Den Bästa Titan Nyckelring Verktyg

0
148
Northwall, Nite Ize

Är du trött på sladdriga, ointressant nyckelring verktyg fyllnadsmedel upp dina fickor? Kanske är det dags att byta till en lätt, extremt slitstark titanium keychain tool.

Som rostfritt stål, titan, är hållbart och rostfritt. Det används i industrin, krig och vvs (mycket liknande fält). Men till skillnad från rostfritt stål, titan är löjligt lätt. På grund av detta, titan är en uppskattad material i flygindustrin, konkurrenskraftiga bilindustrin, och som det visar sig, nyckelring verktyg för industrin.

Om du har någonsin blivit besviken av vikt och bulk av en standard nyckelring verktyg, då är det nog dags att omfamna titan. En bra titan tool kan spendera en livstid på din nyckelring, utan fyllnadsmedel upp eller tynga ner dina fickor.

Det är därför vi har tagit tid att hitta den bästa titan nyckelring verktyg, i alla former och storlekar. Alla dessa verktyg är speciella på sitt sätt, men de flesta av dem är kompakt multi-verktyg som kan användas för en mängd olika tillämpningar.

Northwall 9-i-1-Tangenten Formad Multi-Verktyg ($15)

Northwall

Söker du en liten, diskret titan multi-verktyg? Den Northwall nyckel storlek multi-verktyg kan stå i för nio olika verktyg, utan fyllnadsmedel upp dina fickor. Detta verktyg har en inbyggd flasköppnare, fyra olika skiftnyckel storlekar, en skruvmejsel, en box cutter, och naturligtvis, en nyckelring loop.

Detta är en bra produkt för folk som hatar skrymmande multi-verktyg och arméknivar. Det är elegant, det är hållbart, det är billigt, och det kan hjälpa till i en nypa.

Köp på Amazon

Northwall Karbinhake 12-i-1 Multi-Verktyg ($25)

Northwall

Om du letar efter en praktisk, snygg titan multi-verktyg, då bör du kolla Northwall karbinhake. Denna lätta verktyg har en inbyggd linjal, sju skiftnyckel storlekar, en vanlig och Philips skruvmejsel, kapsylöppnare, en konservöppnare, en hex-bitars drivrutin, och naturligtvis, en karbinhake-stil spärren.

Köp på Amazon

MidSir Camping Multi-Verktyg ($14)

MidSir

En camping resa kan vara en bra tid för familjen, så länge du kommer ihåg att ta några verktyg. Om du vill vara redo inför en katastrof (eller glömska), bör du överväga att ta tag i MIdSir titan multi-verktyg.

Denna multi-tool har en inbyggd kniv, tre skiftnyckel storlekar, en wire cutter, en prybar, en skruvmejsel och en flasköppnare. Denna keychain tool är praktiskt för varje situation, men det är särskilt användbart när du behöver en snabb reparation eller minska något, och din viktigaste verktyg är någon annanstans.

Köp på Amazon

Nite Ize DoohicKey 5-i-1 Karbinhake Multi-Verktyg ($4)

Nite Ize

Om du letar efter en industriell stil titan multi-cool, då bör du kolla in den Nite Ize DoohicKey. Denna karbinhake multi-tool har en tryckt på en linjal, ett mått härskare, tre skiftnyckel storlekar, en kapsylöppnare, och en skruvmejsel.

Den här funktionen är särskilt användbar för entreprenörer, men det är också en dröm för någon händig person. I en nypa, behöver du inte för att gå på jakt efter en skiftnyckel, skruvmejsel, eller linjal. Plus, när du är klar med att fixa ett skrivbord eller mäta något, du kan spricka öppna en iskall öl.

Köp på Amazon

TEC Tillbehör Pixel TI Micro Ficklampa ($40)

TEC Tillbehör

Om du någonsin befunnit dig i behov av en varaktig nyckelring ficklampa, då bör du kolla in Tec Tillbehör Pixel TI titan mikro ficklampa. Den här robusta lilla enheten ger ut 25 lumen ljus, men det är bara om storleken på en $1 mynt.

Pixel TI s-batterier är lätta att byta, men du bör inte byta ut dem ofta. LED-lampor får en ton av körsträcka, särskilt när de är så här små.

Köp på Amazon

True Utility FireStash Nyckelring Tändare ($9)

True Utility

Behöver du ett ljus? Oavsett om du är på camping eller reser, en lättare kan vara användbart i en nypa. I stället för att hålla reda på en skrymmande Bic, du kan ta den lilla, eleganta True Utility FireStash lättare.

Den Verkliga Nyttan FireStash lättare är byggd med en tuff titan skal, så att du kan vara säker på att det är säkert vart du än reser. Och eftersom det är så liten, du kommer inte att märka att det fyllnadsmedel upp din nyckelring. Bara hålla i åtanke att detta är ett gammaldags och lättare, med en veke och en flint. Som en Zippo, FireStash lättare kommer att vara för evigt, men det behöver en tillfällig beröring av TLC.

Köp på Amazon