Hur man Bygger en Egen Futuristiska Smart Spegel

0
181
Josh Hendrickson

En smart spegel kan visa din kalender, väder och nyheter som något ur en sci-fi film. Drivs av en Raspberry Pi, du kan bygga din egen med några enkla verktyg och hårdvara.

Vacker, Konfigurerbar, och specialbyggda

Josh Hendrickson

Smarta speglar har funnits ett tag, och den mest framstående version kommer från Michael Teeuw. Idén är ganska enkel; du ska bygga en ram och låda. Inuti lådan placerar du en enkelriktad glas (som ofta syns på TV i polisens dramer), en bildskärm, en Raspberry Pi, och de kablar som krävs för att driva din setup. Michael och andra bidragsgivare har skapat en open-source Magic Mirror plattform som du kan installera. En gång installerat, kan du anpassa den för att visa din kalender, väder, nyheter och mycket mer. Installera programvara är enkel—det kräver bara att en rad av kod.

De hårdare delarna skapar en frame-fönstret, sätta upp Raspberry Pi, och sedan anpassa programvaran för att visa önskad information. Men även någon med liten eller ingen erfarenhet av träbearbetning och kod kan bygga detta DIY-projekt med lite tålamod i en helg eller två. De längsta delarna är passiv, som väntar på lim och fläcken torka. Du kommer att spendera cirka tre till fem timmar arbetar aktivt på ram och installera programvaran.

Och vi ska visa dig exakt hur.

Det Material Du Behöver

Beroende på vad du redan har, detta projekt kan antingen vara billig eller dyr. Om du har köpt varje objekt i följande lista, du skulle spendera runt $700. Men eftersom vi hade allt på sidan utom glas och trä, vi tillbringade bara $140. Och kom ihåg, du behöver inte köpa verktyg. Om du har en vän som äger en del, fråga om du kan låna dem.

För att komma igång behöver du följande:

 • En monitor: Helst minst 24 inches, och du inte bryr sig om att förlora. Något tunnare och lättare är bättre, men denna skärm genom att Spira skulle fungera. Du måste ta bort stativet. Det är också bra (men inte nödvändigt) för att ta bort ramen från skärmen.
 • Två-vägs Glas: glas bör vara lite större än måtten för din bildskärm. Produkten vi kopplade på Amazon är en generisk storlek, men vi hade bra tur att beställa från en lokal glas leverantör.
 • En Raspberry Pi 3
 • En Raspberry Pi fall
 • Trä bets eller färg
 • Polyuretan (om färgning)
 • Trä fyllmedel (om färgning, få färgbart trä fyllmedel)
 • Sandpapper, 80, 120, 220 grit (uteslut 220 om du bestämmer dig för att måla)
 • En geringssåg (eller handsåg och gradskiva)
 • Trälim
 • Ett måttband.
 • En linjal eller andra rak kant (för att rita raka linjer).
 • Maskeringstejp
 • Bungee sladdar
 • Kort träskruv
 • Underläggsplattor
 • Nylonband
 • En skruvmejsel
 • Tunga ram krokar (om hängande)
 • Öron -, ögon-och andningsskydd. Lägg till en ånga av filter om du använder polyuretan utan ventilation.
 • Trä för att bygga ram och låda: Vi rekommenderar lövträd som Lönn eller Valnöt minst en tum tjock. Du kommer också vill ha något tunt som plywood för att göra tillbaka i rutan om du inte hänger ramen. Hur mycket trä och hur många beror på din bildskärm (se mer i att bygga upp ramen.)

För en mer okomplicerad bygga, vi har några avancerade alternativ. Dessa är inte nödvändiga, men de ska hjälpa till:

 • F-Klämmor (minst fyra)
 • Hörnet klämmor (minst två)
 • Spackel
 • En random orbital sander
 • Krok och loop sandpapper, 80, 120, 220 korn.
 • Borra

Att bygga Ram

För att starta, du kommer att göra en grundläggande ram (som du kan hitta som hänger på din vägg). Då du ska lägga till en enkel box för att hålla spegeln, övervaka, Raspberry Pi, och kablage. När den är klar, struktur kan likna en mycket grunt medicin skåp.

