Hoe om te Stoppen met Je Telefoon in de Oplader Kabels Uit te Breken

0
198
Noch Gal/Shutterstock.com

Gerafelde laadkabel kan gevaarlijk zijn om te gebruiken en te duur om te vervangen. Of je nu met een Lightning-kabel met een iPhone, een USB-C-kabel met een Android-telefoon, hier is hoe om hen te beschermen tegen breuk.

Het Verzorgen van Uw Kabels

anker.com

De beste manier om te stoppen met de kabels uit te breken is om de juiste zorg van hen. In het bijzonder, houd de kabel door de stekker bij het verwijderen van een apparaat of een USB-poort. Plotseling trekken van een kabel zonder dit te doen, zal de druk op het zwakste deel van de constructie, waarbij de kabel verbindt de stekker.

In het vervoer, loop je kabels en houden hen gebonden en voorzien van een riem of clip waar mogelijk. Zorg ervoor dat u de lus van de kabel op de juiste wijze door te manipuleren met uw handen. De kabel zal uiteraard spoel op een bepaalde manier, die je altijd moet proberen om te repliceren. Sommige kabels, zoals het Anker Powerline+ onder, voorzien van een klittenband voor eenvoudig transport en opslag. De “roadie wrap” is de beste manier om wrap uw laadkabel.

Vermijd overmatig buigen van de kabels, of het verpakken ze te strak aan. Het buigen van de kabel, in het bijzonder op het punt waar de kabel verbindt de stekker, is de belangrijkste oorzaak van de schade over tijd. Als je kunt voorkomen dat uw apparaat gebruiken terwijl het wordt opgeladen, kunt u voorkomen dat onnodig slijtage van de kabel.

Zal je waarschijnlijk nodig hebt om je gedrag te veranderen en doorbreken van oude gewoontes, maar uw kabels zullen u er dankbaar voor zijn. Als u instinctief pak uw telefoon in de ochtend voordat je uit bed, zorg er dan voor dat u de kabel eerst. Lag daar in bed met de kabel buigen heen en weer als je rollen niet ideaal. Als je gewend bent om te gooien van je oplaadsnoeren in een tas voor een weekendje weg, een tweede tot en spoel ze goed.

GERELATEERD: Hoe Goed Wrap laadkabel om Beschadiging te Voorkomen

Gebruik Een Kabel-Beschermers

tudiaproducts.com

Kabel beschermers van het werk door de bescherming van het punt waar de kabel verbindt de plastic of metalen plug. Ze worden gemaakt van een flexibel materiaal, zoals rubber, om de kabel aan te spannen licht wanneer de druk wordt toegepast. Als de kabel beschermer niet flex, is het alleen maar verplaatst het punt van zwakte verder op de kabel.

U kunt kopen een pakket van kabel-beschermers voor een paar dollar online. De TUDIA KLIP is een van de beste oplossingen voor de Apple Lightning, iPod, MagSafe, en Apple Horloge laders. Voor een goedkoper product dat compatibel is met vrijwel elk USB-lader, check out de Jetec multi-kleurige spiraal beschermers of de Nite Ize CordCollar.

amazon.com

Als je het gevoel crafty, kunt u toevoegen springs naar uw kragen toevoegen van een beetje spanning en voorkomen dat de kabel van het buigen tot een kritisch punt. Voor een meer veerkrachtige zelfgemaakte oplossing, check out de Paracord Koord Versterking tutorial op Instructables.

Bijna alles wat het kan voorkomen dat je de kabel van overmatig buigen zal helpen beschermen, of het nu een zelfgemaakte hoes of een strip van elektrische tape.

Het voorkomen van Ongevallen met Magnetische Adapters

voltacharger.com

Terwijl de kabels dragen uiteraard de loop van de tijd, beschadiging van de kabel wordt nog verergerd door de plotselinge beweging. We hebben het allemaal per ongeluk snagged een kabel laden, te verzenden, al was het opladen vliegen door de kamer. Wanneer dit gebeurt, de kabel meestal op zijn plaats blijft.

Magnetische adapters neem de benadering gebruikt in Apple ‘ s (nu ter ziele) MagSafe power kabels en toepassen op vrijwel elk apparaat dat u bezit. Eerst plaats je een kleine magnetische adapter in uw apparaat opladen van de haven. Deze adapter sluit magnetisch aan een kabel laden wanneer dat nodig is.

