Dagelijks Nieuws Roundup: T-Mobile en Sprint Fusie Centimeter Dichter bij de Goedkeuring

0
81

T-Mobile en Sprint zijn aan het praten over het samen maken van 5G baby ‘ s sinds April van vorig jaar, en met een voorlopige knipoog van de FCC, het lijkt erop dat het paar zou worden dichter bij de goedkeuring voor de fusie.

FCC-voorzitter Ajit Pai gaf zijn goedkeuring voor de fusie na de T-Mobile heeft een belangrijke beloften voor de groei van 5G in een post-fusie wereld. Hij beweert dat hij dit zal een “unieke kans om het versnellen van de implementatie van 5G in de Verenigde Staten en brengen veel sneller mobiel breedband op het platteland van de Amerikanen,” bemoedigend zijn de FCC-collega ‘ s die ook de goedkeuring van de deal.

Natuurlijk, T-Mobile is de belofte van een brede 5G uitrol heeft om een back-up gemaakt, en de FCC goedkeuring zal komen met “afdwingbare eisen.” Bijvoorbeeld, SprinT-Mobile (zoals ik heb liefdevol noemen) nodig om low-band 5G tot 97 procent van het land, met mid-band 5G beschikbaarheid 75 procent binnen drie jaar. Dit moet worden gevolgd door low-band 5G uitgebreid tot 99 procent van alle Amerikanen en de mid-band 5G tot 88 procent in zes jaar. Het vereist ook dat 85 procent van het amerikaanse platteland krijgt toegang tot low-band 5G binnen drie jaar en 90 procent na zes jaar.

Terwijl dat klinkt allemaal goed en wel, de samenvoeging vereist en de goedkeuring van het Ministerie van Justitie. Terwijl het in eerste instantie uitgegaan van het amerikaanse ministerie van justitie zou gaan, samen met de FCC-uitspraak, een nieuw rapport van Bloomberg suggereert dat misschien niet het geval. Volgens mensen die bekend zijn met de materie,” er is nog steeds een punt van zorg dat dit schadelijk is voor de concurrentie, waardoor het ministerie van justitie reden om zich te verzetten tegen de deal.

Dat gezegd hebbende, er is niet heel veel bewijs voor back-up van Bloomberg rapport—misschien is het waar, misschien is het niet. Aan het einde van de dag, we zullen gewoon moeten afwachten en zien wat er gebeurt. [De Rand, Android Police]

In Ander Nieuws

  • Huawei krijgt een tijdelijke licentie voor sommige activiteiten in de VS: De banhammer kwam hard neer op de Huawei dit weekend, met Google, Intel, Qualcomm, en meer stopzetting van het zakendoen met de vennootschap na een blok in de VS. Nu, het AMERIKAANSE Ministerie van Handel heeft verleend Huawei een tijdelijke licentie te blijven ondersteunen van een aantal benodigde infrastructuur hardware-en Android-apparaten tot 19 augustus. Na dat, indien een overeenkomst niet heeft voldaan, gaan de lichten weer uit. [9to5Google]
  • Google kondigt Glas 2: De nieuwe Google Glass Enterprise Edition 2 (wow) is een nieuw ontworpen nemen op Glas met een nieuwe chip, betere specs, verbeterd ontwerp, en $999 prijskaartje. De industrie is echt de nieuwe thuisbasis voor Google Glass. [Google Blog]
  • Een nieuwe Facebook scam trucs gebruikers te laten denken dat ze het doneren van geld aan terroristische organisaties: met Behulp van producten zoals Facebook Messenger, oplichters zijn het raken van nietsvermoedende gebruikers en het smeden van pseudo-vriendschappen en later vragen voor een klein beetje geld. De volgende dag, de oplichters bellen met de gebruikers beweren handhaving van de wet, waarin de gebruiker zijn ze schuldig aan het geven aan terroristen. Dan vertellen ze dat de gebruiker ze recht hebben op een advocaat voor een $1000 voorschot. Jeeeez. [Vlieger]
  • Sony spreekt meer over de PlayStation 5: Geen nieuwe details over de console zelf werden geopenbaard, maar het klinkt als de PlayStation 4 zal blijven voor ten minste drie jaar te helpen om de 5 overeind te houden na de release. Ook Sony (opnieuw) dat de PS5 zal compatibiliteit met PS4-titels. [Engadget]
  • Instagram schending bloot gegevens voor miljoenen gebruikers: Een database gehost door AWS was vertrokken zonder een wachtwoord, waardoor hackers toegang hebben tot de gegevens van meer dan 49 miljoen beïnvloeders, beroemdheden en merken. De gegevens bevat bio, profielfoto, het aantal volgers, locatie geverifieerd, e-mailadres en wachtwoord. [TechCrunch]
  • Pandora krijgt een desktop app: Het streamen van muziek onderneming heeft haar eerste desktop-app, die nu beschikbaar op mac os met Windows “binnenkort.” [Pandora Blog]
  • USP ‘ s gaat testen in zelf-rijdende vrachtwagens: USPS twee weken een contract met TuSimple, een San Deigo op basis van zelf-rijdende truck company, om te zien hoe autonoom transport van trailers van de mail zal werken. Het gaat om het gebruik van de trucks voor vijf retourvluchten, bekleding 1.000 mijl per stuk. De toekomst begint nu. [Engadget]

Het werd onlangs gesuggereerd dat Pluto heeft vloeibare oceanen gevonden onder lagen van ijs, maar het was onduidelijk hoe dit mogelijk was, gegeven de planeet afstand van de zon en de ultra-koude toestand. Nu hebben wetenschappers de hypothese over de reden waarom deze oceanen niet volledig bevroren lagen van gas onder het ijs werken als isolatoren te houden van de vloeistof uit het vriespunt solide. Dat is, natuurlijk, de ultra-vereenvoudigde versie van het onderzoek, want er is veel meer dan dat. Als u geïnteresseerd bent in de volledige details, de gepubliceerde paper is een fascinerend te lezen. [Vlieger]