Dissasembling Skärmen

Det första steget för att bygga din ram börjar med din bildskärm. Storleken på din skärm bestämmer storleken på ditt glas och längd och bredd av trä som du behöver. Om du planerar att ta bort ramen från din skärm, du kommer att vilja göra det nu. Alla skärmar som är olika, så vi kan inte ge exakta instruktioner här. Du vill leta efter sömmar längs kanten för att bända isär, och varje steg på vägen försöker vara försiktig. Du bör ha något liknande när du är klar:

Josh Hendrickson

Fastställande Av Trä Avstånd

När du har ram bort (eller om du hoppar över detta steg), mäta längden av skärmen och bredd innanför kanterna på skärmen. Åtgärd antingen längs metall ram på inälvorna eller kanten på insidan av ramen om du inte ta isär det.

Josh Hendrickson

Skriver de ner, och dubbla nummer. Som sista nummer är den totala längden av trä som du behöver. Till exempel, bredden på denna monitor är 11 och en halv tum, och längden är 19 och en halv tum. Fördubbling: 23 cm och 48 cm av trä respektive. Det är bäst att köpa minst ett par inches än du behöver för att skära bitar och misstag.

Nästa, för att bestämma bredden på ved du behöver för att köpa, placera bildskärmen på en plan yta med skärmen nedåt. Mät nu upp från den plana ytan för att avgöra hur tjock din skärm är. Veden köper du måste vara minst så stort, gärna lite bredare.

Rutan efterlyser en liknande längden på ramen så kan du dubbla beloppet igen.

I fall av detta projekt, vi köpte fyra styrelser som var tre inches bred och en tum tjock. Två styrelser mätte 36 cm lång, och de andra två var 48 cm lång. Den extra längden betyder gott om plats för misstag. Om du har en stor bil, kan du köpa två långa brädor (84 tum i detta fall).

Mitra Nedskärningar För en Bildram

Josh Hendrickson

Om detta är första gången du använder en geringssåg, bör du titta på Steve Ramsey är bra geringssåg grunderna video.

Innan du börjar arbeta med någon effekt verktyg, slipning, eller att tillämpa fläck eller polyuretan, bör du bära skydd. Det inkluderar skyddsglasögon och andningsmask eller ånga filter. Om du använder elverktyg, använd öronskydd som öronproppar.

Ditt nästa steg är att skära spetsiga vinklar i din ved. I detta fall, spetsiga vinklar är bara en 45-graders vinkel. Två 45-graders vinkel styrelser skjuts upp till en annan göra en 90-graders hörn. Och fyra 90-graders hörn kommer att göra ett torg, eller i detta fall en rektangel.

Du kan göra detta klipp med en geringssåg, en tabell såg, eller ens en handsåg och gradskiva. Den handsåg är benägna att drifting frågor, du kanske inte får en perfekt vinkel eller en rak lodrät klippa. Så vi rekommenderar att du använder en geringssåg (som denna guide kommer att täcka).

Att börja ställa din geringssåg till 45-grader. Din geringssåg har en vänster 45 och en rätt 45 alternativet, välja rätt 45 för det första snittet.

Josh Hendrickson

ProTip: de Flesta geringssågar har svårt stannar vid 45-grader; du ska känna att det klickar på plats.

Placera nu din första “width” ombord på geringssåg med vänster övre hörn sträcker sig bara förbi det övre vänstra hörnet av bladet hål. Vill du ha bladet att passera genom hela styrelsen, men målet är också att minimera den mängd virke som tas ut med detta första klipp.

Josh Hendrickson

Spara den lilla bit du skära av; du behöver för att på bara ett ögonblick.

