Hur till Hålla Din Chromebook På När Du Stänger Locket

0
106

Chrome OS som normalt placerar ditt operativsystem till en låg effektförbrukning i viloläge när du stänger locket. Detta kan vara problematiskt om du ansluter din bärbara dator till en extern skärm. Här är hur man kan stoppa din Chromebook kommer att sova när du stänger locket.

RELATERAT: Bör Du Stänga av, Sova, eller Viloläge Din Bärbara dator?

Innan vi börjar, en nödvändig observera: du stänger din bärbara dator locket och kasta den i väskan medan det fortfarande skulle kunna orsaka några allvarliga problem på grund av dålig cirkulation eller blockera ventilerna. Din bärbara dator kommer att fortsätta att köra, slösa bort batteriet och potentiellt även överhettning i din väska. Du måste manuellt lägga din bärbara dator till viloläge eller stänga av den med hjälp av dess power-knappen eller alternativ i Power-menyn i stället för att bara stänga locket.

Dessutom, jagf du använder en Chromebook går i skolan eller på arbetet, kan du inte kunna ändra din sömn miljö. Du bör kontakta din systemadministratör för att få ytterligare hjälp.

För att ändra standardinställningen av Chrome OS när du stänger locket, klicka på klockan området för att öppna aktivitetsfältet, och klicka sedan på Inställningar cog.

Bläddra nedåt och under avsnittet Enhet, klicka på “Makt”.

Växla reglaget bredvid “Sova när locket är stängt” läge Off.

Till skillnad från i Windows 10, Chrome OS inte har en separat inställning för när din bärbara dator är ansluten. Så, om du brukar endast att använda din bärbara dator ansluten hemma men väljer att ta det som är på språng, alltid se till att du stänger av eller sätter den i vänteläge när du lägger den i väskan för att förhindra överhettning.

 

RELATERAT: Hur du Håller Din Laptop På Med Locket Stängt på Windows-10

Efter att du har gjort ändringarna kan du stänga fönstret. Inget behov av att spara, det gör det automatiskt.

Du bör nu kunna stänga locket på din bärbara dator utan att den går in i viloläge. Om du vill byta tillbaka till standard-inställningar, gå tillbaka till Inställningar > Ström, för att sedan växla tillbaka till On-läge.