Kabels niet meer gebogen van vorm als je per ongeluk vangen uw smartphone, aangezien een kleine hoeveelheid kracht is het loskoppelen van de kabel veilig. U kunt zoveel kopen adapters als je wilt, en gebruik dezelfde kabel om op te laden alles. De adapter steekt iets uit aan de onderkant van uw apparaat voor gemakkelijke verwijdering, en het kan zelfs helpen om je oplaadpoort, vrij van pluizen en andere smurrie.

Volta is waarschijnlijk de meest bekende magnetische te laden. Voor gewoon verlegen van $20 krijg je een Volta 2.0 kabel laden en twee adapter “tips” om te passen Bliksem, Micro USB, USB of type C-verbindingen. Er zijn ook tal van betaalbare oplossingen beschikbaar op Amazon en andere online shopping diensten.

Houd in gedachten dat je gaat nodig hebben om te kleven op een enkel systeem (of merk) als u wilt delen dezelfde laadkabel tussen verschillende apparaten. Je kon zelfs het toevoegen van een kabel-protector om je magnetische lader voor een meer duurzame oplossing.

Kosten (Bijna Elk Apparaat) Draadloos

amazon.com

Draadloos opladen is nu wijdverspreid in de moderne smartphones. Als u eigenaar bent van een recente iPhone-of Android-apparaat, is er een hoge waarschijnlijkheid het kan opgeladen worden draadloos. Moet u voor de aankoop van een Draadloze Qi-lader om het te gebruiken, als dit Anker 10W Wireless Charging Stand, die biedt zelfs ondersteuning voor snel opladen.

Dit is een manier om te verslaan van de gebroken kabel blues. Helaas, het voorkomt dat u het gebruik van uw apparaat tijdens het opladen, maar dat is een goed excuus om uit te schakelen en het negeren van uw smartphone voor een half uur. Maar zorg ervoor dat u koopt een draadloze lader met een voldoende hoog wattage (10W) als u gebruik wilt maken van snel op te laden. De iPhone X, XS, XR, en 8 zijn allemaal voorzien van draadloos opladen, maar kan alleen worden opgeladen bij een maximum van 7,5 W—en, zelfs dan, alleen met specifieke, door Apple goedgekeurde draadloze opladers.

Als uw apparaat niet native zijn voorzien van draadloos opladen ondersteunen, kunt u dit gemakkelijk met een goedkope Qi-ontvanger. Deze nemen de vorm van dunne opladen pads die aansluiten op uw poort opladen en vasthouden aan de achterkant van je smartphone. De meeste van hen leven onder uw zaak, uw zaak is niet gemaakt van metaal.

Met een Qi-receiver geïnstalleerd, wordt uw apparaat zal in staat zijn ontvangen een toeslag van draadloze Qi-laders. Uw betaling kan de snelheid van je beperken in vergelijking met native draadloos opladen, maar voor rond de $10 upgrade is goedkoop genoeg om te rechtvaardigen.

Zorg ervoor dat je het recht koopt Qi-ontvanger voor uw apparaat, ongeacht of u een Lightning-poort, Micro-USB type-a of Een USB-C aansluiting.

GERELATEERD: Hoe Laad Je iPhone of iPad Sneller

Investeren in Een Kabel om Ze Allemaal te Regeren

fusechicken.com

Apple ‘ s officiële Lightning-kabel kost $29 voor een 2-meter USB-A naar Lightning-connector. Als je in plaats van één per jaar, je betaalt bijna $90 voor drie jaar van de iPhone op te laden. Waarom niet meer investeren geld in een sterkere iPhone opladen kabel, die niet alleen de laatste maar ook bespaart u geld op de lange termijn?

De Zekering Kip Titan Plus is een 1.5 meter USB-A naar Lightning kabel. Het is gemaakt voor Apple ‘ s Gemaakt voor de iPhone productienormen, wat betekent dat de gegevens bevat mogelijkheden en kan gebruikt worden als zowel een lader en een sync kabel. Het is beschermd door de twee lagen van flexibele steel, met afgesloten aluminium behuizing op elke verbinding. Het is van jou voor € 37.50.