Nästa klipp kräver det motsatta 45-graders vinkel för att underlätta både hörn kör samma riktning. I stället för att flytta din såg fram och tillbaka, vänd styrelsen över och skjut sedan ner det. Eftersom du mätt runt skärmen, att gå framåt, du behöver för att mäta den “inre” kanter av trä som kommer att sitta närmast skärmen. Det innebär att den kortare sidan.

Med styrelsen vänt, mät den första sträckan som du skrev ner tidigare (11 tum i vårt exempel ovan) och rita en linje rakt upp och ner. Ta nu tag i avskuren bit från tidigare och linje toppen av det med dina rita linje, använd detta för att rita en 45-graders vinkel för linjen.

Rakt upp och ner linjen var den uppmätta linje, vinkel linje kom från den avskurna biten.

Att mark är den vinkel och längd till ditt klipp. Skjut din bräda ner för att göra din nästa snitt. Det är viktigt att du inte försöker att klippa exakt på linjen du ritade. Dina blad är tjockare än en penna linje, som innebär nedskärningar på linjen ger dig en kortare bit än du vill. Precis som i bilden ovan, scoot styrelsen linje förbi bladet så att du skära lite i vänster-över trä. Du kan alltid ta lite mer av om du har lämnat för mycket, men du kan inte sätta virke.

Du kommer att upprepa denna process för att få resten av bilden styrelser. Vänd styrelsen, mäta längd, snitt, och upprepa. Nu bör du ha fyra bitar av center trä som passar i en ram i form. Om du hittar några av dina klipp var av med lite, du kan behöva trimma. Bara ta det lugnt och skära av mindre än du tror att du behöver, det är bättre att knuffa din väg till rätt längd än att overcut försöker att gå snabbt.

När passar ihop, din styrelser ska se ut så här:

Limning Ram Tillsammans

Nu är det dags att limma fast dina kort tillsammans. Du kanske undrar varför vi inte använder naglar eller skärmar. Trä lim är otroligt stark och kommer att ge oss en stramare och starkare gemensamt än naglar kommer, och har nytta av en renare utseende, tack vare avsaknaden av spik och skruv huvuden.

Det är sant att mitra lederna inte är så stark som andra leder, men för våra syften kommer vi inte nästa styrka, vi ville dekorativa utseende.

Tillämpning av trä lim är en rak process, och om du någonsin använt någon annan typ av lim, du vet redan de flesta vad vi ska göra. Du kommer att behöva limma på den kant du vill gå med, sprid det till att omfatta alla av trä ansikten och tryck den sedan mot den andra biten.

Men, till skillnad från papper lim, du kan inte bara släppa taget—ge dig tid för att få perfekt placering, trä lim har en långsam torkning tid, och om du låter det gå för fort, det kan glida eller faller isär. För att lösa detta problem, kan du använda hörnet klämmor för att hålla den vinklade trä tillsammans. Om du inte har hörn klämmor, vi har ett band trick som kommer att göra jobbet.

Först ta en längd och bredd bit (i bilden ovan, en horisontell och vertikal led) och placera dem på deras ‘back’ s med vinkel skär knappt röra vid. Klipp av en bit maskeringstejp tillräckligt länge för att greppa både bitar av trä och placera den bredvid din ram bitar.

Josh Hendrickson

Nu applicera en tunn sträng lim till en av de vinklade bitar. Sedan använda fingret eller en pensel för att sprida det till att röra hela ansiktet av att vinkeln. Sedan applicera lim till andra vinklade ytan. Med en kant spannmål, trä tenderar att suga i lim, så vänta fem minuter för att sedan applicera lim igen. Lägg skivorna på den bit tejp, vara säker på att hålla hörn röra.

Josh Hendrickson

Vik ihop de två delarna, se banden blir så tätt som möjligt. Sedan platta och klaffar av band som hänger över. Ta din rulle tejp och över vinklar flera gånger för att få en så tight täta som möjligt.

Josh Hendrickson

Tips: Limma sipprar ut som ses här är ett bra tecken på att du har använt tillräckligt med lim. Vänta i cirka femton minuter för lim till gel och sedan skrapa bort den med en spackel eller plast smör kniv.

