Het Delen van Uw Wi-Fi-Wachtwoord Tussen iPhones

0
101

iOS heeft een ingebouwde functie waarmee u snel te delen met Wi-Fi-wachtwoorden tussen apparaten door ze bij elkaar in de buurt. Het maakt gebruik van Wi-Fi, Bluetooth, en elke gebruiker van Apple-ID veilig delen van het wachtwoord tussen apparaten.

Het delen van uw Wi-Fi-wachtwoord kan een frustrerende onderneming. Als u hebben jullie een ingewikkelder Wi-Fi-wachtwoord met letters, cijfers, en speciale tekens, dat kan een echte pijn voor je Tante Edna komt bezoeken, op Thanksgiving. Maar als van iOS 11, Wi-Fi te delen tussen iPhones en iPads is een fluitje van een cent! Er zijn drie dingen die u moet controleren voordat je het kan doen, hoor.

Eerste, zorg ervoor dat beide telefoons beschikken over Wi-Fi en Bluetooth is ingeschakeld. U kunt controleren in deze Instellingen > Wi-Fi-Instellingen > Bluetooth, respectievelijk. Alleen stel de schuifregelaar naar de positie aan.

Ten tweede, zorg ervoor dat u beide hebben elkaar de Apple ID, onder de “e-mail” sectie in Contacten—dit niet anders!. Als een side-note, deze methode werkt ook als beide apparaten met dezelfde Apple ID.

Tot slot, sluit een van de apparaten te maken met het Wi-Fi.

Op de niet-verbonden apparaat, gaat u naar Instellingen > Wi-Fi.

 

Tik op de naam van het netwerk dat u wilt sluiten, en u krijgt de vraag om het wachtwoord.

 

Het ontgrendelen van het andere iOS-apparaat en houdt het omhoog naar het apparaat dat u wilt aansluiten. Dat al-aangesloten apparaat ontvangt een melding met de vraag om het aandeel van de Wi-Fi-Wachtwoord. Druk op “Delen Wachtwoord,” en net als dat, het aansluiten van het apparaat ontvangt het wachtwoord en maak verbinding.

Dat is het! Het vak wachtwoord het tweede apparaat zal automatisch aanvullen van het wachtwoord en maak verbinding.