Zekering produceert ook een reeks van kabels met USB-C en een Micro-USB-connectiviteit, perfect voor Android-gebruikers. Ze worden geleverd met een levenslange garantie, maar wees ervan bewust dat alle metalen constructie resulteert in extra gewicht en verminderde flexibiliteit.

Anker ‘ s Powerline+ is een andere zeer gewaardeerde opladen kabel beschikbaar in de Bliksem, Micro-USB en USB-C variaties. De kabel is voorzien van een aramide vezel (Kevlar) kern en dubbel nylon vlechten die Anker zullen de vorderingen laatste tien keer langer dan bij andere kabels.

U kunt ook terecht voor goedkopere kabels gemaakt met aramide vezel (zoals deze met Lightning-kabel en de Micro-USB-kabel) over shopping sites als Amazon. Voor de beste resultaten combineren met een stoere kabel met kabel-beschermers en de juiste kabel zorg.

GERELATEERD: De Meest Duurzame Lightning-Kabels Voor het Opladen van Uw Behoeften

Reparatie Van Uw Kabels Begin

amazon.com

Gerafeld kabels zijn gevaarlijk. Je neemt risico ‘ s als u doorgaat met het gebruik van een lader eenmaal de slag weer te geven van tekenen van slijtage. Niet alleen kon je de schade wat u ook opladen, maar je kan ook een vervelende schok of brand veroorzaken. Wij adviseren weg te gooien beschadigde kabels om aan de veilige kant.

Als u overtuigd bent van uw kabel niet te zwaar beschadigd zijn, of het is gewoon begonnen met het tonen van tekenen van slijtage zonder volledig bloot de bedrading, wilt u misschien om te herstellen van uw kabels in de plaats. Veruit de beste manier om dit te doen is door het gebruik van elektrische warmte-krimpkous.

U kunt kiezen uit een kit van krimpkous voor minder dan $10. Deze buizen passen over uw bestaande draad, dan krimpt op maat bij directe warmte wordt toegepast. Voor snelle resultaten met het gebruik van een warmte kanon, maar in veel gevallen, een haardroger werkt ook met een beetje geduld. De slang vermindert de flexibiliteit enigszins, zodat deze zelfs kunnen trekken dubbele plicht als kabel beschermers om te voorkomen dat toekomstige rafelen.

Vergeet niet: als je je ongemakkelijk voelt met de staat van een kabel -, knip het en gooi het in de vuilnisbak.

Het opladen van Uw Telefoon in een Dock

belkin.com

Smartphone dock is misschien ongewoon, maar ze dienen een doel. Sinds de dock niet bewegen, ze zijn niet zo gevoelig voor dezelfde slijtage als standaard laadkabel. U zal niet worden van het lezen van uw apparaat in bed, maar je zal ook niet het buigen van de kabel constant van beide.

De meerderheid van de dokken lijkt gericht op het Apple-gebruikers, zoals de Belkin ChargeSync. Dit komt waarschijnlijk doordat een groter percentage van de Android-apparaten zijn voorzien van draadloos opladen.

De Toekomst is Draadloos

Kabels zijn kwetsbaar, en de volledig draadloze toekomst is er nog. U hoeft niet om een fortuin te besteden; maar zorg ervoor dat je het kopen van een goede kwaliteit van de kabels door het vermijden van de goedkope en vervelende exemplaren. Als je een Apple gebruiker bent, zorg ervoor dat u alleen kopen kabels die voldoen aan Apple ‘ s Made for iPhone (MFi) – normen.

Als uw toestel wordt opgeladen via een USB-C, zal u wilt om extra oplettend te zijn dat u kiest voor een veilig USB-C-kabel die is niet schadelijk voor uw apparaten.

LEES VERDER

  • “Hoe Installeer en Gebruik maken van het Tor-Browser op Linux
  • “Hoe om te Zien Welke Apps Zijn het Gebruik van Uw Microfoon op Windows 10
  • “Het Inschakelen van Sabotage Beveiliging voor Windows-Beveiliging op Windows 10
  • “Het Gebruik van de naam van de Opdracht op Linux
  • “Hoe Stop je met Mensen van het Stelen van Uw Pakketten