Upprepa proceduren med den andra styrelser, och sedan gå med dem tillsammans.

Kontrollera instruktionerna på din trälim, och lämna den ram tejpade för åtminstone den minsta tid det kräver. Ju längre du lämnar trä fastsatt, desto starkare blir det, även om någon mer än 24 timmar, är oftast inte nödvändigt.

Efter att limmet har torkat, ta bort tejpen och kontrollera din hörnen. Om du ser några brister, så är det bra, att du kan fylla dem med trä fyllmedel.

Denna klyfta kan vara från tejpa istället för fastspänning, eller ett litet misstag i skärning. Josh Hendrickson

Trä fyllmedel är precis vad det låter som. Det består av träbitar, lim, plast och annat innehåll. Målet med trä fyllmedel är överfullt hålet. Oroa dig inte om några av trä fyllmedel spridda runt om i gap, som kommer att avlägsnas genom slipning senare. Du kan använda en spackel eller en plast kökskniv för att sprida den över träet.

Tips: Trä fyllmedel bör ha en yoghurt slam-liknande konsistens. Om det är svårt och caked som i bilden nedan, blanda i 3 delar sprit och 1 del mineral olja för att föryngra den.

Josh Hendrickson

Återigen, läs paket för din trä fyllmedel. Vanligtvis kommer du att behöva vänta en timme till sand och en dag för att färga. Efter att du har väntat tillräckligt länge för att slipa den, använda dina 80 slippapper för att ta bort överflödigt trä fyllmedel på din ram.

Grattis, du har byggt en ram. Som en snabb test, lägga ner ditt glas och spegel på ramen för att dubbelkolla att sitta fast på det och inte falla i det fyrkantiga hålet.

Tips: Om du har en router tabell, kan du använda en Romersk Ogee lite för att lägga till dekoration till din ram.

Nu är det dags att bygga en låda.

Att bygga Lådan

Nu när ramen är klar, är det dags att bygga upp en ruta. Den goda nyheten är att detta är mycket lättare än att skära i trä och sätta ihop ramen. Den grundläggande idén är att bygga en rektangel av trä storlek att de yttre kanterna av ram:

Du ska börja med att skära två bitar av trä som kör samma längd som den långa brädor av din ram. Mät din ram vid skärmens kant från början till slut. Sedan, för att mäta avstånd på en av dina uncut styrelser och rita en rak linje med en linjal eller andra rak kant. För detta skär, du kommer att ange din geringssåg till “0” för att göra ett rakt snitt.

Josh Hendrickson

Tips: Precis som med 45 graders vinkel, mest geringssågar har en “stannar” på noll, du ska känna att det klickar på plats.

Igen, när du placerar dina ombord på såg, försök att inte skära direkt på linjen. Skär intill raden, på den sida av brädet som är “extra” (inte den del du är på att skära av).

I bilden ovan, den avklippta biten kommer att vara till höger. Den linje som visas är extra bred för klarhet, men märker bladet kommer att skära strax till vänster om märket. Det är bättre att skära en styrelse, en hår för länge och trimma ner än att klippa det för kort.

Efter att du har klippt din första kortet, kan du placera den på den andra styrelsen och använda det som en måttstock. Bara rita din linje med den raka kanten som du har skapat, och igen följa ovanstående procedur när du ansluter.

Passa dina kort på din ram och känna kanterna för att fastställa att de är i samma färg och inte alltför lång. Klädsel som behövs. Mät sedan klyftorna mellan dina två styrelser för att bestämma längden för dina två sista stycken. Återigen, rita linjer och skär strax utanför dessa linjer och klädsel som är nödvändigt.

Du bör sluta med något som detta:

Återigen, bör du göra ett test för att passa dina glas och följa med alla dina avslutade komponenter. Lägg glas och övervaka på ram, och sedan lägga till dessa fyra styrelser runt det för att dubbelkolla den hårdvara som passar inuti. Det är okej om de inte är en l ‘ habitat passform, ska vi ta hand om det i ett senare steg.

