Azulle Lynk Review: Deze op Afstand allemaal uitoefent in een Volledig Muis en Toetsenbord Verrassend Goed

0
98

Waardering:
7/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $30

Kopen op Amazon

Azulle

Woonkamer-Pc ‘ s zijn de meest flexibele, krachtige manier om te kijken naar dingen die je op je TV, maar ze hebben in het algemeen behoefte aan een dikke muis en toetsenbord bediend worden effectief. Je zou kunnen proberen om het verkleinen van een regulier toetsenbord en muis, of de power-up een externe hetzelfde te doen. Azulle de Lynk afstandsbediening kiest voor het laatste.

Hier is Wat We Willen

 • Volledig muis en toetsenbord functionaliteit
 • Compacte lay-out
 • Remote-achtige lichaam
 • Lage prijs

En Wat We niet

 • Lay-out niet goed met IR-learning
 • Geen licht detectie
 • Geen snel-app-switch functie

Azulle verkoopt ook een serie van mini-Pc ‘s en stick-Pc’ s die draaien met volledige versies van Windows, die de Lynk is ontworpen als aanvulling. Deze computers zijn beter geschikt voor enterprise-klanten dan iets anders—algemene consumenten beter gaat met iets als een Chromecast of Brand TV voor video, of een volledige desktop voor gaming.

Maar als je een volledige PC of Mac die je wilt alleen af en toe de controle, en je kan niet tegen de gedachte van een ‘ full-size muis en toetsenbord sullying uw zuivere koffie tafel, het klaart de klus.

De keerzijde van de Lynk bevat een volledige mobiele-stijl toetsenbord. Michael Crider

Ik zou niet zeggen dat het gebruik van de Lynk voor conventionele controle van een volledige PC is eenvoudig. Maar het presteert voortreffelijk in een klein pakket, en voor slechts $30 het is de moeite waard op zoek naar als je al geïnvesteerd in een home theater PC.

Je hebt de Afstandsbediening in Mijn Muis

De Lynk maakt gebruik van een “air mouse” setup-instellingen voor de besturing van de muis, een zelden gezien niche van de muis wereld. Een air mouse hiermee kunt u de afstandsbediening rond met je hand zwaaien in een semi-conductor-achtige mode als u de muisaanwijzer beweegt over het scherm. Als je ooit hebt gebruikt een Nintendo Wii met zijn infrarood afstandsbedieningen en hun op het scherm van cursors toe, het voelt een beetje aan als dat.

De belangrijkste ‘muis’ – kant van de Lynk houdt de muis bestuurt, een D-pad, en een aantal Windows-functies. Michael Crider

Deze instelling hoeft u niet een vlakke ondergrond of zelfs een touchpad te krijgen basic muis functionaliteit. Het is minder dan intuïtief, maar de Lynk is goed vergelijkbaar met de andere lucht muizen die ik heb (kort) geprobeerd. Voor het krijgen van rond een paar fundamentele punten van een volledige Windows-interface, het is te onderhouden.

En voor een meer volledig scherm setup, zoals apps voor Netflix, Hulu, of Plex, de ‘externe’ kant van het apparaat bevat een volledige D-pad voor de besturing. Het werkt als een set-top box afstandsbediening, al is er een beetje een leercurve om uit te vinden welke apps kunnen worden gebruikt in de “bladeren” – modus en waarvoor fijnere besturing van de muis. Een handige “Muis aan/uit” – knop houd de cursor vergrendeld op zijn plaats als je andere dingen doet.

De Lynk is in omvang vergelijkbaar met andere TV en set-top box afstandsbediening, maar het is een beetje dikker. Michael Crider

Andere knoppen op de “muis” kant van de afstandsbediening zijn generieke media besturingselementen voor afspelen/pauzeren en het volume, een “home” – knop voor apps die dit ondersteunen, en snelkoppelingen naar core Windows-functies. Deze omvatten de Windows-knop zelf, een mic-knop voor Cortana, voeding en slaap knoppen werken niet correct in Windows, en (heel handig) een snelkoppeling voor het toetsenbord op het scherm. Dit is leuk voor het snel indrukken van de Enter-toets zonder op te spiegelen over de afstandsbediening en voer de keyboard mode. Ik wil alleen er was een snelle manier om te schakelen apps—een speciale alt-tab-toets zou ideaal zijn.

Heb je je Toetsenbord in Mijn Afstandsbediening

Flip de Lynk rond, en je krijgt een 51-key toetsenbord dat ziet er bekend uit voor iedereen die had een ‘slider’ telefoon die in het midden van de jaren 2000. Dat is niet een belediging, door manier. Veel gebruikers missen opgedragen, fysieke toetsen op hun mobiele apparaten.

