Plantronics Voyager 8200 UC Hoofdtelefoon Beoordeling: Fantastisch Geluid, onderweg of op Kantoor

0
84

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $220

Kopen op Amazon

Plantronics

Als je denkt van Plantronics—een bedrijf het best bekend voor het call center en de luchtvaart headsets—muziek is misschien niet het eerste ding dat komt te letten op. Deze ultra-comfortabele en geweldig klinkende koptelefoon zal u heroverwegen, hoewel.

Hier is Wat We Willen

 • Geweldig geluid
 • Lange levensduur van de batterij
 • Comfortabel
 • Kan worden gebruikt met een 3,5 mm snoer plaats van Bluetooth

En Wat We niet

 • Geen manier om precies te weten hoeveel levensduur van de batterij blijft zonder verbinding te maken met een ander apparaat
 • Kan niet installeren Hub utility op de Kindle Fire
 • iOS-versie van Hub utility beperkter dan Windows versie

Onlangs heeft het bedrijf breidde zich uit met een aantal uitmuntend klinkende hoofdtelefoon en oortelefoon. De BackBeat lijn van oortelefoons en BackBeat Pro 2 over-the-ear-hoofdtelefoon biedt een geweldig geluid, zij het tegen een premium prijs. De leverancier van de laatste over-het-oor hoofdtelefoons zijn de Voyager-8200 UC. Deze toe te voegen aan de product line in plaats van het vervangen van Plantronics’ premium BackBeat Pro 2 koptelefoon, de vorige top van de lijn.

Mijn Oren, Niet De Jouwe: Een Koptelefoon Review Primer

Voor het lezen van alle audio te beoordelen, ongeacht of het gaat over een hoofdtelefoon, luidsprekers, of een ander stuk van audio-apparatuur, in gedachten houden dat iedereen het gehoor is iets anders. Mensen hebben de neiging om meer gevoelig voor bepaalde frequenties, en niet iedereen houdt van dezelfde soort muziek. Als een recensent, ik kon gebruik maken van de beschikbare meetapparatuur en software om de grafiek uit de hoofdtelefoon frequentie respons. Maar een grafiek is niet van plan om echt geven u een idee van wat de koptelefoon eigenlijk klinkt als of het gevoel dat na het dragen van hen voor meer dan een paar uur. Als informatief, een audio-review heeft op zijn minst enigszins subjectief.

RELATEDUse Deze Afspeellijst om te Testen Uw Nieuwe Hoofdtelefoon

De meeste reviewers hebben een lijst van tracks die ze gebruiken voor het testen van een set oordopjes/hoofdtelefoon. Sinds mijn smaak in muziek is waarschijnlijk anders dan de jouwe, ik ben niet van plan om een lijst van de tracks die ik heb gebruikt, dat ik een paar uur per dag over een periode van twee weken door te spelen tracks in mijn Spotify playlist, die is een beetje meer dan 600 nummers op dit moment. Deze variëren van Chicago en Texas Blues te 60s Garage rock Band. Er is zelfs enige Land in.

Als u geïnteresseerd bent in het brengen van deze of enige andere hoofdtelefoons door hun schreden, bekijk onze handleiding om het testen van een koptelefoon. Ook handig als u wilt maken uw eigen test suite, deze site heeft een breed scala van audio-bestanden testen. Als je iets wilt, super snel en eenvoudig, Spotify heeft zelfs een zelf samengesteld hoofdtelefoon test afspeellijst die u kunt nemen voor een spin.

Dat gezegd zijnde, mijn voorkeuren neigen meer naar bas dan hoge tonen, maar luister ik ook voor een evenwichtige reactie. Immers, de meeste audio-apparatuur en-applicaties hebben equalizers, waar u kunt tune het antwoord op uw wens. Zoals ze zeggen in de commercials, de kilometerstand kan afwijken.