Nu ska du limma ihop sargen. Som vi nämnde innan, ändarna av en styrelse (ändträ) kommer att suga upp lim, försvagning av den gemensamma. Limma på båda ändarna av både kortare bitar, vänta fem minuter och applicera igen. Sedan pressa den längre styrelser i position. Försök att se till att de är i jämnhöjd (alla kanter linje).

Precis som ovan, trä lim har en långsam torktid, så du behöver för att bibehålla konstant tryck. Om du har F-Klämmor, nu kan du använda tre till fyra för att applicera tryck på styrelser. Om du inte gör det, bungee sladdar kommer att göra susen. Mycket försiktigt svepa bungee sladdar runt rektangeln, försök att hålla hörnen på 90-graders vinklar. Sedan bifoga bungee-hooks:

Josh Hendrickson

Du kommer att vilja använda stark, tät bungee sladdar. Och beroende på styrka, du kanske vill använda mer än en uppsättning. Ovanstående bungee sladdar är helt ny och passar tätt runt lådan, så en var tillräckligt. Men du kan lägga till mer för bra åtgärd.

Vänta tills limmet torka (enligt din lim riktningar) ta sedan bort sladdar. Igen, kontrollera att alla kanter är flush och att din rektangel box är platt. Om kanten av en styrelse drev upp eller ner, kan du sand det platt.

Limning Rutan till Ram

Limning av ruta till med ram är relativt rakt fram. Pressa lim i en linje hela vägen runt den smala kanten av rutan, för att sedan sprida ut det över trä med fingret eller en pensel.

Josh Hendrickson

Målet är att få en god täckning av lim över trä; det behöver inte vara ett tjockt lager dock. Ta en titt på din ram och bestämma vilken sida du tycker ser bättre. Plats som sidan nedåt på en plan yta (helst täckt med papper). Placera sedan din på ramen, lim sida ner.

Märker det övre vänstra hörnet av ramen innehåller en svart rand. Att i detalj fastställt detta som inåtvända sida. Josh Hendrickson

För att lägga till tryck, det enklaste sak att göra är att använda tunga föremål. Placera något platt på den ruta som papp eller plywood, för att sedan placera tunga vikter på kanterna av bilden, som färgburkar eller böcker. Försök att sikta på jämna avstånd för att ge trycket runt rutan.

Josh Hendrickson

Igen, vänta åtminstone den minsta tid som din lim anger. När du tar bort vikter och platt bit, inspektera din box för luckor att fylla den med trälim som behövs. Efter att låta den torka, är det dags för slipning.

Slipning Ramen För Färgning och Målning

Josh Hendrickson

Innan du färga eller måla trä, som du behöver för att slipa den på rätt sätt. Slipning din ved tar bort flisor, märken och andra skavanker byggprocessen skapas. Om du hoppar över det här steget, färga och måla endast kommer att belysa brister.

Om du är ny till slipning, processen är ganska rakt framåt. Så mycket som möjligt, slipa med korn av trä (som är, följer de linjer som du kan se i trä), och tryck inte med all din kraft.

Tips: Om du är ny till slipning, försöka rita vågiga linjer på din ram som ses i bilden ovan. När linjerna är borta, du har säkert slipat tillräckligt.

Börja med 80-slippapper, sedan flytta till 120, då 220. Om du målar eller om du vill ha en djupare färg fläck, hoppa över 220 grit papper.

Efter slipning, kör händerna längs trä. Du bör känna en märkbar skillnad när du har slipat. Försök att hitta några områden som du missat och sand som behövs.

Glöm inte att slipa insidan gränsen av din ram, där bildskärmen kommer att visa. Du kan hoppa över slipning någon sektion som inte syns.

