De Beste Microfoons voor Podcasters

0
82
Michael Crider

Aspirant-podcasters moeten een essentieel onderdeel van de apparatuur aan de slag: een goede microfoon. Terwijl degenen die van plan zijn te doen video en bekijk onze webcam roundup, een echt solide microfoon en de goede audio kwaliteit die wordt geleverd samen met het niet-onderhandelbaar.

De standaard pick in dit gebied al jaren is de Blue Yeti, en we steken met het, zelfs nadat het bedrijf de verkoop van Logitech. Maar als je niet kan veroorloven een Yeti, of wilt u iets uitgebreider voor de audio-apparatuur die meer geschikt zijn voor muziek of een mobiele installatie, wij hebben u gedekt. Tenslotte hebben we een aantal aanbevelingen doen voor aanvullende apparatuur om echt te brengen van uw audio-kwaliteit, tot de best mogelijke niveau.

De Beste Standaard Podcasting Mic: Blue Yeti ($125)

Kom op, je wist dat dit zou worden aan de top. Blauw

Blue Yeti microfoon is de F-150 van de podcasting wereld: het alomtegenwoordige, betrouwbare, en eigenlijk de eerste waar iedereen aan denkt wanneer ze horen “podcasting mic.” Het is verdiend zijn sterling reputatie: met een fantastisch audio-kwaliteit, super-eenvoudige setup via een standaard USB-interface, en de elementen die zelfs beginners snel kunnen begrijpen, maar het is een favoriet van beginners en podcasting veteranen.

De Blue Yeti komt in een verscheidenheid van kleuren (met inbegrip van, ja, blauw) en wordt vaak aangeboden met een accessoire en het spel bundels, maar de standaard versie meestal verkoopt voor ongeveer $125. Als je iets een beetje meer compact (en) wilt opslaan van een paar dollar), de nieuwere Yeti Nano heeft een kleinere body die scheert op een aantal van de meer geavanceerde opnamefuncties.

Kopen op Amazon

De Beste Geavanceerde Podcasting Mic: Blauw Ember ($100)

De Ember maakt gebruik van een meer professionele XLR kabel-interface. Blauw

Als je gewend bent aan het opnemen van audio en de hardware ter ondersteuning van een standaard XLR microfoon in plaats van USB… nou, dan heb je waarschijnlijk al een XLR-mic. Maar als je op zoek bent naar een speciaal voor podcasting, Blue ‘ s Ember is een uitstekende upgrade. Dit nieuwe ontwerp is voorzien van een ingebouwde pop filter, fantastische audio kwaliteit, en de standaard XLR connector die compatibel is met de meeste live muziek apparatuur op de markt. Voor $100, het is ook een vrij grote waarde om op te starten.

Kopen op Amazon

De Beste Budget Podcasting Mic: Samson Q2U ($60)

Deze Samson microfoon kan gebruiken zowel met USB-en XLR-kabels. Samson

Voor degenen die op een begroting of gewoon niet bereid om te investeren in grote hoeveelheden van de apparatuur, de Samson Q2U is een uitstekend beginpunt in kwaliteit USB-microfoons. Niet alleen USB, in feite: dit budget optie is voorzien van zowel XLR en USB-interfaces, waardoor het een audio-jack of all trades.

De standaard kit bevat ook een kleine desktop statief, adapters voor de meeste microfoon adapters en staat, en een pop-filter. Voor zestig dollar, het is alles wat je nodig hebt om te beginnen, en als je moet uitbreiden van uw installatie later je zult nog steeds in staat om het te gebruiken met meer geavanceerde apparatuur.

Kopen op Amazon

De Beste Podcasting Mic voor op Reis: Samson Go ($37)

Samson draagbare microfoon combineert solide hardware met een ingenieus uitklapbare standaard. Samson

Podcasters onderweg kunnen hebben een harde tijd om dingen instellen voor een goede opname sessie. Samson heeft dat probleem opgelost met de Go, een ontwerp dat allemaal uitoefent alle van de essentiële elementen van een hoogwaardige microfoon in een pakket ongeveer de grootte van een pak kaarten.

Het wordt aangesloten via USB, en de ingebouwde standaard kunt zelfs clip op een laptop voor gemakkelijke opname direct in uw audio-productie programma. Het kan geen kwaad dat het ding had kunnen worden voor onder de veertig dollar, waardoor het een mooie upgrade voor uw laptop (bijna zeker verschrikkelijk) ingebouwde webcam met microfoon.

Kopen op Amazon

Handige Accessoires: Pop Filters, Mounts en Meer

Wilt u misschien een paar extra items te maximaliseren audio kwaliteit. Neweer

Er zijn een paar dingen die je moet waarschijnlijk samen met uw mooie nieuwe podcasting microfoon. Als het niet één, wil je een voorruit of pop filter, waardoor ze een aantal van de harde medeklinker klinkt op de opname. Dit is geweldig voor de Blue Yeti, maar een universele clip-on ontwerp zal werken met niets.

Voor ideal, plaatsing (lees: over een voet uit de mond), u zult ook willen om te grijpen een bureau gemonteerd microfoon arm. Tot slot, als u vaak opnemen terwijl u uw computer gebruikt of iets anders op uw bureau op hetzelfde moment, een schok-absorberende mount kunt beperken het geluid van het typen, klikken, en andere dingen die een gevoelige microfoon kunt halen op de achtergrond.