Hur man matar in Kaomoji på Windows 10 (╯°□°)╯︵ ┻━┻

0
113

Glöm emoji. Windows-10: s senaste uppdateringen, Maj 2019 Update stöder också kaomoji som (╯°□°)╯︵ ┻━┻ och (ヘ・_・)ヘ┳━┳. Använda ett dolda genvägar på tangentbordet för att välja din favorit kaomoji och knappa in dem i någon app—nr kopiera-klistra in från webbplatser krävs.

Om du inte är bekant med kaomoji, de är populära i Japan. De är inte som emoji, som är bilder. Kaomoji är mer som traditionella textbaserade emoticons men kan kan du förstå dem utan att luta huvudet till vänster. Till exempel, 🙂 är en emoji, och ^_^ är en kaomoji.

Denna funktion är en del av Windows 10 emoji-picker. För att öppna den, tryck Windows+. (det är en period) i alla program. Klicka på den; -) – ikonen överst i listan om du vill visa ett bibliotek av kaomoji.

Om du inte ser den; -) – ikonen här, du har inte installerat den här uppdateringen på DATORN ännu. ( –)ノ(._.`)

Använda ikonerna längst ned i listan för att bläddra bland olika kategorier av kaomoji. Det är mer än du kan se på första—använd din mus för att rulla hjulet eller dra rullningslisten till höger för att flytta genom listan.

De viktigaste fliken på vänster innehåller de senast använda kaomoji, vilket ger dig enkel tillgång till de du använder ofta. Men, det finns inget sätt att fästa favoriter bortsett från det. _(ツ)_/

Du kan navigera i gränssnittet helt och hållet med ditt tangentbord också. Tryck Windows+. för att öppna den trycker du på Tabb två gånger för att välja det översta ikoner, tryck på höger piltangent på tangentbordet för att markera den kaomoji ikonen, tryck på Enter för att aktivera den, tryck på Tabb för att flytta fokus till biblioteket av kaomoji, välj med piltangenterna och tryck på Enter för att infoga det. Du kan också trycka på Tab igen för att välja den nedre raden och använd piltangenterna och Enter för att välja en typ av kaomoji.

Nu kan du snabbt sätta in kaomoji i alla program.

( •_•)>⌐■-■

(⌐■_■)

RELATERAT: Allt Nytt i Windows 10 Maj 2019 Uppdatering, Tillgänglig Nu

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Titta på den 2019 FIFA Women’ s World Cup Online (Utan Kabel)
  • “Hur man Använder timeout-Kommandot i Linux
  • “Googles Arenor Är på Väg att Krascha Mot ISP Data Caps
  • “Hur för att Inaktivera Bilder i Chromes adressfält sökförslag
  • “Varför Windows 10 Säger att Din Wi-Fi-Nätverk “inte Säker”