Färgning Din Ram

Josh Hendrickson

Om du har bestämt dig för att måla din ram, kan du hoppa över detta steg och tätning steg. Bara måla din ram som vanligt. Om du har bestämt dig för du ser utseende av trä som är, kan du hoppa över färgning steg, men du bör inte hoppa över tätning steg.

Tips: Hoppa över borsten, använd ett par gamla strumpor eller t-shirt för att verkställa dina fläcken. Har två uppsättningar, en för färgning och en för att torka.

Innan färgning, torka bort allt sågspån som du har skapat genom slipning din ram. En klibbig ludd roller fungerar bra, men du kan också använda ett milt fuktigt papper, se bara till att torka virket omedelbart. Om du har en butik vac, kan det vara bra att dammsuga byggdamm i området också. Vill du inte sågspån för att få i fläcken.

Att färga din ram, doublecheck riktningar av din fläck för torkning gånger. Vanligtvis kommer du att se en torka av tid och begränsar tiden, att ta del av dessa. Börja med att öppna burken och rör om innehållet. Det mest effektiva sättet att tillämpa en fläck är att torka av den på, vilket är varför vi rekommenderar att gamla strumpor eller en t-shirt. Doppa material i fläcken och låt det absorbera grundligt. Torka sedan på din ram. Du behöver inte trycka alltför hårt, men försöker arbeta in den i trä.

När du är färgning den vertikala tjänster, försöka få en jämn linje och undvika dropp. Fläcken någon del av din ram som kommer att vara synlig, inklusive insidan gränsen där bildskärmen går.

Vänta på att lämpliga torka av tid, för att sedan torka av fläckar som inte har absorberats in i träet. Detta steg är avgörande om du inte torka bort överflödigt fläcken torkar i en ojämn röra.

Du kommer nog märka att den ram är inte så mörkt efter torka bort överflödig färg, det är normalt. Om du vill att din ram mörkare, vänta den angivna begränsar tid, för att sedan upprepa stegen tills du är nöjd.

Innan vi går till nästa steg, vänta tills fläcken är helt torr. Detta kommer att vara minst den “begränsar tiden” som finns på din kan, och ramen ska inte kännas kladdig.

Tätning av Trä Ram

Josh Hendrickson

Trä fläck är dekorativa, det kommer inte att skydda din trä från ljus och andra miljöskador, så du behöver täta skogen.

Du kan använda många olika färdiga, men torka på polyuretan (eller plast) är en enkel metod. Allt du behöver är en gammal t-shirt. Andra polyuretaner kan kalla för en borste istället.

Återigen, öppna burken och rör om innehållet. Sedan ladda upp din t-shirt eller med en borste. Försök att tillämpa i långa även streck för att undvika rinnande linjer. Vid applicering på vertikala ytor, försök att undvika att lämna bakom stora klumpar av plast, annars kommer det att torka på så sätt.

Tips: Om du köpt en “kristallklart” poly, det kommer att se ut mjölkaktig vit som du har installerat. När det torkar, det blir klart.

Kontrollera anvisningarna på ditt kan. Det kommer att lista en torr tid och minst antal i lager. Efter varje torkning slipa lätt med 220 grit sandpapper. Använd inte elverktyg för detta steg, kommer du att sand genom polyuretan och fläcken.

Målet här är att utjämna eventuella ojämnheter i poly lager, inte ta bort det helt. Upprepa dessa steg tills du har minst antal lager kan du antyder, att du inte behöver mer.

Hängare för Din Ram

Om du planerar att hänga ramen på väggen, har du två alternativ. Du kan bifoga robust hängande krokar, eller du kan borra hål i rutan för vägg naglar att glida in. Antingen metoden kommer att fungera, men du kommer att ha minst tre (vänster, höger och center) över den övre kanten av rutan för att jämnt fördela tungvikt.

Borrade hål kommer att ge dig en färg mot väggen profil. Men hakar inte kommer att kräva en borra för att fästa.

Grattis, du har byggt alla nödvändiga ram komponenter för din smart spegel. Nu är det dags att flytta till hårdvara.