Een Stap Omhoog van Mijn Trouwe Sennheisers

Ik heb een heleboel van hoofdtelefoons over de jaren, en mijn favorieten zijn verschoven, zoals ik heb de gelegenheid gehad om te testen van nieuwe. Vreemd genoeg, nog steeds een van mijn favorieten is een paar Sennheiser HD Pro 280 telefoons die bijna twee decennia oud. Ze zijn gedragen tot het punt dat het ongemakkelijk om te dragen voor een bedrag van tijd, maar nog steeds geweldig geluid.

Voor het testen van de Voyager-8200 UCs, mijn go-to koptelefoon werden ook de Plantronics–de BackBeat Pro 2. Deze bieden een geweldig geluid, zeer goede levensduur van de batterij, en zijn comfortabel om te dragen voor uren op eind. De Voyager-8200 UC telefoons bieden vrijwel dezelfde positieve eigenschappen, plus een paar meer die hen beter voor het gebruik in het kantoor, onderweg en tijdens het luisteren naar muziek of de TV.

Ik ben niet van plan om de data sheet voor de Voyager-8200 UCs hier. Het is echt niet geven u veel van een “smaak” van hoe ze klinken en voelen. Zoals u kunt zien in de foto ‘ s, ze komen in de kleuren zwart en crème en groot zijn, net als vrijwel alle andere over-het-oor hoofdtelefoons moeten worden.

Ze hebben zeer comfortabele memory foam padding op de oorkussens en hoofdband, een synthetische lederen cover aan beide, met oranje accenten op de oorschelpen en op een label bevestigd op de hoofdband en grote letters aan te geven welke oorkop is links en rechts. Dat is niet echt zo dom als het lijkt, omdat veel hoofdtelefoons en oortelefoons hebben kleine letters om aan te geven een goede oriëntatie.

Een metalen scherm op een van de voorste randen van de oorschelpen verbergen van de microfoons gebruikt door de ANC (Active Noise Cancellation), een andere reden is om de juiste oorkussens op de juiste oren, evenals pick-up van uw stem bij het gebruik van de telefoons in een office-omgeving om te bellen en oproepen te beantwoorden. Plantronics deze hoofdtelefoon ontworpen om comfortabel te gebruiken bij het luisteren naar muziek, reizen of werken in het kantoor. En ze worden geleverd met een USB Bluetooth dongle evenals een 3,5 mm kabel die kan worden gebruikt voor het rechtstreeks aansluiten van de headset aan op een muziekbron.

Microfoons zijn gelegen aan de voorkant van beide oorschelpen Ted Needleman

Actieve ruisonderdrukking is een functie van zowel de Plantronics headset heeft een gemeen, en ze lijken te werken, alleen een beetje beter op de Voyager. Er is een kleine schakelaar op de rand van de linker oortelefoon. Alle de weg naar beneden en het ANC is uitgeschakeld. Schuif deze naar de midden positie en sommige annulering kicks in, maar harde achtergrondgeluiden, zoals een deurbel, nog steeds gehoord kunnen worden. Dit is de instelling die ik gebruikt het meest van de tijd op kantoor tijdens het werken. Tot slot, schuift u de schakelaar omhoog naar de bovenste instelling en meer ANC-kicks in. Er lijkt altijd een aantal harde geluiden die door, zelfs in deze top-instelling, dat is een goede zaak. Wilt u het kunnen horen als er een sterk geluid. Ik was niet in staat om het testen van de Reizigers in een vliegtuig, maar ik zou waarschijnlijk laat ze op de middelste stand zodat ik kon horen in-flight aankondigingen.

De fysieke interface op de koptelefoon is makkelijk te gebruiken en goed aangelegd Plantronics

Ook op de linker oorkop zijn regelaars voor het volume met behulp van een volume wiel gelegen aan de rand van de beker, en controles worden gebruikt bij het afspelen van audio-tracks vooruit of achteruit te springen. Het volume wiel wordt ook gebruikt om het volume van de microfoon zich op de voorkant van elke oorkop. En op het midden van de cup geeft je toegang tot spraakbesturing via Siri, Cortana, of Google Nu (een vreemde keuze, omdat Google Nu heeft beëindigd in het voordeel van de Google-Assistent).

