Hoe Reageert Chromebook Apps

0
113

Moeten een toepassing die niet meer reageert op uw Chromebook gebruikt, kunt u ofwel wachten om te zien of het reageert of met kracht te sluiten met de Chrome OS-Manager van de Taak. Hier is wat u moet doen als u nodig hebt om te doden van een niet-reagerende app.

Hoe Reageert Apps

Terwijl niet-reagerende apps zijn niet zo gebruikelijk in Chrome OS in de eerste plaats, de OS is niet immuun voor het probleem. En met meer soorten apps beschikbaar op Chrome OS dan enig ander besturingssysteem—web apps, Android apps, en Linux apps—dat creëert meer van een kans om iets verkeerd te gaan. Als je jezelf in die situatie, hier is hoe het te behandelen.

Brand up Chrome klikt u op de menu-knop, klik op Tools > taakbeheer, of druk op Zoeken+Esc ergens tijdens het gebruik van uw Chromebook.

GERELATEERD: Master Chrome OS Met Deze Chromebook Sneltoetsen

Wanneer het taakbeheer opent, ziet u dat iedere momenteel uitgevoerd app, de uitbreiding, de tab, en het proces op uw Chromebook is vermeld. Hier is waar u in staat bent om een proces van’ digitale voetafdruk en handmatig af te sluiten van alles op uw Chromebook met de eenvoudige klik van een knop.

Zoek de niet-reagerende proces, klik erop, en klik dan op “Proces Beëindigen.”

Dit doodt de app direct zonder enige waarschuwingen, waardoor het proces te stoppen.

Na het beëindigen van het proces, kunt u opnieuw opstarten van de app, hopelijk zonder problemen. Als het nog steeds niet reageert, is er mogelijk een probleem met de applicatie, probeer te verwijderen, en vervolgens opnieuw installeren van het programma van de juiste bron—de Play Store voor Android-apps in de Chrome Web Store voor web apps, enzovoort.

Als u nog steeds problemen ondervindt na dat zorg ervoor dat u de meest up-to-date versie van Chrome OS geïnstalleerd op uw Chromebook. Soms updaten naar de nieuwste versie kunt herstellen bepaalde bugs met andere apps. Anders is het misschien tijd om te gaan zoeken naar een andere tool voor de job.

GERELATEERD: het Verwijderen van Apps uit Uw Chromebook