Lägga till Hårdvara till Din Spegel

Börja med att placera dina glas och skärm i ramen rutan och positionering dem så att de visar genom det rektangulära hålet på rätt sätt. Du sannolikt har mellanrum mellan skärm och spegel och kanterna på ramen.

Ett alternativ är att skruv shims på plats som ses till vänster på ovanstående foto. Men om utrymmet är för tajt eller ditt glas är betydligt större än skärmen, shims kommer inte att fungera. Använd i stället ett nylonband. Skruva fast ena sidan och dra tajt till andra sidan för att mäta. Skär en längd av lite längre tid än vad som behövs. Använd en tändare för att bränna den skurna kanten för att försegla nylon rem och sedan skruva fast den i den andra sidan.

När monitorn och glas är säker, lägga till Raspberry Pi och sladdar. Om du har lagt till ett mål till Raspberry Pi, överväga att använda dubbelhäftande tejp för att hålla fast den på ramen.

När allt är placerad, drapera en mörk svart duk över hela installationen och antingen tejpa fast den på ramen eller lägga fram det till ramen.

Lägga till en svart duk över skärmen och glas kommer också att förbättra spegel effekt. För att visa, här är en delad bild för två-vägs glas med svart kläde, där bakom vänstra halvan av spegeln.

Att märka den vänstra halvan är mörkare, som visar en mer tydlig återspegling av den Echo framför spegeln.

Maskinvaran är klar. Nu är det dags att ställa in din Raspberry Pi och installera den Magiska Spegeln programvara.

Installera Magic Mirror på Raspberry Pi

Till att börja med, kommer du vill ställa in din Raspberry Pi upp efter den vanliga steg. Det enklaste sak att göra är att få en kopia av NOOBS att installera den senaste versionen av Raspbian.

Detta projekt drivs av den Magiska Spegeln programvara och är installerad och konfigurerad främst i terminalen och en textredigerare. Du behöver inte vara bekant med den terminal som du kan kopiera och klistra in nedanstående kommandon.

För det första bör du se till din Raspberry Pi är uppdaterad. Kör följande kommandon:

sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade

Och ge lösenordet för root när det efterfrågas. Alternativt kan du använda su och hoppa över alla sudo-poster.

Efter alla dina uppdateringar är klar, kommer du installerar den Magiska Spegeln programvara genom att köra detta kommando:

bash -c$(curl -sL https://raw.githubusercontent.com/MichMich/MagicMirror/master/installers/raspberry.sh)”

Programmet kommer att installera och uppmana dig med två alternativ:

Vill du använda pm2 för autostarting av din Magiska Spegel?

När du aktiverar detta alternativ kommer automatiskt att starta den Magiska Spegeln programvaran när din Raspberry Pi startar upp. Skriv Y och tryck enter.

Gör som du vill inaktivera skärmsläckaren?

Om du inte inaktivera skärmsläckaren, det kommer att blanda sig med gränssnittet. Skriv Y och tryck enter.

Efter det kommer programmet att avsluta installationen och starta upp på egen hand. Du behöver för att konfigurera ytterligare alternativ, så Alt+Tabb tillbaka till terminalen och skriv följande:

pm2 sluta MagicMirror

Den Magiska Spegeln programvara kommer att stanna och stäng.

Konfigurera den Magiska Spegeln Programvara

Du kanske har märkt några saker när programmet började: skärmen är i liggande läge, och kalendern är tom, inget väder visas, och tiden är i 24-timmars format. Låt oss ta hand om det.

För det första, att byta inriktning på skärmen, måste du ändra inställningarna i en fil som avgör inställningar på start. I terminalen skriv följande kommando och tryck på Retur:

sudo nano /boot/config.txt

Den Config.txt filen öppnas i terminalen. Använd din nedåtpilen för att bläddra till längst ned i filen och lägg till följande text:

# Rotera skärmen vertikalt
display_rotate=1

Tryck på Ctrl+X för att stänga filen. Tryck på Y för att bekräfta att du vill spara och tryck sedan Enter för att bekräfta config.txt fil.

