Ontvang Gratis VideoProc voor GPU-Versnelde Video Verwerking en het Meer [Gesponsord]

0
131

Veel mensen deze dagen schiet video ‘s in Ultra HD met mobiele telefoons of 4K actie camera’ s zoals GoPro. Actie camera ‘ s zijn geweldig voor het vastleggen van sport en reiservaringen als ze zijn lichtgewicht, kunnen oplopen tot 4K ultra HD @ 60fps.

Maar de vraag is wat je kunt doen met deze filmpjes? Deel het op uw social media profielen? Of upload naar YouTube? Nee! Het is niet goed genoeg om te worden gedeeld op je sociale profielen op je YouTube omdat deze Ultra HD-filmbeelden kunnen worden bewogen en software nodig verwerking te maken van de beste clip mogelijk.

Geen zorgen: je hoeft niet een computer nerd te doen van deze post-met het bewerken van je video ‘ s. U hoeft alleen maar de juiste software al deze dingen te doen voor u. Digiarty de VideoProc laat iedereen zich te ontdoen van hun schokkerige filmbeelden en doen bewerken en verwerken in een zeer eenvoudige manier.

We bespreken dit VideoProc in een beetje: waarom gebruiken voor videobewerking. Maar voordat het zover is, willen we graag uw aandacht vestigen op het bedrijf Giveaway Event in Mei.

Bezoek gewoon de giveaway pagina en ziet u de volgende campagne.

Giveaway:

Licentie VideoProc (GPU-versnelde video processing software, elk ter waarde van $78.90)

Loterij:

1 X GoPro HERO7 Zwart (ter waarde van $399)

3 X GoPro HERO7 Zilver (elk ter waarde van $299)

1 X DJI OSMO Actie (ter waarde van $349)

OSMO Actie is nieuwe actie camera uitgebracht door de DJI op 15 Mei 2019. Lees meer over DJI OSMO Actie vs GoPro Hero 7 >

WAAROM VIDEOPROC?

Als je goed kijken naar de concurrentie van VideoProc er is geen andere software die biedt alle functies in een meer eenvoudige en intuïtieve manier. Het heeft een aantal geweldige functies, zoals:

  • Met VideoProc u kunt converteren, knippen, bijsnijden, samenvoegen video ‘ s van uw wensen. Ook kunt u reframe de video in 30/60/20/240 fps die goed van pas komt in vele plaatsen. Het toevoegen van watermerk, het nemen van hoge kwaliteit screenshots, of het maken van gif ‘ s slechts een kwestie van seconden.
  • VideoProc kan gemakkelijk omgaan met 4K of zelfs 8K video ‘s van uw camera’ s zoals een gemak. Dankzij de volledig geoptimaliseerde hardwareversnelling dat maakt dit proces mogelijk. VideoProc wordt geleverd met volledige GPU-versnelling die de snelheid van “video decode -> proces> coderen” voor het bewerken, vergroten, verkleinen en te converteren.

  • Nu komt de vaststelling van deel, VideoProc wordt geleverd met krachtige tools, die zal verwijderen van de trillingen van uw 4K-video ‘ s met een paar klikken. Ook kunt u dit doen denoise, spiegel 3d naar 2d video ‘s, effecten toevoegen om de clips te maken met time-lapse-of slow-mo video’ s en wat niet?
  • Een van de killer features van deze VideoProc is de mogelijkheid om het comprimeren van video ‘ s formaat zonder enig gebrek aan kwaliteit. Het vermindert 60% van de grootte van de video. Dit is zeker geen eenvoudige taak.

Na het kennen van al deze functies, is het een no brainer voor u om te kiezen VideoProc opzichte van de concurrentie. Kan je een gratis licentie code hier.

HOE IN TE VOEREN EN WIN ACTIE CAMERA?

Stap 1: Ga naar de event pagina.

Stap 2. Geef een geldig E-mailadres voor het ontvangen van de winnaar van de aanmelding, en klik op JOIN UP. Proberen te verdienen extra items zoveel mogelijk volgens de regels.

Tips: als u een geldig e-Mail adres zal voor 1 entry, het delen van dit evenement op Facebook of Twitter toevoegen 3 items en waardering heeft van VideoProc verdien 5 meer items.

Stap 3. Wachten op de bekendmaking van de winnaars. De GoPro HERO7 Zilver zal worden aangekondigd op of omstreeks 28 Mei. De GoPro HERO7 Zwart en DJI OSMO Actie wordt bekend gemaakt op of omstreeks 4 juni. De VideoProc volledige licentie giveaway zal eindigen op die dag ook al.