Det Bästa Kylning Lakan för Hot Sliprar

0
115
Stock-Asso/Shutterstock

Sommaren är snabbt närmar sig, och om din luftkonditionering enhet har makten i en semi lastbil, kan du vara i butik för några obehagligt varma nätter. Ett bra sätt att minska svettning i din säng för att få lite nya lakan särskilt utformade för att sova lugnt.

Hålla coola samtidigt paketerade är lite av en oxymoron, men många människor blir så vana vid det att en fullständig uppsättning lakan att de tycker att det är svårt att sova utan dem, även om det är för varmt. Lyckligtvis finns det massor av lakan utformad med varma klimat och varma sliprar i åtanke, inom ett brett spektrum av budgetar. Det finns också ett par kompletterande produkter som du kan prova för att hålla dig sval. Kolla in dem nedan.

Observera att priserna på våra val är för queen size-madrasser: större eller mindre sängar kommer att vara mer eller mindre dyra, respektive.

Den Bästa Övergripande Svala Lakan: Peachskin ($100)

Peachskin hög kvalitet ark är en favorit för hot sliprar. Peachskin

Peachskin är utrustad lakan är utformade för att reglera en sleeper temperatur, som utgör en gyllene medelväg mellan dyr “performance”, sängkläder och billigt öppna väva tyger. Peachskin egna blandning är syntetiska, inte bomull, men en super-hög tråd räkna håller den mycket bekväma. Det är utformat för att vara bra andningsförmåga och fukt fuktspridande, snabbt att göra med svett och håller dig torr.

När du tvättar lakan—och du behöver oftare om du är i ett varmare område eller din luftkonditionering är opålitlig—de ska vara klar på under en halv timme på en “medium” torktumlare cykel. Trots deras syntetiska bygga, de är otroligt mjuk och smidig.

Köp på Amazon

Det Bästa Bidraget Svala Lakan: Sheex (Sek 189)

Sheex använder en polyester-elastan blandning för sina lakan, som träning kläder. Sheex

För dem som bor i särskilt varma miljöer, eller som bara naturligt varm som en människa ugnen, kanske du vill ta steget till något mer kapabel. Sheex sheet ställer in är mer än dubbelt så dyra som de mer allmänna plocka, men de gör upp för det med ett material som liknar prestanda atletisk slitage med en 87-13% polyester-spandex blandning. (Det är lite som att sova i en fancy golf polo.)

Folk älskar andas och temperatur utan bestämmande sheet ställer in, perfekt för den som har normal bomullslakan alltför toasty. Sheex uppsättningar finns i en mängd olika färger för att matcha din inredning, och alla har clips för att hålla monterad duk fäst på din madrass.

Köp på Amazon

De Bästa Budget Svala Lakan: Linne Hem Bomull Percale ($43)

Percale lakan med en låg trådantal är mycket mer bra andningsförmåga än vissa dyrare alternativ. Linne Hem

Om urvalet ovan är utanför din prisklass, då du kommer att behöva titta mer allmänt rätter i traditionell bomull. Percale lakan är mycket bättre än de mer populära “jersey tyg ger värme och fukt genom, och 200-tråd-count urval från Linne Hem är mer naturligt bra andningsförmåga än dyra high-tråd ark.

För att vara tydlig, de är inte så mysigt som det dyrare alternativ—”friskt” är ett adjektiv som ofta tillämpas på denna tråd räkna, så att de med speciellt känslig hud kanske inte gillar dem. Skärpa är en del av den kyla som magi dock. Super mjuka lakan tenderar att drapera nära kroppen, men styvare blad “tält” mer och ger mer luft rörelse—om du hatar känslan av att dina lakan klamrar sig fast dig, ge Percale väva lakan ett skott. Inte bara det, men på bara $43 för en komplett monterade blad set, platt ark, och två örngott, det är en lösning för varma sommardagar sova som inte kommer att bryta banken.

Köp på Amazon

Den Bästa Cool Hjälparen eller Påslakan: Easeland

Detta lätta täcke är en av de coolare alternativ om du behöver det. Easeland

Du kan skala bort det översta lagret av dina sängkläder om du blir för varm, men en hel del slipers föredrar den extra vikt för den skull komfort. Det sätter upp en dragkamp mellan värmeisolering och hela natten komfort, behändigt lösas av Easeland hjälparen. Den syntetiska fylla (i stället för gåsdun) gör hjälparen otroligt lätt men ändå ger tillräckligt med volym för att hålla lakan under säkra. Observera att detta är förmodligen alltför lätta att använda under vintern om du slår termostaten tillbaka.

Köp på Amazon

Ärade Gadget Nämna: BedJet V2 ($400+)

Den BedJet är dyrt, men det är i princip dedikerad luftkonditionering för dina lakan. BedJet

Om du bor i ett hett område och ingen mängd av tjafsa med din AC eller plocka premium-ark är att göra en skillnad, kanske du vill kolla in BedJet system. Det är en värme-och kylsystem för din säng. Det är galet dyrt—$400 för standard-modellen, $900 för en som erbjuder dubbla zoner för partner att dela en säng—men fans av den gadget med begränsad kylning alternativ tycker att det är värt varenda öre.

Ni kontrollera det genom att avlägsna eller, om du har premium-modell, en ny smartphone-app. Premium-versionen även stenar en ganska snygg funktion: du kan använda smartphone-app för att styra temperaturen över tid och använda temperatur skift för att hjälpa dig somna bättre och vakna upp automatiskt.

Köp på Amazon