För att se din förändring, skriv följande kommando i terminalen och sedan trycka på Retur:

sudo reboot

Din Raspberry Pi kommer att starta, och du bör vara i stående läge. Du kan också trycka på Ctrl+M för att minimera den magiska spegeln gränssnitt och öppna terminalen.

Uppdatera Tid, Kalender, Väder och Nyheter

Nu ska vi konfigurera den Magiska Spegeln gränssnitt. Öppna filhanteraren och navigera till följande adress:

/home/pi/MagicMirror/config

Höger-klicka på den config.js filen och välja “Öppna Med”. Expandera programmering kategori och valde Geany från listan. Klicka sedan på “OK”.

Den fil du har precis öppnat hanterar de vanligaste konfigurationen komponenter i den magiska spegeln programvara. Det drar från moduler för att lägga till funktioner, och du kan konfigurera inställningar av dem har här. Den Magiska Spegeln programvara levereras med standard-moduler för tid, väder, kalender och komplimanger.

För att ändra tid till en 12-timmars format och avstånd till imperial, bläddrar du till detta avsnitt:

språk: “sv”,
timeFormat: 24,
enheter: “mått”,

Ändra den 24 till 12 och “mått” för att “imperial.” Du bör ha:

språk: “sv”,
timeFormat: 12,
enheter: “imperial”,

Spara filen. Ändringen bör träda i kraft omedelbart. Om du inte ser det, kör följande kommando i terminal eller starta din Raspberry Pi:

pm2 starta MagicMirror

Samma konfiguration fil finns också din kalender och väder inställningar. För att lägga till din Google Kalender för första du ska göra när din “hemliga adress i iCal-format länk från Google Kalender webbplats.

Öppna config.js avsnitt igen och bläddrar du till Modulen: kalender-sektionen.

Ändra “Semester” till ett namn som du föredrar och ta bort den WEBBADRESS som börjar med “webcal” mellan citattecken. Och sedan klistra in i din iCal-länk (se till att hålla citat).

För att lägga till vädret, du kommer att behöva OpenWeatherMap API-nycklar. Gå till OpenWeatherMap webbplats och registrera dig för ett gratis konto. Bläddra sedan till deras API. För att skapa en nyckel och kopiera den.

Gå tillbaka till config.js och bläddra till vädret och väderprognos moduler.

Klistra in din kopierade API-nyckel i “Your_OPENWEATHER_API_KEY” (se till att lämna citat).

Öppna en webbläsare och gå till OpenWeatherMap city sök på sidan. Sök efter din ort och klicka resultatet. Webbläsaren länk kommer att innehålla en rad på slutet. Till exempel, Cincinnati länken är:

https://openweathermap.org/city/4508722

Kopiera numret för din stad och klistra in det i ett plats-ID sektioner mellan citattecken. Slutligen, byta namn på platsen från “New York” till namnet på din stad. Du bör se någonting som liknar det här:

För att uppdatera nyheter, byta ut den aktuella länken med din favorit-RSS-feed. För How-To Geek, som är:

https://feeds.howtogeek.com/HowToGeek

Byta namn på titel till lämplig hemsida. Om du vill ha fler än en webbplats för nyheter-rubriker visas, du behöver för att lista dem i en matris som så:

{
titel: “NIO”,
url: “http://www.npr.org/rss/rss.php?id=1001”,
},
{
titel: “How-To Geek”,
url: “https://feeds.howtogeek.com/HowToGeek”,
}

Resultatet bör se ut så här:

Grattis, du har slutfört din smart spegel!

Du kan anpassa den ytterligare om du vill. Du kan till exempel ta bort moduler som komplimanger eller lägga till nya moduler från den Magiska Spegeln gemenskapen. Moduler kan du lägga till funktioner som Assistent Google och Alexa, snöflingor på vintern, eller videor från YouTube.