Er zijn verschillende aanvullende schuif schakelaars aan de zijkant van de rechter oorkop evenals een micro-USB-aansluiting aan de onderkant van de cup voor het opladen van de batterij en een 3.5 mm jack voor het gebruik van de hoofdtelefoon in de plug-in mode. Langs de voorste rand van de oorkop is de mesh betrekking heeft op één van de twee microfoons, een schakelaar die het geluid van de mic ‘ s, en de power-schakelaar heeft drie standen, uit, op, en koppelen. Koppelen van de headset met Bluetooth geeft je een draadloos bereik van bijna 100 meter, dus je kunt rond te dwalen in een kamer of kantoor en in verbinding te blijven. De 8200 UCs kan ook worden gekoppeld via NFC (Near Field Communications). Plaats het wiel op de linker oorkop, het centrum van het oorkop is een schakelaar. Tik op het te maken, te beantwoorden of een gesprek te beëindigen.

En voor op reis, de draaibare oorschelpen naar binnen, zodat de headset is plat, en past in de zachte reistas vol met de telefoons die heeft ook een rits compartiment voor de USB en 3,5 mm audio-kabels die zijn opgenomen. Dit vermogen op te vouwen tot een plat pakket maakt het je gemakkelijk om de 8200 UCs in uw handbagage.

Huba Huba: Software-Gebaseerde Controle

Plantronics touts hun Hub software als een nuttig hulpmiddel zijn. Ik vond dat geldt voor het grootste deel. Terwijl de Android-versie weigerde te installeren op mijn Kindle Fire HD, dat is waar ik meestal naar muziek luisteren, deed het installeren prima op zowel Windows-10 en iOS. Om de WIndows-10-versie te werken, ik had het installeren van de USB-dongle die is geleverd met een hoofdtelefoon. Beide versies kunt u bellen en volume-instellingen, en beide geven u het bedrag van de verbinding van de resterende tijd van de batterij.

De iOS-versie van de Hub software heeft beperkte nut van Ted Needleman

De beschikbare opties op de iOS-versie van het hulpprogramma waren zeer schaars in vergelijking met de Windows-versie. De “Find My Headset” werkte perfect, het verzenden van een luide toon aan de headset die zou zeker steun bij het vinden van de telefoons als je binnen 5 tot 10 meter van hen. Direct onder het label van het apparaat is aangesloten (de Plantronics Voyager 8200), zijn meldingen van de verbindingsstatus, in dit geval Verbonden, en een weergave van de resterende praten/luisteren. Het menu Instellingen is waar de meest handige functies leggen, maar of u ze nuttig vindt is een kwestie van mening. Ik had er geen instellingen die ik zou willen gebruiken.

Is er een functie die je zou willen om het hulpprogramma te installeren. Dat is de “Hoe kan ik” – selectie, die fragmenten uit de Voyager-user ‘ s manual. Dat en de kennisgeving van de resterende spreektijd op de hulpprogramma ‘ s openen van het scherm zijn voldoende om te rechtvaardigen dat het gratis hulpprogramma, hoewel de mogelijkheden buiten dat lijkt vrij schaars.

De Windows-versie van de Hub software biedt meer keuzes dan de mobiele versie

Geweldig Geluid, Geweldige Functies

Eenvoudig te bedienen controle en nuttige hulpprogramma ‘ s zijn leuk, maar de bottom line voor een stuk van audio-apparatuur, en vooral de hoofdtelefoon is hoe ze klinken, zowel tijdens het luisteren en, als de headsets zijn bedoeld om te worden gedragen om ook te kunnen bellen, praten. Ik was in staat om het gebruik van de Voice Control-toets om opdrachten te geven aan Siri, maar was niet in staat om Cortana te herkennen van commando ‘ s. De stem van de kwaliteit in de telefoon modus is uitstekend, misschien een erfenis van Plantronics’ vele jaren produceren telefoons voor de kantoor-en headsets voor de luchtvaart.