“Er zijn tientallen van ons! Tientallen!” Michael Crider

Er is een aantal indrukwekkende gedachte in deze gadget. U merkt het wanneer u de klep van de afstandsbediening en de wiggly air mouse is uitgeschakeld. Dat is een voor de hand liggende functie, zeker, maar het is niet iets dat ik noodzakelijkerwijs zou verwachten van een $30 afstandsbediening.

Het inpompen van alle functies van een PC-toetsenbord in een dikke afstandsbediening is niet een gemakkelijke taak, maar het Lynk beheert. Alle gebruikte getallen, symbolen en functies zijn beschikbaar via een combinatie van de shift, “Sym” en de “Fn” – toetsen, maar het is niet altijd gemakkelijk om te raken van twee toetsen tegelijk in en houd de dikke Lynk op hetzelfde moment. Je nodig hebt om een beetje van het leren van minder gebruikte toetsen (zoals al die rare die in je wachtwoorden), maar de lay-out krijgt extra punten voor het aanbrengen van de sleutels van de pijl in de bovenste laag.

Het invoeren van minder voorkomende tekens vereist meerdere indrukken van de toets. Michael Crider

De toetsen zelf zijn stijf, maar je gewend aan het reizen vrij snel en ze niet het gevoel dat ze waarschijnlijk te slijten snel. Slimme keuzes in het ontwerp, zoals de lichte conus aan de randen van de stukjes op afstand makkelijker vast te houden is, een veel betere ervaring dan je zou verwachten van de ‘form factor’.

U niet Uw Afstandsbedieningen in Mijn Toetsenbord

De Lynk omvat full LED achtergrondverlichting aan de voorzijde en de achterzijde, maar om de batterij te sparen in de AAAs, ze won niet activeren totdat u druk op de speciale knop op de zijkant. Een licht sensor zou mooi geweest zijn, maar dat is een ander kenmerk is dat waarschijnlijk buiten de scope van deze $30 gadget.

De Lynk draait op standaard AAA-batterijen. Michael Crider

De verbinding wordt standaard radio frequentie (RF) via de ‘ full-size USB-ontvanger. Er is ook infrarood, met een universele afstandsbediening functie. Dit is voor het vervangen van al uw andere afstandsbedieningen voor uw TV, geluid, bar en diverse andere gadgets…maar niet opgewonden. Dit is het absolute dieptepunt van het ontwerp.

Het probleem is dat elke knop op de Lynk is al gereserveerd voor vrij cruciale functies voor het beheren van een PC. U kunt het programma een “aangeleerde” functie van een andere afstandsbediening op een willekeurige knop op de Lynk, maar met de mogelijke uitzondering van de microfoon-knop, er is niets zo onbelangrijk dat je bereid bent om dat te doen. U kunt het programma in de IR-commando ‘ s voor de TV power en volume, maar dat is over het—nog iets anders toevoegen en u zult offeren sommige van de Lynk is de core-functionaliteit.

De Lynk kunt gebruiken RF draadloos via USB of leren infrarood commando ‘ s. De laatste is niet aan te bevelen. Michael Crider

Dat is jammer, omdat er weinig ruimte overblijft aan de onderkant van de “muis” kant van de afstandsbediening voor een gewone 10-key-pad en de knoppen voor dingen als kanaal of een ingang wijzigen. Het is niet verwonderlijk dat de standaard IR-besturingselementen worden geofferd, aangezien dit product is gericht op het home theater Pc ‘ s of enterprise weergegeven. Maar het lijkt een verspilling toevoegen van iets dat zo complex als IR-leren en niet geven ons een eenvoudige manier om optimaal te profiteren van het.

Een Perfecte Oplossing voor Zeer Specifieke Gebruikers

De Lynk is niet de perfecte manier voor het beheren van een huiskamer-PC of mini-computer. Maar omdat er niet echt een perfecte manier om dit te doen, ten minste zonder een compromis voor de grootte of de esthetiek, het is echt een goede oplossing als u wilt dat het allemaal in een afgelegen van de factor.

De combinatie air muis en mobiele-stijl toetsenbord zijn ideaal voor een PC die de gebruiker moet slechts af en toe enkele instellingen wijzigen of invoeren van een login-nu en dan. Als je merkt dat je het typen in lange passages elke keer als u gaat zitten, dan is er iets zoals de Logitech K400 of de Corsair K83 bij u past beter.

Maar als u liever iets dat ziet er eigenlijk thuis in uw woonkamer naast uw andere afstandsbedieningen, de Azulle Lynk is de moeite waard de dertig dollar van de vraagprijs. Gewoon niet proberen om het te gebruiken als een echte universele media-afstandsbediening en u zult niet teleurgesteld worden.

Beoordeling: 7/10
Prijs: $30

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Volledig muis en toetsenbord functionaliteit
 • Compacte lay-out
 • Remote-achtige lichaam
 • Lage prijs

En Wat We niet

 • Lay-out niet goed met IR-learning
 • Geen licht detectie
 • Geen snel-app-switch functie