De Beste Luchtbedden voor U, de Gasten, en Zelfs de Camping

0
234

Een luchtbed is een handig ding om te hebben of je kamp regelmatig of gewoon talrijke bezoekers komen om te verblijven en u niet wilt dat om de kamer voor een permanente matras en bed. We hebben gekeken naar een aantal van de beste lucht matrassen die er zijn, ongeacht de situatie.

Het is belangrijk een matras dat is eenvoudig opblazen en leeglopen, zodat we keken specifiek naar deze functies. Wilt u ook een matras die comfortabel is om op te liggen omdat het anders wat is het punt, toch? Elk van de matrassen hier is gewoon recht voor de baan en je zult een gelukkig sleeper geen kwestie welke één u gaan voor.

Beste Algemeen: SoundAsleep Droom Serie Luchtbed ($120)

SoundAsleep

De SoundAsleep scala aan lucht matrassen is een groot assortiment om uit te checken. Wat u koopt van het bedrijf is zeker een goed plek om te slapen. Als je gewoon kopen, echter, gaan met de SoundAsleep Droom Serie Luchtbed. Het maakt gebruik van de vennootschap ComfortCoil en SureGrip technologieën om te zorgen voor stevigheid en stabiliteit als u snooze. In tegenstelling tot andere luchtbedden, je geen zorgen hoeft te maken over het wegglijden van de matras. Het heeft 40 interne lucht spoelen voor extra duurzaamheid en comfort zodat u zich comfortabel de hele nacht lang.

Het is een groot genoeg matras om comfortabel slapen twee mensen op, maar dat betekent niet dat het lang duurt om op te pompen. Het ontplooit zich net onder de 4 minuten, dankzij een 1-klik op het inwendige van de pomp systeem dat is echt gebruiksvriendelijk (je klikt gewoon op de knop over op te blazen of leeg te laten lopen en het, geen gedoe). Voor het afronden van het grote bos van functies, het is gemaakt van lek-bestendig PVC en heeft een geweven antislip bodem, zodat het blijft zitten.

Kopen op Amazon

Beste Verhoogde Luchtbed: Intex Comfort Pluche Verhoogde Dura Beam ($50)

Intex

Een verhoogde luchtbed kan een enorme hulp als u of uw bezoeker hebben moeite met het opstaan uit een lagere oppervlak. Het kan ook voel je meer ontspannen en comfier, simpelweg omdat je niet het gevoel van zo laag bij de grond. Op 22″ hoog, de Intex Comfort Pluche Verhoogde Dura Bundel is heel dicht in de hoogte op de meeste standaard stichting/matras bedden en biedt zeker een ervaring dichter bij het zitten op de rand van een gewoon bed in plaats van kruipen op de vloer.

De slapende oppervlak is bedekt met zachte massaal voor extra comfort met ingesprongen zijkanten die ervoor zorgen dat uw hoeslaken van uitglijden. Het is een goede manier om je comfortabel maakt niet uit hoeveel u zou kunnen gooien of draai in de nacht.

Inflatie tijd net onder de 5 minuten en het wordt geleverd met een handige draagtas, dus het is gemakkelijk op te slaan.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Op De Camping: SoundAsleep Camping Serie Luchtbed ($90)

SoundAsleep

Wanneer camping, het is belangrijk om een duurzaam, maar toch makkelijk op te bergen luchtbed. Voorspelbaar, SoundAsleep is de beste van het stel hier. De Camping Serie Air Matras is speciaal ontworpen met buiten duurzaamheid in het achterhoofd, zodat het is gemaakt van extra dik materiaal beter bestand is tegen de oneven stokken, stenen en hobbels die je niet zou draaien in uw woonkamer. Het heeft ook een draagtas die het gemakkelijk maakt om het vervoer van uw auto of op een camping.

Het beste ding over? We willen wedden dat de externe pomp die heeft een oplaadbare batterij, maar kan ook opgeladen worden via een auto-oplader op de weg. Het duurt iets minder dan 3 minuten te bereiken volledige inflatie en stevigheid wat betekent dat je niet hoeft te besteden aan het te lang en inrichten van het kamp.

Kopen op Amazon

Beste Steun In De Rug: Luchtbed Queen Size ($120)

Luchtbed

Lucht matrassen zijn niet altijd van het niveau van de steun in de rug dat de conventionele matrassen bieden. Echter, voor mensen met rug problemen, is er het Luchtbed Queensize die in het verlichten van enkele pijntjes en kwalen. De matras is een verhoogde queensize luchtbed met een hoeslaken en bed rok dus het is niet ideaal voor op de camping en maar het ziet er geweldig uit in uw vrije ruimte. Een built-in pomp betekent dat je niet hoeft om te overwegen het vinden van ruimte voor het opslaan van extra items in verband met het.

De matras zorgt voor een stevige en stabiele slapen ervaring met klanten enthousiast dat haar stevige ondergrond is precies wat hun pijnlijke rug nodig. Gemaakt van gelamineerd vinyl, nooit strekt zich te veel ofwel zin heb je in het jaar van de kwaliteit van de slaap voor de boeg. Het is in staat om ondersteuning van meer dan 600lbs in gewicht.

Kopen op Amazon