Det Bästa luftmadrasser för Dig, som Gäst, och Även Camping

0
317

En luftmadrass är en bra sak att ha om du läger regelbundet eller helt enkelt har många besökare som kommer för att stanna och du inte vill göra plats för en permanent madrass och säng. Vi har tittat på några av de bästa luft madrasser ute, oavsett situationen.

Det är viktigt att ha en luft madrass som är lätt uppblåst och deflaterat så vi har tittat specifikt på dessa funktioner. Du vill också ha en madrass som är skön att ligga på, eftersom vad som annars är poängen, eller hur? Alla madrasser här är precis rätt för jobbet och du kommer att vara en glad sleeper ingen roll vilken du går för.

Totalt Sett Bästa: SoundAsleep Dröm Serien Luftmadrass ($120)

SoundAsleep

Den SoundAsleep sortiment av luftmadrasser finns ett stort utbud att kolla in. Oavsett vad du köper från företaget är säker på att vara en anständig kvalitet plats att sova på. Om du bara köpa en, men gå med SoundAsleep Dröm-Serien Luft Madrass. Den använder företagets ComfortCoil och SureGrip teknik för att säkerställa fasthet och stabilitet som du snooze. Till skillnad från andra luftmadrasser, kommer du inte oroa dig för att halka utanför madrassen. Det har 40 intern luft-ringar för extra hållbarhet och komfort så du kommer att känna dig bekväm hela natten lång.

Det är en tillräckligt stor madrass att sova bekvämt två personer på det, men det betyder inte att det tar lång tid att pumpa upp. Det blåses upp i strax under 4 minuter tack vare en 1-klicka på intern pump system som är riktigt användarvänlig (klickar du bara ratten över att blåsa upp eller tömma det, inte tjafsa). För att runda av den stora massa av funktioner, är den gjord av punktering resistenta PVC och har en strukturerad icke-slip botten så att den står kvar.

Köp på Amazon

Bästa Förhöjda Luftmadrass: Intex Komfort Plysch Förhöjda Dura Beam ($50)

Intex

En förhöjd luft madrass kan vara en stor hjälp om du eller dina besökare har problem med att stiga från en lägre ytan. Det kan också kännas mer avkopplande och comfier, helt enkelt eftersom du inte känner mig så låg på golvet. På 22″ med hög, Intex Komfort Plysch Förhöjda Dura Balk är mycket nära i höjd för att de flesta vanliga foundation/madrass sängar och definitivt erbjuder en upplevelse närmare till att sitta ner på kanten av en vanlig säng istället för att krypa ner på golvet.

Dess sovande yta är täckt av mjuk flockas för extra komfort med indragna sidor att hålla din utrustade lakan från att glida. Det är ett bra sätt att hålla dig bekväm oavsett hur mycket du kan kasta eller slå på natten.

Inflationen tid tar knappt 5 minuter och levereras med en praktiskt utföra väska, så det är lätt att lagra.

Köp på Amazon

Bäst För Camping: SoundAsleep Camping-Serien Luft Madrass ($90)

SoundAsleep

När camping, är det viktigt att ha en tålig men lätt att lagra luft madrass. Förutsägbart, SoundAsleep har det bästa av det gäng här. Dess Camping-Serien Luft Madrass är särskilt utformad med offentlig hållbarhet i åtanke så den är tillverkad av extra tjockt material för att bättre tåla udda pinnar, stenar och gupp du inte skulle köra in i ditt vardagsrum. Det har också en väska som gör det enkelt att transportera till din bil eller camping.

Det bästa med det? Vi gissar på att den yttre pumpen som har ett uppladdningsbart batteri men kan också laddas via en laddare för bil på vägen. Det tar knappt 3 minuter att nå full inflation och fasthet vilket innebär att du inte behöver spendera alltför lång tid att sätta upp lägret.

Köp på Amazon

Bästa Ryggstöd: AirMattress Queen Size ($120)

AirMattress

Luftmadrasser inte alltid ger den nivå av stöd för ryggen som konventionella madrasser erbjuder. Men för de människor med rygg frågor, det är AirMattress Queen Size swooping i att minska värk och smärta. Madrassen är en förhöjd queen size uppblåsbar säng med monterade blad och sängkappa så det är inte idealisk för camping, men det ser bra ut i din lediga rum. En inbyggd pump innebär att du inte kommer att överväga att hitta rum för förvaring av extra objekt som är relaterade till det heller.

Luftmadrass ger en stabil och robust sova erfarenheter med kunder raving som sin fasta ytan är precis vad deras värkande ryggar som behövs. Tillverkade av laminerad vinyl, det aldrig sträcker sig alltför mycket heller, vilket betyder att du har år av sömn framför dig. Det är möjlighet till stöd under 600lbs i vikt också.

Köp på Amazon