Dagelijks Nieuws Roundup: iCloud voor Windows Aangedreven door OneDrive Tech

0
87

Gisteren, Microsoft beschreven updates naar een cloud-dienst, maar verrassend genoeg, het bedrijf niet praten over OneDrive. In plaats daarvan, iCloud, Apple ‘ s cloud-dienst, was het onderwerp bij de hand. Als het blijkt, iCloud voor Windows is het oppakken van OneDrive functies.

Een van de betere functies van OneDrive Windows integraties is Bestanden op de Vraag. Als u een Terabyte aan gegevens die opgeslagen zijn in de cloud, en een laptop met slechts 500 optredens van de ruimte op de harde schijf, hoeft u niet alles wilt synchroniseren naar uw computer. Maar als je niet alles synchroniseren, is het moeilijk om bij te houden wat je hebt in de cloud zonder in te loggen op een website of app en de jacht op alles wat naar beneden.

Bestanden op de Vraag lost dat probleem op. Wanneer u open de verkenner en browser via OneDrive gesynchroniseerde mappen, tijdelijke aanduidingen worden weergegeven voor alles wat op de cloud, maar niet op uw computer. Als je dubbel-klikt op een bestand of foto, het automatisch gedownload, en je hebt toegang tot de toekomst.
Totdat u ze nodig hebt, zijn de gegevens niet gebruiken voor opslag op uw machine, die saldi kennis van wat u in de cloud met een beperkte beschikbaarheid van de ruimte op lokaal niveau.

Tot voor kort moest u OneDrive om te profiteren van Bestanden op de Vraag. Dropbox en Google Drive bieden een soortgelijke functie, maar je moet een zakelijke klant van profiteren. Nu, als je een Apple iCloud gebruiker van Windows, kunt u ook gebruikmaken van Bestanden op de Vraag. Met de nieuwste Windows iCloud app update, kunt u toegang tot iCloud Rijden van File Explorer, en je zult zien tijdelijke aanduidingen voor de bestanden die u nog niet hebt gedownload lokaal nog. En natuurlijk, u kunt delen en bewerken van Windows, en die veranderingen zullen verschijnen op uw iOS-apparaten.

Men kan alleen maar hopen dat de persoonlijke versies van Dropbox en Google Drive Bestanden toevoegen op de Vraag in de toekomst. In de tussentijd, het is goed om te zien dat Microsoft en Apple samen te werken ten behoeve van de consument.

In een verder teken dat de Universele Windows-Platform (UWP) is op life support, Apple iCloud app is een win32 app, en niet UWP, ook al vindt u in de Microsoft Store. Microsoft [Blog]

GERELATEERD: Hoe te Gebruiken OneDrive de Bestanden On-Demand in Windows 10 de Val van de Makers Update

In Ander Nieuws:

