Få Gratis VideoProc för GPU-Accelererad Video Bearbetning och Mer [Sponsrad]

0
88

Många människor i dessa dagar filma video i Ultra HD med mobiler eller 4K action kameror som GoPro. Action kameror är bra för att fånga sport och reser upplevelser som de är lätta, kan gå upp till 4K (ultra HD @ 60fps.

Men frågan är vad du kan göra med dessa klipp? Dela den på dina sociala media profiler? Eller ladda upp till YouTube? Nej! Det är inte tillräckligt bra för att vara delad på dina sociala profiler eller på din YouTube eftersom dessa Ultra HD footages kan vara skakig och behöver programvara för att göra det bästa klippet möjligt.

Oroa dig inte att du inte är dator nörd för att göra detta efter redigering av dina videor. Du behöver bara rätt programvara för att göra alla dessa saker för dig. Digiarty VideoProc kommer att låta alla bli av med sina skakiga footages och göra lite redigering och bearbetning på ett mycket enkelt sätt.

Vi kommer att diskutera detta VideoProc i lite: varför använda det för video bearbetning. Men innan vi skulle vilja fästa er uppmärksamhet på bolagets Giveaway Händelse i Maj.

Helt enkelt besöka giveaway sidan och du kommer se följande kampanj.

Giveaway:

Licensierad VideoProc (GPU accelererad video programvara, värda $78.90)

Tävlingar:

1 X GoPro HERO7 Svart (värt $399)

3 X GoPro HERO7 Silver (värda $299)

1 X DJI OSMO Åtgärder (värt $349)

OSMO Åtgärder är ny åtgärd kameran släpptes av DJI den 15 Maj 2019. Läs mer om DJI OSMO Åtgärder vs GoPro Hero 7 >

VARFÖR VIDEOPROC?

Om du noga titta på tävlingen i VideoProc det finns inget annat program som erbjuder alla funktioner i en enklare och mer intuitivt sätt. Det har några fantastiska funktioner som:

  • Med VideoProc du kan konvertera, trimma, beskära, koppla videor av din önskan. Du kan också se videon i 30/60/20/240 fps som kommer väl till pass på många ställen. Lägga till vattenstämpel, med hög kvalitet skärmdumpar eller göra gifs tar bara några sekunder.
  • VideoProc kan enkelt hantera 4K eller ens 8K video från dina kameror som en lätthet. Tack vare fullt optimerad hårdvaruacceleration vilket gör denna process möjlig. VideoProc kommer med full GPU-acceleration som snabbar upp “avkoda video -> process -> koda” för att redigera, ändra storlek och konvertera.

  • Nu gäller fastställande del, VideoProc kommer med kraftfulla verktyg som kommer att ta bort alla skakningar från din 4K-video med ett par klick. Du kan också göra denoise, spegel 3d till 2d-video, lägga till effekter till klipp, göra time-lapse eller slow-mo videor och vad inte?
  • En av mördaren har av denna VideoProc är förmågan att komprimera videor storlek utan någon brist på kvalitet. Det minskar 60% av storleken på videon. Detta är definitivt inte en enkel uppgift.

Efter att ha lärt känna alla dessa funktioner, är det en no brainer för dig att välja VideoProc över konkurrensen. Du kan ta en gratis licens kod här.

HUR ATT KOMMA IN OCH VINNA ACTION KAMERA?

Steg 1: Gå till händelse sida.

Steg 2. Ange en giltig E-postadress för att ta emot vinnare anmälan, och klicka på GÅ med. Försök att tjäna extra lotter så många som möjligt enligt reglerna.

Tips: lämna in en giltig E-postadress kommer att få 1 inlägg, dela den här händelsen till Facebook eller Twitter kommer att lägga till 3 poster, och-betyg funktioner i VideoProc kommer att tjäna 5 fler inlägg.

Steg 3. Vänta för tillkännagivandet av vinnarna. GoPro HERO7 Silver kommer att offentliggöras omkring den 28 Maj. GoPro HERO7 Svart och DJI OSMO Åtgärder kommer att offentliggöras omkring den 4 juni. Den VideoProc full licens giveaway kommer att upphöra på dagen, för.