Microsoft har Precis Uppdaterat MS Paint Med Nya Funktioner

0
144

Efter att tillkännage MS Paint “avskrivningar” tillbaka i 2017, Microsoft har gått i den andra riktningen. Det är inte bara Microsoft Paint hålla sig kvar i Windows-10—Microsoft har precis uppdaterat den med nytt tangentbord!

Detta är ganska stora nyheter. Microsoft “utfasade” MS Paint 2017, vilket innebar att Microsoft skulle sluta uppdatera den. Media uttalas det “döda”, men Microsoft glatt meddelade att Färgen skulle vara att flytta ut från Windows och i app Store. Det skulle ändå aldrig bli uppdaterad igen, naturligtvis.

Alla dessa planer har avbrutits. MS Paint kommer att bo i Windows 10 och kommer inte att flytta till Butiken. Mest chockerande, Microsoft har börjat uppdatera den med nya funktioner för tillgänglighet:

Vi vet att Microsoft Paint (MSPaint) är omtyckt av kunder och vi är glada att tillkännage nya funktioner för tillgänglighet som kommer att Microsoft Paint med lanseringen av Windows-10 Maj 2019 Uppdatering.

Vi har infört tangentbordet som den primära ingången mekanism. Microsoft Paint är redan fullt fungerande med musen och multi-touch tablet input, men kunderna kommer nu att kunna använda appen och dra med bara sina tangentbord.

När Windows 10 Maj 2019 Uppdatering kommer, kan du använda tangentbordet för att rita och utföra andra åtgärder i Färg. Du kan använda piltangenterna för att flytta markören, tryck på Mellanslag för att aktivera den valda funktionen, och håll ned Ctrl medan du trycker på piltangenterna för att flytta duken. En fullständig lista över kortkommandon som är tillgängliga i Microsoft ‘ s blogginlägg.

Microsoft

Microsoft slutar blogginlägg från “det team som ansvarar för MSPaint” genom att be användarna att “Låt oss vet vad som fungerar och vad annat vi kan göra för att förbättra den.”

Det är ganska stort: Vi visste att MS Paint var inte död, men vi hade ingen aning om att Microsoft fortfarande att uppdatera den.

Vi är glada MS Paint är fortfarande att hålla sig kvar. Det är en ikonisk del av Windows och web kultur. Uppdatera den gamla verktyg kan tyckas fånigt, men att göra den tillgänglig för fler människor är värdefulla. Färg 3D är söt, men det är något helt annat. Det kan inte ersätta Microsoft Paint.

RELATERAT: Allt Nytt i Windows 10 Maj 2019 Uppdatering