Hoe Je Echo ‘ s “Alexa Guard” Kan de Bescherming van Uw Huis

0
113
Vankherson/Shutterstock

Amazon net uitgerold Alexa Guard al het Echo-gebruikers. Uw Echo kan nu luisteren naar het breken van glas, om u te waarschuwen voor rookmelders en willekeurig zet uw lichten aan en uit. Maar het is geen volledige zekerheid.

Wat Is Alexa Guard?

Alexa Guard is een nieuwe gratis service van Amazon Amazon Echo gebruikers. Wanneer u Wacht, uw Echo-apparaten beginnen met het luisteren naar het geluid van brekend glas of rook-en koolmonoxide alarm. Als een Echo detecteert een van die geluiden, ontvangt u een waarschuwing.

Amazon doet dit feat door het veranderen van de wakker word, het gedrag van uw Echo-apparaten. Meestal wordt je Echo luistert naar “Alexa” (of één van de optionele verwarming woorden) te activeren. Maar het inschakelen en het activeren van de Guard-modus voegt extra “wake woorden” die overeenkomt met het geluid van brekend glas en alarmen. In andere woorden, de Echo luistert naar deze klinkt net als het luistert naar “Alexa.” Wanneer u deactiveren guard-modus, uw Echo keert terug naar het standaard gedrag.

Verder luisteren naar de problemen, Guard kan een aantal fundamentele preventieve acties. Als je smart lights gebonden aan de Alexa platform, Wacht hen op en af op willekeurige tijdstippen om de schijn wekken dat u thuis bent. U kiest zelf welke slimme lichten zijn geautomatiseerd, zodat uw kelder licht niet in-en uitschakelen zinloos.

Zodra het aangezet is, je arm Guard door het vertellen van Alexa “ik vertrek” en ontwapenen door te zeggen: “ik ben thuis.” Je Echo zal zeggen dat het starten of stoppen van de bewaking. U ontvangt een Alexa melding op uw telefoon.

Alexa Guard Is niet een Gecontroleerd Systeem van de Veiligheid, Maar het is wel Handig

De Simplisafe aan de linkerkant biedt een bewaakt de veiligheid van het systeem; de Echo aan de rechterkant niet. Josh Hendrickson

Alexa Guard is niet een gecontroleerd systeem van de veiligheid. Amazon spreuken die meerdere malen in de FAQ:

Alexa Guard is niet een vervanging voor een alarm systeem of life safety apparaat en geen contact met hulpdiensten, zoals de politie of de brandweer, voor uw rekening. Smart Waarschuwingen zijn bedoeld voor informatieve doeleinden.

Dit is iets om in gedachten te houden. Alexa Guard neemt geen contact op met de politie of de brandweer voor u. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je op het theater en de telefoon is ingesteld op niet storen. Als uw huis in brand of een inbreker slaat al je ramen, je ontvangt geen meldingen. Kan het te laat zijn melden bij de politie of de brandweer door de tijd ziet u de meldingen.

Als u op zoek bent naar een security systeem van monitoring diensten, wilt u misschien overwegen SimpliSafe of Amazon ‘ s Ring Alarm Systeem.

Maar, de kans is groot, je hoeft meestal niet te houden uw telefoon op niet storen wanneer u het huis verlaat. Als u niet over een beveiligingssysteem op alle nu en u hebt een of meer Amazon Echo-apparaten in uw huis, zou dit een stap omhoog van de huidige situatie.

Rookmelders zijn een essentieel onderdeel van elk huis, maar ze doen weinig goed wanneer je het huis verlaten, tenzij je besteden meer dan $100 per eenheid vervangen van uw bestaande alarmen met een slim versie als Nest te Beschermen. Met Alexa Guard, je de kans hebt om een melding over een brand of een huis indringer met slechts een Echo. Moet je Echo hebt een camera (als de Echo-Show), kunt u gebruik maken van de Drop In functie te zien wat er gebeurt voordat de hulpdiensten bellen.

Huis beveiliging is net zo veel over preventie en reactie. Het afweren van een home invasion is beter dan te onderbreken. Dat is de reden waarom security systems moedigen u aan om het blussen van een “Beschermd door” teken: dieven liever de laagst hangende fruit. Bewaker smart licht integratie maakt het eruit ziet als je thuis bent, en dat is wel handig.

Sommige Systemen Werken met Guard

Terwijl Alexa Guard is niet een beveiliging systeem zelf, het kan samenwerken met een aantal bewaakt security systems. Guard kan uw alarm meldingen naar uw bewakingsdienst—samen met de opgenomen audio—als u ervoor kiest om deze optie te activeren.

Uw security service zal de gegevens en vervolgens op te treden als de vennootschap gepast acht, of die contact met u opnemen, bellen naar de hulpdiensten, of beide. Amazon zegt Alexa Guard is compatibel met Ring en ADT gecontroleerd diensten. Anderen kunnen verenigbaar zijn.

Het is een goed idee om in contact te komen met uw security systeem om te leren als het werken met Alexa Guard en wat zijn de stappen van uw kant nodig.

Hoe te Gebruiken Alexa Guard

Voordat je kunt arm ontwapenen en Alexa Guard, moet u inschakelen. Begin met het openen van de Alexa-app op uw telefoon. Tik op het hamburger menu in de linkerbovenhoek.

Tik op “Instellingen” in het menu van de zijbalk.

Scroll omlaag in de lijst van opties totdat u de “Guard” en druk op.

Tik vervolgens op “Set Up Guard,” en u zult worden gevraagd het inschakelen van glas detectie van rook, en intelligent licht randomisatie. Tik op “Toevoegen” voor elk wat u wilt inschakelen.

Na het inschakelen van gerandomiseerde slimme lichten, voer uw ZIP-code (om te bepalen wanneer de zonsondergang is) en kies die lampen te verwisselen. U vindt er een aantal lampjes automatisch geselecteerd. De enige die u wilt toevoegen en vink je niet wilt dat in de rotatie. Tik op “Doorgaan” als u eenmaal hebt gekozen uw verlichting.

Tot slot, tikt u op “Bevestigen” om de installatie te voltooien proces.

Wanneer u klaar bent om het huis te verlaten, zeggen “Alexa, ik ga weg,” en Alexa Guard zal arm. Als je thuis vertellen Alexa “ik ben thuis” en de Bewaker zal ontwapenen. Je ontvangt meldingen op uw telefoon als deze Hoede wordt in-en uitgeschakeld.

Als je eenmaal begrijpt wat Alexa Guard doet, het is heel krachtig. Zonder aanschaf van brekend glas sensoren en slimme thermostaten, je krijgt on-the-go-meldingen uit uw huis. Het niet oplossen van elk van de worst-case scenario. Maar, of je nu met een gecontroleerd systeem van de veiligheid van nu, het kan geven u een aantal extra gemoedsrust.