mixa till en puré. Sila purén med en sil för att få bort det mesta av frön. Ställ åt sidan till senare och städa för senare.

Tillsätt rom, lime juice, enkel sockerlag, triple sec, krossad is och, om du använder det, jordgubb puré, till en mixer. Blanda tills du har fått en slaskig-liknande konsistens. Häll upp i ett glas och drick med sugrör.

Margarita

Mexiko har gett världen en hel del fantastiska saker. De två mest viktiga för mig? God mat och tequila. Jag kommer att ha tacos till lunch, men för nu, låt oss titta på den klassicistiska tequila cocktail av dem alla: de margarita.

Ingredienser

 • 1.5 oz tequila
 • 1 oz triple sec eller Cointreau
 • 0.5 oz färsk lime juice
 • 1 lime kil
 • 1 tsk salt

Vägbeskrivning

Kör lime kil runt kanten av din cocktail glas rulla den sedan i salt, som du har spridit sig på ett fat—detta ger ditt glas som klassisk margarita salt rim. Lägg till tequila, triple sec och limejuice till en shaker med is kuber. Skaka väl och sila genom en bar sil i glas. Garnera med limeklyftan.

Frozen Margarita

Om en vanlig margarita är inte träffa plats, kan du vända temperaturen ett snäpp tuffare med en frusen margarita. Det är ungefär samma drink, men tjänade som en slaskig.

Ingredienser

 • 1.5 oz tequila
 • 1 oz triple sec eller Cointreau
 • 0.5 oz färsk lime juice
 • 0.75 dl krossad is
 • 1 lime kil (tillval)
 • 1 tsk salt (valfritt)

Vägbeskrivning

Rimming ett glas med salt är frivilligt för en frusen margarita eftersom du är mest sannolikt att dricka genom ett sugrör, men om du vill bo traditionella, kör lime kil runt kanten av din cocktail glas och rulla den i salt päls. Lägg till tequila, triple sec och limejuice, och krossad is i en blender. Blanda tills du har fått det slaskig-liknande konsistens du letar efter. Servera och njut.

Sangria

Goskova Tatiana/Shutterstock

Sangria är en spansk klassiker för en bra anledning. Denna söt, fruktig punch är bäst i skuggan med ost och charkuterivaror för hela upplevelsen, men det går ner en behandling som helst. Du ska veta: detta recept är för en skål i punsch. Det kräver en hel flaska vin, så inte tänker på att dricka hela själv om du har något att göra idag (eller i morgon).

Ingredienser

 • 1 flaska fruktigt rött spanskt vin. Tänk att något som en Rioja Tempranillo eller
 • 1 stor apelsin
 • 1 stort äpple. Observera att du kan ersätta apple med säsongens frukt som päron eller melon
 • 1 liten citron eller lime
 • 1 dl apelsinjuice
 • 3 Msk ekologiskt rörsocker
 • 1/2 dl konjak. Rom kan även användas

Vägbeskrivning

Hacka all frukt i små bitar att lämna skalet på. Lägg i en stor tillbringare med socker och muddla eller mosa med en träsked för ungefär en minut. Tillsätt rött vin, brandy och apelsinjuice. Blanda väl i ca 30 sekunder. Smaka av och tillsätt mer apelsinjuice, konjak, eller socker som krävs. Lägg is för att kyla. En gång i kall, servera med en slev. Alternativt, om du har bråttom, tjäna över isbitar i ett glas.

Cuba Libre

Goda cocktails kan ta tid att göra, så det är värt att ha något snabbt och läcker i din påse med tricks. Cuba Libre passar räkningen perfekt. Inte bara en rom och Cola, detta är en hyllning av den Kubanska revolutionära anda och långa sommardagar.

Ingredienser

 • 1.5 oz kryddad rom
 • 3 oz Cola
 • 1 lime

Vägbeskrivning

Tillsätt isbitar till ett högt glas. Skär två kilar från lime och pressa i glas beläggning isen med lime juice. Tillsätt rom då cola. Rör om försiktigt för att blanda. Viva Cuba Libre!

Aperol Spritz

Den Aperol spritz verkade ta över världen förra sommaren. Medan frenzy har bleknat lite, det är fortfarande en klassisk sommardrink, och det finns ingen anledning att inte göra det till en stor del av din sommar dricka planer.

Ingredienser

 • 2 oz Aperol
 • 2 oz prosecco
 • Skvätt soda
 • Orange

Vägbeskrivning

Fyll ett vinglas med isbitar och lägg till den prosecco och Aperol. Toppa med en skvätt soda och garnera med en skiva apelsin. Nu har du gjort din egen Aperol spritz!

Cocktails är några av de godaste drinkar runt. Dessa sommar klassiker är lätt att njuta av en varm dag—eller gömmer sig inne från regnet.