Niet op Zoek naar Uw Telefoon Maken Je Duizelig? Uitschakelen Animaties

0
81
Giulio_Fornasar/Shutterstock

Zijn uw telefoon boterachtige-vloeiende animaties veroorzaakt door reisziekte, vermoeide ogen, of zelfs vertragen prestaties van apps? Die animaties zijn slechts voor het uiterlijk, en je kunt uit veel van hen op zowel de iPhone en Android.

Het verminderen van reisziekte en de Snelheid van Uw Telefoon

Scherm animaties zijn geweldig, en ze zijn vaak een onderdeel van wat maakt een nieuwe telefoon lijkt zo glad. Maar animaties zijn niet zonder hun tekortkomingen, met name op oudere telefoons met bijgewerkte besturingssystemen.

Zie, moderne besturingssystemen gebruik van animaties voor elk denkbaar doel. Of u nu schakelen tussen apps, het uitschakelen van de telefoon, het scherm ontgrendelen, of het ontvangen van een melding, kunt u uw telefoon gaat naar een snelle animatie om dingen zien er leuk uit.

Dat is een probleem voor de twee grote redenen. Voor een, scherm animaties kan leiden tot vermoeide ogen, hoofdpijn en misselijkheid in de buurt van de slechtzienden (of in het algemeen gevoelige) mensen. Smartphone animaties kan leiden tot wagenziekte.

Plus, oudere telefoons met bijgewerkte besturingssystemen niet altijd de middelen te hanteren animaties. Als een resultaat, een oudere telefoon kan draaien een stuk langzamer dan het echt moet.

Er is slechts één remedie voor deze problemen: uitschakelen van animaties. Uitzetten van animaties is makkelijker dan je zou denken, en het proces zal niet pijn doen de prestaties van uw telefoon. Het kan zelfs versnellen.

Hoe minder Beweging op de iPhone

De meeste mensen hebben een hekel aan het idee van duiken in een menu instellingen en flipping schakelaars. Maar om eerlijk te zijn, het Apple menu instellingen is zeer eenvoudig te navigeren. Het uitschakelen van een iPhone animaties is praktisch een proces van twee stappen.

Ga eerst naar Instellingen, druk op Algemeen en selecteer de Toegankelijkheid optie.

Van de Toegankelijkheid pagina, het vinden en inschakelen van de Vermindering van Beweging instellen.

Er is maar een optie op het Verminderen Motion pagina. Dit, natuurlijk, is het Verminderen van de Beweging optie. Tik op het uitschakelen van uw iPhone animaties. Als je ooit wilt uw animaties rug, open gewoon het Verminderen van de Motie pagina en schakelen het Verminderen Motion optie weer aan.

Hoe aan te Passen Animatie Schaal op Android

Uitzetten van animaties op de iPhone is een wandeling in het park. Maar op een Android-telefoon, moet u om te zetten in een beetje extra inspanning.

Allereerst, wil je om te kunnen Developer Opties op uw telefoon. Maak je geen zorgen, waardoor de Developer Opties zal niet breken uw telefoon of wat dan ook, het is gewoon opent een meer robuuste opties-menu op uw Instellingen-pagina.

Om te kunnen developer opties, ga naar je Android-Instellingen, scroll naar beneden en tik op Over de Telefoon.

Blader door de Over het scherm van de Telefoon totdat u uw telefoon Build-Nummer. Op sommige nieuwere telefoons (zoals de Galaxy S9 en S10), het Build-Nummer zal worden verborgen achter een Software-Informatie pagina opties.

Nu, raak je Build-Nummer totdat uw telefoon kondigt aan dat “Je bent Nu een Ontwikkelaar!” Uw telefoon kan ook vragen om uw wachtwoord voor het vergrendelingsscherm.

U kunt nu toegang tot de Developer Opties menu. Ga terug naar de pagina ‘Instellingen’ en druk op ‘ Opties voor Ontwikkelaars.”

Scroll naar beneden totdat u het Venster ‘animatie schaal”, “overgang animatie schaal” en de “animator duur schaal” opties. Ze worden in de richting van de onderste helft van je Developer Opties pagina, dus voel je vrij om te beginnen vanaf de onderkant en werk je weg omhoog.

Nu kunt u uw telefoon animatie snelheid. Deze drie opties kan overweldigend zijn (ze zijn niet zo eenvoudig is als de iPhone Verminderen Motion-functie), maar ze zijn niet te moeilijk om te begrijpen.

Het venster ‘animatie schaal” bepaalt de snelheid van in-app van windows en meldingen, ‘Overgang animatie schaal” bepaalt de snelheid van app naar app overgangen, en “Animator duur schaal” bepaalt de snelheid van in-app-effecten, zoals het laden van het wiel.

Standaard animatie snelheden worden ingesteld op “1x.” U heeft de optie in te schakelen animaties uit, hun snelheid te verhogen door hun waarde “.5x,” of daling van de snelheid door het instellen van de waarden tussen “1,5 x” en “10x.” Als je snel wilt lachen, stel al je animatie snelheden “10x.” Anders, gewoon uitzetten.

Als u genieten van het gebruik van uw telefoon met animaties uitgeschakeld, kunt u deze uitschakelen desktop animaties op een Windows-PC of inschakelen Verminderen Beweging op je Mac.

GERELATEERD: het Uitschakelen van het Venster Minimaliseren en Maximaliseren Animaties op Windows