Dagelijks Nieuws Roundup: De Vervoerders Beloven Ze Gestopt Met De Verkoop Van Uw Locatie Weer…

0
102

Vorig jaar werd ontdekt dat Verizon, Sprint, AT&T en T-Mobile waren al de verkoop van uw real-time de locatie van gegevens aan derden. Ze bood geen overzicht van wat de bedrijven deden met de gegevens dan ook, en als dat niet storend genoeg is, zijn die derde partijen draaide zich om en verkocht de gegevens nog andere partijen zoals LocationSmart.

Dat de toegang tot het makkelijker voor de overheid om de track burgers zonder tussenkomst van een volledige garandeert proces, was een ware goudmijn voor adverteerders, en oh, LocationSmart per ongeluk gelekt van de gegevens naar de wereld met een onveilige API.

Bij dit alles kwam uit, de bedrijven toegezegd om te stoppen met de verkoop van uw gegevens in de verschillende staten. De meest opvallende uitspraak kwam rechtstreeks van T-Mobile CEO John Legere:

…Ik heb persoonlijk geëvalueerd dit probleem en hebben toegezegd dat T-Mobile het niet verkopen locatie van de klant gegevens om de verdachte tussenpersonen.

Maar afgelopen januari, Sprint, T-Mobile en AT&T werd betrapt voortzetting van de praktijk. In dat geval worden uw locatiegegevens was zo lachwekkend toegankelijk; een bounty hunter kon kopen voor slechts $300. De bedrijven snel beloofd dat ze zou onderzoeken beëindigen van de programma ‘ s zeer snel.

Nu, vijf maanden later (en een jaar na de oorspronkelijke rapport), de ‘big four’ zijn veelbelovend, ze zijn gestopt met de verkoop van uw locatie gegevens aan derden. Zelfs als ze benadrukken dat ze het recht hadden om dit te doen, en deed niets verkeerd. Deze tijd, we zijn er zeker van dat zij “super-duper belofte” en het echt meent. [TechCrunch]

In Ander Nieuws

  • Stack Overflow een keer gehackt worden. Stack Overflow, de programmeur vraag en antwoord site, toegelaten hackers geschonden zijn productie systemen gisteren. Het goede nieuws? Ze hebben geen bewijs gevonden dat de hackers toegang gekregen tot de gegevens van de gebruiker nog niet. Het slechte nieuws? Het bedrijf onderzoekt nog, vandaar het woord “nog niet.” [ZDNet]
  • Verizon ‘ s 5G hits met gigabit-snelheden. Als je een $1400 5G telefoon, en je bent in de juiste stad, en je staat op de goede straat, kunt u met gigabit-snelheden nu. Dat is “het downloaden van een film in 90 seconden” snel. We zijn jaloers op mensen die een goede 5G toegang. De rest van ons zal moeten wachten. [Rand]
  • Google is het toevoegen van nieuwe functies voor Android is Live te Transcriberen. Live Transcriberen is een nette Android-functie zet de conversatie rond je tekst, en dat is fantastisch voor iedereen met hoorproblemen. Binnenkort zal beginnen met het transcriberen van geluiden (zoals geklap) en laat u redden van de transcriptie voor drie dagen. [9to5Google]
  • YouTube-VR komt met de Oculus Quest. Meestal is een niet-Google-VR set heeft om enkele maanden te wachten om YouTube-VR liefde. In goed nieuws voor de Oculus Quest, YouTube VR zal de genade van de hoofdtelefoon als deze schepen. Net wat je nodig hebt voor het bekijken van deze 360-graden kat video ‘ s bekijken zonder je vrienden en familie weten. [VentureBeat]
  • Asus de nieuwe telefoon heeft een flip-up camera. Asus kondigde een nieuwe krachtpatser $500 telefoon met een Snapdragon 855 processor, een enorme de 5.000 mAh, en een gemotoriseerde flipping camera. De camera draait heen en weer tussen de reguliere en selfie-modus, waardoor een notchless scherm. [Android Police]
  • Amazon ‘ s goedkoper Fire-tablet krijgt een welkom spec bump. Amazon $50 Fire-tablet krijgt een snellere processor en twee keer de opslagcapaciteit. Het is de eerste update in twee jaar, en wordt geleverd zonder de prijs te verhogen. Niet slecht, niet slecht. [Liliputing]
  • Microsoft en Sony zijn beste Frenemies voor eeuwig. Als u denkt dat Microsoft en Sony niet aankondiging van Google ‘ s Project Stadions, denk opnieuw. De twee bedrijven maakten bekend dat zij samen voor hun spel streaming futures. De gegevens zijn vaag, maar voor nu, laten we ons richten op twee concurrenten die elkaar de hand schudden. GG jongens, GG. [BBC]
  • Grumpycat is overleden, maar haar geest leeft voort. Tardar Sauce, de kat achter de meme je hebt alleen gedeeld 3000 keer, overleed afgelopen dinsdag aan de hand van haar familie. Ze kunnen fysiek worden gegaan, maar de vreugde en gelach bracht ze veel zal ons overleven. [NPR]

Wanneer we voor het laatst gebleven was met het Werken met Nest programma, Google zei dat het zou sluit de service in zijn geheel en na 31 augustus uw integraties zou stoppen met werken. Vooruit gaan, nieuwe Nest kenmerken zou worden afhankelijk van het migreren van uw Nest-account aan een Google-account. Echter, als u emigreert naar een Google-account je Werkt met Nest integraties zou stoppen met werken direct.

Goed, Google heeft geluisterd naar de kritiek en klachten rondom dit besluit, en het wil dat je weet… dat het niet van koers te veranderen.

Het bedrijf bood de kleinste van concessies; het niet langer plannen af te snijden van uw Werkt met Nest integraties na 31 augustus. Maar aangezien Google nog steeds plannen om een gelijkspel alle nieuwe functies van Google accounts, en de migratie zal nog afgesneden uw integraties, dat is realistisch gezien de belofte van een uitstel van executie zonder de levering.

Vroeg of laat zult u worden gedwongen te kiezen tussen het geven van nieuwe functies of het verlies van oude integraties. [Rand]