 • DropBox de laatste update bevat de app integraties en de taak van het management: het Spreken van Dropbox, het bracht een aanzienlijke update van gisteren dat geeft de cloud bedrijf een nieuwe richting. In plaats van te focussen op alleen de opslag van bestanden (een moeilijke markt met titans als Microsoft en Google), wil het bedrijf nu te richten op het organiseren van uw werk en de integratie met uw gereedschap. De laatste update bevat native integraties Slack, Zoom en Atlassian, zodat u kunt verplaatsen van uw bestanden tussen uw apps eenvoudiger te maken. [TechCrunch]
 • Ik Pwned is voor verkoop: ik Pwned is de plek om te gaan als denkt dat u zijn gevangen in een van de vele recente inbreuken (spoiler alert, je hebt). Het is een grote camping, met enorme verantwoordelijkheden, en verrassend dat deze wordt behandeld door één persoon. Troy Hunt, de man achter dit alles, neergelegd in blog waarom de toekomst van Heb ik Pwned vereist een verkoop aan een verantwoordelijke. Het goede nieuws is, dringt hij aan de consument zoekt gratis blijven. [TroyHunt.com]
 • Microsoft blokkeert BLE beveiligingssleutel koppelen: Specifieke veiligheids-toetsen, zoals Google ‘ s Titan-toets, hebben een server kwetsbaarheid. Google biedt vervangers, maar uit voorzorg, de laatste Windows update blokkeert nu de volgende toetsen gebruiken. Hard maar fair. [ZDNet]
 • Facebook betaalt u voor de bewaking van privileges: misschien herinner je Je bij Facebook landde zelf in warm water door het volgen van de gewoonten van minderjarigen met enterprise-certificaten en de beloften van beloningen. Het bedrijf wil nog steeds alles te weten over u, maar dit keer is het nemen van een betere swing in. Facebook enquêtes is alleen geopend voor volwassenen, niet volgen zo veel mogelijk informatie (wat apps wat je hebt, maar niet wat voor berichten je hebt verzonden), en duidelijk spreuken uit haar intenties, die zet het in lijn met alle andere bedrijf volgen je. Baby Stappen. [De Rand]
 • De legende van Zelda: Adem van de Wild krijgt een vervolg: misschien herinner je Je de Adem van de natuur en de reden dat u kocht een Nintendo-Schakelaar. Het was een prachtige en fantastische vermelding in de Zelda-serie met een verhaallijn die niet per se te schreeuwen vervolg. Weet je wat doet schreeuwen vervolg? Vijftien miljoen verkochte exemplaren en tellen. Nog geen releasedatum bekend, helaas. [Engadget]
 • De onderzoekers vonden een kritieke fout in WordPress de livechat plugin: WordPress is livechat plugin is gebruikt door websites over tot het verlenen van ondersteuning en service aan de klant. Helaas, beveiliging vonden de onderzoekers een fout die zou toestaan slechte acteurs van alles doen, van het stelen van alle chatlogs van een website te injecteren tekst in de actieve chats, zelfs het initiëren van Denial of Service-aanvallen. Als je WordPress site maakt gebruik van livechat dient u zo spoedig mogelijk. [TechRadar]
 • U kunt nu pre-order van de Atari VCS Retro Console: Je hebt al de NES, SNES, en klassieke Playstation-consoles. Nu krijg je de nostalgie dollars, want je kunt reserveer de Atari VCS Retro-Console via GameStop van Walmart nu. Je gaat te hebben om echt wilt het wel, de console varieert van $250 naar $399, afhankelijk van de hoeveelheid ram-geheugen en of Atari bevat controllers. Hey, Xbox prijzen zijn een kleine prijs om te betalen om 100 Atari games, toch? [GameSpot]
 • Huawei is het uitstellen van de nieuwste laptop van de lancering voor onbepaalde tijd:
  Het slechte nieuws nooit stopt voor Huawei. Het bedrijf was van plan om aan te kondigen een nieuwe MacBook concurrent, maar die plannen zijn op houden. Met de huidige AMERIKAANSE ban op zijn plaats, ze kan gewoon niemand te vinden die het kunnen verkopen van het apparaat. Het bedrijf belooft opnieuw starten als zij ooit een lift. [CNBC]

Stel je voor je langs lopen, te genieten van het zomerse weer, en dan struikel je over een gigantische shaggy wolf ‘ s head. Hopelijk, na het schreeuwen van schrik, u zou laten wetenschappers weten over je geweldig vinden. Dat is precies wat er gebeurde met een inwoner in het noorden van Yakutia, Siberië.

Bij bijna twee keer de omvang van een moderne wolf ‘ s head, aan het hoofd van deze wolf is enorm, dat was het gebruikelijk voor de wolven van die dag en leeftijd. Wetenschappers zeggen dat het waarschijnlijk niet een van de dire wolf al; ze hadden geen reizen zo ver naar het noorden. En toegeven dat het je net geleerd dat dire wolves niet een ding alleen te vinden in de Kerkers en Draken.

Wetenschappers zijn ontzettend enthousiast door de resten, omdat ze 30.000 jaar oud. En dankzij de permafrost, het hoofd is goed bewaard gebleven. Onderzoekers hebben al plannen om de sequentie van het DNA, en het uitvoeren van tests op het hersenweefsel, die niet mogelijk is geweest met de eerder gevonden resten.

Ze hebben al een cat-scan van het hoofd, dat is zowel fascinerend en gruwelijk om te zien, je moet gaan kijken. Ongelooflijk goed bewaard gebleven resten van dieren die zo oud zijn zeldzame vondsten. Het is moeilijk om precies te zeggen wat de wetenschappers zullen leren van dit hoofd, maar het kan ons een beter begrip van de wolven, en door hen, uw huisdier, hond. [Vlieger]

LEES VERDER

 • “Hoe Draadloos Overdracht Android-Bestanden op een Linux-Desktop
 • “Opera GX: Wat Is een “Gaming Browser,” Toch?
 • “PCIe 4.0: Wat er Nieuw is en Waarom Het belangrijk is
 • “Hoe Installeer en Gebruik maken van het Tor-Browser op Linux
 • “Hoe om te Zien Welke Apps Zijn het Gebruik van Uw Microfoon op Windows 10