Microsoft Bijgewerkt MS Paint Met Nieuwe Functies

0
156

Na de aankondiging van MS Paint “afschrijvingen” terug in 2017, Microsoft is gegaan in de andere richting. Niet alleen is Microsoft Paint plakken rond in Windows 10—Microsoft bijgewerkt met nieuwe toetsenbord!

Dit is nogal groot nieuws. Microsoft “verouderd” MS Paint in 2017, wat betekende dat Microsoft zou stoppen met werken. De media uitgesproken als “dood”, maar gelukkig Microsoft aangekondigd dat de Verf zou verhuizen uit de Ramen en in de app Store. Het zou nog nooit bijgewerkt worden, natuurlijk.

Al die plannen zijn geannuleerd. MS Paint blijft in de Windows-10 en niet verplaatsen naar de Winkel. Het meest schokkend, Microsoft is begonnen met het bijwerken met nieuwe functies voor toegankelijkheid:

We weten dat Microsoft Paint (MSPaint) is erg geliefd bij de klanten en we zijn verheugd aan te kondigen een nieuwe toegankelijkheid opties voor Microsoft Paint met de release van de Windows-10 Mei 2019 Update.

We hebben het toetsenbord als een primaire ingang mechanisme. Microsoft Paint is al volledig functioneel met een muis en een multi-touch tablet pc input, maar de klanten zullen nu in staat zijn om de app te gebruiken en trekken met alleen het toetsenbord.

Wanneer Windows 10 Mei 2019 Update komt, kunt u uw toetsenbord ook gebruiken om te tekenen en het uitvoeren van andere acties in de Verf. U kunt gebruik maken van de pijltjestoetsen om de cursor te verplaatsen, druk op de spatiebalk om te activeren van de geselecteerde tool, en houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u op de pijltoetsen om te verplaatsen van het doek. De volledige lijst van de sneltoetsen die beschikbaar zijn in Microsoft ‘ s blog.

Microsoft

Microsoft beëindigt de blog post van “het team dat verantwoordelijk is voor MSPaint” door het vragen van gebruikers “Laat ons weten wat werkt en wat we kunnen doen om te verbeteren.”

Dat is best veel: We wisten dat MS Paint was niet dood, maar we hadden geen idee van Microsoft is nog steeds te updaten.

We zijn blij dat MS Paint is nog steeds te blijven. Het is een iconische deel van de Windows-en web-cultuur. Het bijwerken van die oude tool lijkt misschien dom, maar toegankelijk te maken voor meer mensen is de moeite waard. Paint 3D is leuk, maar het is iets heel anders. Het kan geen vervanging voor Microsoft Paint.

GERELATEERD: Alles wat Nieuw is in Windows 10 Mei 2019 Update