Jag är Så Redo för Spielberg ‘ s After Dark Skräck-Serien

0
77
Andrea Raffin/Shutterstock.kom

Steven Spielberg, även om inte det största fanet av att låta strömmande innehåll för att vara berättigad till Oscars och andra priser, är att utforma en lysande streaming-bara skräck-serien för kommande nätverk Quibi. Och jag kan inte vänta.

Medan streaming skräck flicks är inget nytt—det finns även en hel plattform avsedd för genren—Spielberg är att ta för hans kommande skrämmande serien är ganska originellt. Först av allt, det kommer bara att vara tillgängligt på telefoner. För det andra, du kommer bara att kunna titta på det när det är mörkt. Legit.

När det gäller “bara på telefoner” sak—att det handlar mer om nätverket att detta nya, ännu namnlösa, visa kommer att streama på. Det är ett nätverk som kallas “Quibi,” vilket är en förkortning för “Snabba mål” (usch). Om du inte har hört av nätverket, är du inte ensam—det är fortfarande mycket som en ny sak och inte officiellt även lanserat ännu. Idén är enkel: bite medelstora visar att bara mellan 7-10 minuter lång. Det bör finnas tillgänglig från och med April 2020 för $4.99 en månad med annonser och $7.99 utan.

Få Spielberg ‘ s namn är knutna till nätverket direkt ur porten är inte en dålig blick för det lilla företaget (de har även Sam Raimi och Guillermo del Toro ombord!), men vad som är mer intressant är att de skulle kunna tvinga en ovanlig begäran. Spielberg vill att den nya visa att endast vara tillgänglig på natten, så tittarna har att titta på den i mörkret. Det finns inga andra detaljer—som du vet, tomt—det är nog för att väcka intresse hos många, mig själv inkluderad.

Quibi utvecklare kunde få det att hända genom att utnyttja telefoner ” geolocation och klocka för att endast visa visa mellan skymning och gryning. Ol’ Stevey pojke vill du se till att inte kringgå systemet och titta på hans flick när solen är ute. (Vem gör det, egentligen? Skräck flicks under dagen? Håna!)

Men ja, detta är super cool. Och medan jag skulle i allmänhet vara skeptisk till en till synes reklamtrick idé som Quibi, Spielberg ‘ s show, tillsammans med något Mr. Sam Raimi kan tänka på, är tillräckligt för att sälja mig. Jag är i.

via Olika