Luisteren naar muziek is eveneens de moeite waard. Een voordeel van het luisteren naar dezelfde tracks over en met verschillende headsets is dat na een tijdje je de neiging om te pick-up subtiele verschillen in het geluid. Een headset kan enigszins verward bas of schrille hoge tonen. De Voyager-8200 UCs hebben bijna precies dezelfde audio-eigenschappen als de BackBeat Pro 2s die ik heb gebruikt voor meerdere jaren, met een merkbaar verschil. De Voyager 8200s lijken te hebben van de lagere geluidsniveaus in de instellingen op het apparaat is aangesloten. Dit was geen probleem—ik gebruikte gewoon het volume duimwiel op de linker oorkop om het volume te verhogen.

Anders dan dat, de reactie is precies wat ik verwacht—soepele bas en heldere, maar niet schrille hoge tonen. Mid-range tonen zijn duidelijk, en op veel tracks is er een merkbaar gevoel van aanwezigheid. Dat komt ook tot uiting wanneer ik gebruik de headset om te luisteren naar de televisie. De stemmen zijn veel meer zichtbaar dan wanneer de TV wordt afgespeeld via de luidsprekers en de achtergrond geluiden, zoals telefoons rinkelen in de achtergrond, komen door bij het dragen van de headset, maar niet bij het luisteren via de luidsprekers van de TV. En de Voyager 8200s zijn comfortabel genoeg om te dragen voor uren. Ik nog niet gegaan op een reis met hen, maar Het is niet ongewoon voor mij om ze te dragen voor drie of vier uur per keer. De Voyager 8200s een sensor in de oorschelpen die pauzes muziek of audio afspelen wanneer u de headset uit, die is leuk om te hebben als je onderbroken tijdens het gebruik ervan.

Plantronics vorderingen tot een 24-uur gesprekstijd voor de Voyager 8200s. Ik heb niet heel lang, maar wanneer deze volledig is opgeladen, de Hub software laat zien, dat had ik 21 uur en 40 minuten van de resterende tijd van de batterij. Wanneer u zet de hoofdtelefoon op, wordt u begroet met Power High, Medium Power, Power Lage, of een Laad de Hoofdtelefoon bericht. Deze berichten worden begeleid door de lampjes op de juiste oorkop. Wanneer deze volledig is opgeladen, vijf lampjes branden. die drie lichten voor medium en een enkel licht voor lage kosten. Bij het opladen, het omgekeerde is waar, de lichten gaan uit één licht verlicht door middel van twee tot vijf op een volle lading. Het opladen van een volledig ontladen toestand duurde ongeveer drie uur Plantronics staten moet nemen.

Moet Je Ze Kopen?

Terwijl de adviesprijs van de Voyager-8200 UC hoofdtelefoon is € 319, in veel gevallen, u kunt ze voor een beetje meer dan $200—de prijs die we hier hebben, van $220, is de huidige prijs op Amazon en een vrij consistent. Die prijs, ze vertegenwoordigen een groot kopen. Als je echt liever over-het-oor hoofdtelefoon aan oordopjes, of de plantronics Voyager 8200 UC hoofdtelefoon is echt de moeite waard een kijkje met een geweldige combinatie van comfort, audio van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijke functies.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $220

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Geweldig geluid
 • Lange levensduur van de batterij
 • Comfortabel
 • Kan worden gebruikt met een 3,5 mm snoer plaats van Bluetooth

En Wat We niet

 • Geen manier om precies te weten hoeveel levensduur van de batterij blijft zonder verbinding te maken met een ander apparaat
 • Kan niet installeren Hub utility op de Kindle Fire
 • iOS-versie van Hub utility beperkter dan Windows versie