Hoe Vindt u Uw Android-Apparaat en het Serienummer van

0
105

Uw apparaat serienummer is een unieke code die de fabrikant geeft de telefoon. Geen twee seriële getallen zijn hetzelfde. Moet je nodig hebt om uw telefoon vinden is, er zijn een paar plaatsen waar je kunt kijken.

Een serienummer is meestal een combinatie van letters en cijfers. Er is geen vastgestelde lengte— de fabrikant bepaalt dat. Het serienummer wordt het meestal aangegeven door een “S/N:” op de doos, zoals je hieronder zult zien. Zoals met alle dingen Android, het pad naar uw serienummer kunnen verschillende routes, maar deze gids moet je een algemeen idee geven van waar je moet kijken.

Optie Één: Op Uw Apparaat Retail Verpakking

Vaak is de doos van uw toestel kwam in het serienummer. Het is meestal gelegen op de buitenkant van de doos een sticker bevat ook diverse barcodes op uw apparaat IMEI-nummer, enz. Het zal aan de achterzijde of aan de zijkant van de doos.

Optie Twee: Onder Uw Apparaat, Batterij

Deze dagen, de meeste Android-apparaten worden geleverd met niet-verwisselbare accu ‘ s. Maar als je een apparaat hebt met een verwisselbare batterij, zult u vaak in staat zijn om de serienummer gedrukt onder.

Optie Drie: In Uw Apparaat, Systeem-Instellingen

Om uw apparaat te vinden serienummer van de software, gaat u naar Instellingen > Systeem.

 

Spring dan Over de Telefoon > Status.

 

Uw apparaat serienummer van het algemeen gelegen in de richting van de onderkant van dit scherm.

Als u nog niet uw apparaat en het serienummer van hier, u kan nodig zijn om rond te porren in de info-sectie een beetje meer—kan worden in een iets andere plaats, afhankelijk van de fabrikant. Gotta love Android.

Wat is het Serienummer dat Gebruikt wordt Voor en Moet Privé Blijven?

Uw serienummer is over het algemeen gebruikt door de fabrikant te volgen apparaat inventaris—vooral voor zaken als reparaties en garantie-aanspraken. Omdat het meestal gedrukt op de buitenkant van de doos, kunt u afleiden, het is niet heel erg belangrijk dat het blijft volledig privé. Echter, er zijn bepaalde situaties waarin delen van een serienummer kan ertoe leiden dat u verdriet op de weg. Bijvoorbeeld, als u deel uw serienummer en iemand gebruik maakt van het indienen van een valse reparatie onder de garantie op een apparaat, kan je opeens merkt dat je met een telefoon die is uitgesloten van garantie.

OEM ‘ s in het algemeen raden tegen het maken van uw apparaat en het serienummer van het openbaar—het is uniek voor uw apparaat na al, en er is geen reden om het te delen. Dus niet twitteren, alstublieft.