Ik ben Dus Klaar voor Spielberg ‘ s in het Donker Horror-Serie

0
65
Andrea Raffin/Shutterstock.com

Steven Spielberg, terwijl het niet de grootste fan van het toestaan van het streamen van inhoud om in aanmerking te komen voor de Oscars en andere prijzen, is het vervaardigen van een briljante streaming-alleen horror-serie voor de komende netwerk Quibi. En ik kan niet wachten.

Tijdens het streamen van horror films zijn niets nieuws, er is zelfs een hele platform opgedragen aan de genre—Spielberg ‘ s nemen voor zijn aanstaande spooky serie is vrij origineel. Eerste van alles, het is alleen beschikbaar op telefoons. Ten tweede, u zult enkel in staat zijn om het te bekijken in het donker. Legit.

Als voor de “alleen op telefoons” ding—dat is meer over het netwerk dat deze nieuwe, nog naamloze show zal de stream op. Het is voor een netwerk met de naam “Quibi,” dat is een afkorting voor “Snelle Happen” (ugh). Als u nog niet gehoord van het netwerk, je bent niet alleen—het is nog erg nieuw en nog niet officieel zelfs nog wordt gelanceerd. Het idee is simpel: hapklare toont aan dat slechts tussen de 7 en 10 minuten lang. Het moet beschikbaar zijn vanaf April 2020 voor $4.99 per maand met advertenties en $7.99 zonder.

Het krijgen van Spielberg ‘ s naam verbonden aan het netwerk, recht uit de poort is niet een slechte kijk voor het kleine bedrijf (ook van Sam Raimi en Guillermo del Toro aan boord!), maar wat interessanter is is dat zij in staat waren te verplichten een ongewoon verzoek. Spielberg wil de nieuwe show om alleen beschikbaar in de nacht, zodat kijkers naar te kijken in het donker. Terwijl er geen andere details zoals u weet, plot—dat is genoeg te wekken de interesse van velen, mezelf inbegrepen.

Quibi ontwikkelaars in staat waren om het te laten gebeuren door gebruik te maken van telefoons’ geolocation en klok aan, alleen de toon tussen schemering en dageraad. Ol’ Stevey jongen wil zorg ervoor dat je niet de plinten van het systeem en het kijken naar zijn veeg, wanneer de zon op is. (Wie doet dat eigenlijk? Horror films gedurende de dag? Spotten!)

Maar ja, dit is super cool. En terwijl ik over het algemeen sceptisch tegenover een schijnbaar overbodige idee als Quibi, Spielberg ‘ s show, samen met alles wat de Heer Sam Raimi kunt bedenken, zijn genoeg om te verkopen mij. Ik ben in.

via Diverse